O parere
![]() ![]() ![]() |
O parere
intudose |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
pe cea din 2001 cat ai dat? Eu am dat 6800, anul trecut pe un Laguna II Grandtour 2001, Privilege, full.. decizi tu ..
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
dan66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 April 08 ![]() |
Laguniene, ce inseamna "full" ?! Ca-s curios, zau ... Cati km avea aia cu 6800E?
@intudose, "initiale'' e varianta de baza, asa stiu eu, vezi sa nu fie trapa pusa cu bomfaierul si pielea sa fie din scaun de autobuz, vorba lu' Fratzica de la carcotasi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Grand Tour/2.2 dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nenea...Initiale este varianta de top...adica full....
echiparile la Laguna sunt asa...o iau de jos in sus... Autentique Expresion Dynamique Privillege Initiale |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
intudose |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
pai full inseamna:piele,scaune electrice incalzite.trapa,xenon,pilot automat cu comenzi pe volan si limitator de viteza.senzori ploaie,oglinzi electrice incalzite si retractabile electric,radio cd cabasse si.........pe cea din 2001 am dat 6000 euro si am cumparat-o din franta,,,deja am cumparat-o pe cea din germania si fratilor imi place mult,sper sa nu am surprize....
|
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|
unusec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 5 May 08 ![]() |
eu am dat 9,5k eur pe frantuzoaica mea din 10.2005 1.9 120 cp iniTiale poze ,95 000 km
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase II 1.9dci iniTiale
- MH-33-ZUM
2006
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
la fel am si eu .. fara incalzire in scaune si pilot.. Dan66 care era de fapt intrebarea ta acolo ? Cele exprimate imi par retorice ..
10 May 2008, 22:11: ..imi cer scuze daca am folosit un termen prea elevat, vocabular a la Carcotasi si Fratzica nu prea folosesc.. This post has been edited by Lagunianul: 10 May 2008, 22:11 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
dan66 |
![]()
|
Laguniene, chiar aia era intrebarea, ce inseamna full la o Laguna, ca am auzit/vazut tot felul de variante ... Foarte des unii spun full si se opresc la piele. Si nu te considera prea elevat daca nu-ti plac carcotasii. Sunt alte baiuri mai mari pe lumea asta...
Da, clujene, ai dreptate, scuze, eram eu intr-o eroare, corect clasamentul. Intudose, dupa mine are cam multi km. Atata tot, in rest pretul e corect. This post has been edited by dan66: 11 May 2008, 00:05 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Grand Tour/2.2 dci
|
|
unusec |
![]() ![]()
|
Samsi asta care mi-a adus-o mie,mi-a zis ca e fulleanu
![]() E.S.P. (Control dinamic al traiectoriei), ASR, CSV Proiectoare de ceata Frana de parcare asistata cu consola noua, marita(adica frana de mana automata) Scaune reglabile electric si incalzite Priza 12V in consola centrala si prize accesorii in spatele consolei centrale cat si in portbagaj Spoturi de lectura pe partea soferului cat si pentru locurile din spate Tapiterie full piele Volan si schimbator de viteze din piele Consola centrala cu spatiu de depozitare, cotiera si loc pentru depozitare CD 4 jante aliaj usor Radio si 6xCD Cabasse Auditorium Sistem de Asistenta la parcare Faruri cu Xenon si sistem de spalare Directie asistata hidraulic variabila - Servodirectie + A.B.S. + A.F.U. (Asistenta la Franarea de Urgenta) - Airbag-uri frontale adaptabile pentru sofer si pasager - Airbag-uri laterale torace pentru locurile din fata + airbag-uri laterale cap pentru locurile din fata si din spate - Tetiere fata reglabile pe inaltime + 3 tetiere spate in forma de virgula, reglabile pe inaltime - Centuri fata cu reglare pe inaltime, pretensionare si limitator de efort integrat - Centuri laterale spate in 3 puncte, si limitator de efort integrat si cu pretensionare, mai putin pentru centura centrala. - Imobilizator electronic codat + C.A.R. (Inchiderea automata a usilor, portbagajului si a trapei pentru carburant la demaraj) - Deschiderea automata a usilor in caz de soc - Volan reglabil pe inaltime si in profunzime - Stergatoare parbriz cu senzor de ploaie - Limitator de vit Pilot automat Navigation Joystick (langa schimbatorul de viteze,din care controlezi aproape tot) Bluetooth Oglinzi si geamuri electrice .... nu mai stiu ce-o mai avea pe ea si nu imi amintesc eu acum ![]() |
--------------------
Renault
- MH-33-ZUM
2006
|
|
dan66 |
![]()
|
Sincer sa fiu masina arata foarte foarte bine. Daca as fi fost in situatia sa aleg intre ce conduc eu acum si asta a ta, as fi stat o vreme pe ganduri. Fata de a ta eu nu am pilot automat, lucru pe care-l regret, nu am joystick (nu stiu ce poate in plus fata de ce am eu, dar recunosc ca da bine, seamana cu smecheriile de pe Audi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Grand Tour/2.2 dci
|
|
unusec |
![]()
|
Multam frumos,toti sa le stapanim satanosi si la cati mai multi km fara prbl
![]() |
--------------------
Renault
- MH-33-ZUM
2006
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Joystick-ul este de la sistemul de navigatie si comunicare, are si bluetooth, si functioneaza excelent dar trebuie bagat DVD-ul si pus pe "play" si dupa "imperecheat(inregistrat)" telefonul(care e obligatoriu sa fie si el bluetooth).
Masina are cam multi km. intradevar dar un diesel bine intretinut duce destul de mult Dotarile nu sint indispensabile, dar din experienta , fac condusul mai comod.@unusec, s-o stapinesti sanatos, n-ai facut o afacere proasta! |
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
rero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 20 May 07 From: Calarasi ![]() |
23_emi ai PM.
|
--------------------
Renault
Captur II
2022/Intens
|
|
unusec |
![]()
|
Ms frumos bibanu,da-mi si mie un link cu ceva manuale pt iniTiale daca ai (in special despre joystick).
Take care&drive safe! |
--------------------
Renault
- MH-33-ZUM
2006
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
@unusec: site www.renault.co.uk, alegi "new laguna", ,dupa ce se deschide din stinga selectezi "wiew e-guide", de acolo "multimedia" si apoi "bluetooth 3 D satellite navigation system". Descarci continutul(4-5 Mb.) pe un CD si te duci si ti-l imprimi(daca ai imprimanta -direct din calculator). Vezi ca-i in engleza. La noi n-am gasit(in romana) dar cel in engleza e OK, l-am folosit si eu ca sa invat cum sa utilizez "scula"
Good luck! |
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
23_emi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 May 08 ![]() |
deci nu stiti niciunu de unde sa fac rost de motor ,nu??
![]() This post has been edited by claus: 13 May 2008, 16:34 |
--------------------
renault
laguna 2
- bz-23-emi
2002 /2.0l 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 08:49 |