Injection check, pierdere putere motor
![]() ![]() ![]() |
Injection check, pierdere putere motor
ovydyuc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 3
2007 Dynamique 15.dci 85 cp
- BV04CDO
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi la service. O astfel de eroare se inregistreaza in computer.
Pot fi multe cauze, nu prea are rost "sa dam cu banul pe intuneric". Oricum, e de datoria ta sa mergi la service, ca sa nu iti sara apoi ca nu ai respectat prevederile garantiei. Nu uita in service sa completezi hartia de intrare in care specifici eroarea aparuta si sa pastrezi un exemplar al acestei hartii. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ovydyuc>>am o banuiala ca este porcaria aia de senzor care nu sta bine....Sa ne spui si noua ce eroare iti da la diagnoza..si ce au zis cei de la renault..Banuiesc ca te duci la service cu ea..
This post has been edited by MHY: 15 May 2008, 10:15 |
--------------------
------
------
------
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca nu scoate fum negru si nu pierde putere stai linistit.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ovydyuc |
![]()
|
am lasat-o la service
din ce am vb cu omul de la garantii nu a mai avut asa ceva in service pe clio 3 posibile cauze motorina de la petrom (azi am alimentat vreo 40 de l) ![]() va tin la curent |
--------------------
renault
clio 3
- BV04CDO
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ovydyuc>pentru o diagnoza ai lasat-o in service??...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
ovydyuc |
![]()
|
pai pt constatari si reparatii. ce era sa ii fac doar e in garantie
orice mesaj care apare mai mut de 3 secunde ramane inregistrat in computerul de bord ... cel putin asa mi-au spus la service <span class='edit'>15 May 2008, 15:58:</span> m-au sunat e gata masina ![]() problema era un furtun care regla ceva pe la turbina ..... nu am inteles mare lucru oricum e reparata si nu a costat nimic This post has been edited by ovydyuc: 15 May 2008, 16:06 |
--------------------
renault
clio 3
- BV04CDO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:30 |