Detalii leasing, Cand ridic masina?
![]() ![]() ![]() |
Detalii leasing, Cand ridic masina?
akcentstyle |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji
- 2008 - 1.4 8v 75cp GPL Tomasseto
- -
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Salut si Bine ai Venit,
Poti citi pe aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=48785 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=65052 ... cat despre masina ... daca dealerul o are in curte e a ta cum se termina actele ... dar nu astepti ... ![]() ![]() Bafta, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
akcentstyle |
![]()
|
QUOTE(cmandrei @ 13 May 2008, 08:49) Mersi mult de raspuns. Totusi cand se termina actele insemna ce? Actele finale ale masinii sau cum spuneam eu mai sus acea inmatriculare provizorie? Si daca e vorba de inmatricularea provizorie, taxa auto cand se plateste? Acum sau la inmatricularea finala? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
- -
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Apoi cam asa stiu eu: dealerul iti da masinuta cu numere rosii si cu "dovada" de circulatie (adica numerele rosii). Apoi (daca nu o face pe loc) te suna sa te duci sa-ti iei cartea masinii de la ei (o chestie de carton mai mare decat un talon ... daca ai avut masina stii de care vorbesc). Din momentul in care au facut acea "dovada" de circulatie ai 30 zile sa inscri masina in circulatie, adica sa-i iei talon si numere definitive. Mergi cu actele la CEC parca si platesti taxa de talon, taxa de numere si taxa de prima inmatriculare. Mergi cu ele la politie si de acolo iti spun ei ce si cum mai departe. Sper ca nu am uitat nimic (aaa da ... intre timp, sau cel mai bine in ziua in care ai luat masina de la dealer {optim ar fi sa nu iesi din curtea lor} sa-ti faci RCA si CASCO) ... dar oricum daca dealerul nu e "magarus" iti spune si el (daca-l intrebi presupun) tot ceea ce am scris eu aici
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
akcentstyle |
![]()
|
cmandrei mersi mult pentru lamuriri. Oricum din ce mi-au spus la dealer RCI se ocupa de inmatriculare (sper ca la inmatricularea definitiva se refereau ca sa nu mai pierd timp ca nu prea am). Vestile bune sunt ca, se pare, in foarte scurt timp o sa iau masina si sunt foarte incantat.
Si promit ca o sa pun si poze si impresii "(la sectiunile dedicate nu aici)" Totusi mai repet o singura intrebare (in cazul in care cineva stie exact): Taxa de prima inmatriculare se plateste acum la inmatricularea provizorie sau la inmatricularea finala? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
- -
|
|
cmandrei |
![]()
|
Pai ti-am spus eu ... la inmatricularea finala ... NU poti sa te duci la politie sa iei numere definitive daca nu duci chitanta de plata a taxei de prima inmatriculare ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
akcentstyle |
![]()
|
Asa e, tu mi-ai spus... eu insa n-am observat acele 2 cuvinte "prima inmatriculare". Scuze. Si ms pt ajutor.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
- -
|
|
AndreiPavel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 10 December 05 ![]() |
Dealerul o sa iti livreze masina cu un set de numere provizorii, (numerele rosii), insotite de o dovada de valabilitate a lor pentru 30 zile, termen in care RCI Leasing se ocupa cu inmatriculatul masinii, deoarece el e proprietarul masinii pana cand ii vei termina de platit toate ratele. Taxa de prima inmatriculare ori o platesti integral acum, ori e inclusa in ratele de liesing, nu stiu, oricum RCI ca sa inmatriculeze masina cu numere definitive, trebuie cumva sa prezinte la politie dovada platii.
Numerele definitive ale masinii pe care ti le va da RCI Liesing, cred ca vor fi numere de Bucuresti. Dupa ce vei finaliza plata ratelor catre RCI Liesing, acesta nu mai este proprietarul masinii, o radiaza, si atunci vei merge tu sa o imatriculezi pe numele tau, deci vei face inca o inmatriculare definitiva. |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.9 dci Ex: Renaul Laguna 1.9 dci
2xRenault Clio Bicorp 1.5 dci BMW X5 E53 3.0d BMW E90 320d |
|
cmandrei |
![]()
|
Ok
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. hai ca teoria era buna totusi ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:40 |