preturi bobine si injectoare la scenic 1, preturi bobine si injectoare la scenic 1
![]() ![]() ![]() |
preturi bobine si injectoare la scenic 1, preturi bobine si injectoare la scenic 1
jon2008 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic
2001 1.6 16v
|
|||
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
o bobinuta costa in jur de 100k(autonet,autototal etc).Sincer injectorul nu stiu dar inainte de a ajunge acolo iti sugerez sa scoti bobinele, sa vezi daca nu sint ude,sa scoti si bujiile sa vezi cum arata si pe cea cu probleme sa o inlocuiesti(max 10ron)Nu uita sa ii faci distanta app 1.verifica distanta si la celelalte ,pune totul la loc si da-i o cheie .Inainte de service pune niste benzina de 98 si da-i un pic forja.
La service sigur vor spune:bujii+benzina...macar pe astea le scoti din ecuatie. La 1.6 am intilnit bobine terminate pe la 40k |
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
jon2008 |
![]()
|
S-a rezolvat. Era o bobina. M-a costat 340 roni, bobina 240 (din service), restul manopera. Mi-au spus sa ma astept sa mai cada bobine...Injectoarele le considera ceva mai fiabile!
Multumesc pentru ajutor Catnico! |
--------------------
renault
megane scenic
2001 1.6 16v
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
daca ai bobina veche incearca la un magazin de piese pt a vedea un pret.Pt a fi pregatit.Nu cred sa depaseasca 120roni.
Pt injectoare este bine daca nu faci drumuri inafara tarii sa pui pe la 3-5 plinuri un aditiv de curatat(10-15roni flaconul)Ajuta |
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
bodi_ski |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti - Targoviste ![]() |
Salut. Am un Scenic I, nu RX. Cred ca am si eu o bobina dusa. Am venit aseara de la Targoviste la Bucuresti fara probleme cand la stop pe la Universitate am constatat ca incepe sa se balbaie la relanti
![]() ![]() Chestia e ca eu am o bobina cumparata mai demult, dar acum am constatat ca n-am cu ce sa desfac surubul bobinei ![]() Ma puteti ajuta cu vreun sfat cum s-o schimb? eventual poate se intalneste vreun "scenicar" cu mine sa ma scoata din belea ![]() La service-urile din Bucuresti cam evit sa ma duc pt ca iau si pielea de pe om. Multumesc. |
--------------------
Renault
Scenic I
- DB07HVN
2000 Scenic I 1.6 16v 210k KM and counting.
|
|
bodi_ski |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti - Targoviste ![]() |
nu va inghesuiti toti cu sfaturi
![]() ![]() Va tin la curent. Later Edit: Pana una, alta, mai merg asa cu ea decat daca e ceva urgent. Sper sa nu se buleasca mai tare sau sa stric altceva mai scump ![]() This post has been edited by bodi_ski: 31 May 2008, 17:39 |
--------------------
Renault
Scenic I
- DB07HVN
2000 Scenic I 1.6 16v 210k KM and counting.
|
|
jon2008 |
![]()
|
Un injector de scenic 1 cat costa? Exista un producator recomandat?
|
--------------------
renault
megane scenic
2001 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 12:33 |