ajutor in schimbarea unui bilet de avion, mic ghid de schimbare a biletului de avion
![]() ![]() ![]() |
ajutor in schimbarea unui bilet de avion, mic ghid de schimbare a biletului de avion
Gill_ro |
![]()
|
||
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|||
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Nu cred ca se mai poate face ceva
![]() Acum depinde de ce reguli au.. |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In cel mai bun caz platesti o taxa de ~50EUR. In cel mai rau caz platesti inca o data biletul Atena-Bucuresti. Singurii care te pot ajuta sunt chiar cei de la Olympic Airlines.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu cat biletul a fost mai ieftin la cumparare, cu atat conditiile de modificare sunt mai drastice, ajungand pana la penalitati de 100%. Trebuie sunat la compania aeriana sau la agentia care l-a emis pentru a afla concret conditiile de modificare. Nimeni altcineva nu poate sa-ti dea o informatie exacta, fiecare bilet are conditii specifice de anulare sau modificare, in functie si de clasa de rezervare in care a fost emis.
This post has been edited by traffictours: 20 May 2008, 14:32 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
krystyb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 13 May 07 ![]() |
eu am avut bilet la fel, cu data fixa, dar la klm, ca sa schimb data, am avut o penalitate de fix 100 euro, cred ca poti sa schimbi, trebuie sa vorbesti cu ei sa vezi conditiile, ar trebuie sa spuna penalitatile si la ei pe site
|
--------------------
renault
megane 1.9 dci
1 2003
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult pentru raspunsuri zilele astea o sa le dau telefon si o sa ma interesez si va anunt
![]() |
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
|
Gill_ro |
![]()
|
Am rezolvat,am platit 21 de euro pentru schimbarea datei biletului,au fost ok dar va recomand sa nu ii folositi ..pe cei de la olympic airlines mai ales daca mergeti in Grecia,desi sunt mai ieftini decat Aegean o sa vedeti ca se merita sa dati in plus 20-30 de euro pentru Aegean mai ales cand zborul celor de la olympic e amanat 2-3 ore sau chiar anulat pentru ca pe cursa Atena - Bucuresti nu au avion ...
|
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 04:51 |