Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Exfoliere Vopsea

clubneroazzurro
post 12 Apr 2008, 22:51
Post #1

Deleted

Group: Members

Mda... Renault RULZ... R26-le meu are 4 luni si mi s-a exfoliat o bucata mare de vopsea de pe spoilerul fata, fara vreun soc mecanic lucru constatat si de cei din reprezentanta... Frumoasa treaba... Vreau sa vad acum serviciile ce apartin de garantii de la Renault cum se comporta...

Edit 1 : Eu momentan astept un raspuns de la Renault legat de garantie... si sper sa se remedieze cat mai repede posibil ca ma exaspereaza numai cand ma uit la botul masinii... sunt dezamagit... Nu ma asteptam sa patesc chestia asta pe un R26... Atunci ce sa se mai planga cineva care pateste aceeasi chestie pe un Symbol...

Edit 2 : Mda... A trecut deja o saptamana si nu am primit nici un raspuns de la dealer... Singurul raspuns a fost "Nu am primit OK-ul de la Bucuresti"...

This post has been edited by A l e x: 23 Apr 2008, 15:46

--------------------
- - -
Deleted
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
A l e x
post 17 Apr 2008, 18:09
Post #2

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Pai cum sa se exfolieze vopseaua de noua si sa nu acopere garantia ? Adica te cred ca ti-ar da asa un raspuns, dar fa scanadal ca e absolut penibil. Pai ce acum ar trebui s-o vopsesti pe banii tai sau cum ?

Vorbeste cu un vopsitor sa se uite putin poate-ti spune si de ce. N-or fi luat-o la test drive niste cretini, atins-o, revopsit-o rapid, etc.. ? Ti-a intarziat cumva masina ? (nu vreau sa te sperii)

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Alex11
post 17 Apr 2008, 19:00
Post #3

Membru incepator

A l e x cam aceeasi problema am avut-o eu cu masinaa inceput sa se exfolieze in diferite locuri. Dupa 1 zi a observat maica-mea ca era pe capota la motor, lacul scorojit. In a 2-a zi am fost cu masina la ei. Stii ce a zis un mare expert la caroserie? Ca a trecut pasarica? Ma doa draq de pasarica radioactiva. Masina statuse la ei vreo 7 luni inainte sa ne fie livrata si 1 zi si nitel la mine deci pasarica era la ei, si ca o ultima dovada acea pata a iesit si in poza cand a fost livrata masina.
Acuma cand ma duc cu masina la spalat (cu jet) e ca si cu un Kinder cu surprize, ma uit sa vad daca si pe unde apar noi probleme la vopsea. Ce ma uimeste cel mai tare e lipsa de reactie si a Renoului si a dealarului. Adica daca tot o faci de oaie repara domne greseala cat mai repede....

--------------------
Renault Megane 2 Sedan 2007/Expression
+
clubneroazzurro
post 17 Apr 2008, 23:09
Post #4

Deleted

A l e x, masina a ajuns in aproximativ 2 luni si mi-a fost livrata in aceeasi saptamana in care a sosit in showroom, mai exact 2 decembrie... Nu cred sa fi fost atinsa pt ca vopseaua e exfoliata intr-o zona unde nu o poti atinge numa daca e un accident mai serios smile.gif Maine ii fac poza si iti arat... E frustrant sa patesti chestia asta pe un R26... Azi i-am sunat din nou si mi-au spus: "Cand avem un raspuns concret va vom contacta" mad.gif

--------------------
- - -
Deleted
+
clubneroazzurro
post 22 Apr 2008, 14:28
Post #5

Deleted

Se pare ca nu esti bagat in seama la reprezentanta nici daca ai un R26... Au trecut 3 saptamani si nu am primit nici un raspuns... Nu imi sta in caracter sa fac scandal, dar deja se joaca cu nervii mei, pt ca e o chestie care sunt obligati sa o acopere garantia...

--------------------
- - -
Deleted
+
M i h a i
post 22 Apr 2008, 14:45
Post #6

clubneroazzurro>ai sunat la vocea c? blink.gif

--------------------
------ ------ ------
+
bambu
post 22 Apr 2008, 23:03
Post #7

RS club

From: Bucuresti

Eu nu inteleg ce astepti. Tu fa-ti programare la vopsitorie si fa-ti bara, restu e treaba lor. Si asa iti sunt cu "musca pe caciula". Mie imi lasa stergatorul dare dupa 10 zile si am de gand sa il schimb, moca.

--------------------
Renault/Citroen Megane RS/C5 eHDI 2.0T 2008/2012 - RRS
viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro
www.anularefiltrudeparticule.ro
+
clubneroazzurro
post 23 Apr 2008, 15:14
Post #8

Deleted

Mda... Dupa ce i-am presat putin se pare ca au miscat ceva si astazi m-au sunat... Mi-au spus ca au primit acceptul de la Bucuresti pentru revopsire... Marti mi-au facut programarea... Sper sa iasa OK...

--------------------
- - -
Deleted
+
A l e x
post 23 Apr 2008, 15:47
Post #9

Am splituit din topicul cu Megane RS aceasta discutie ca mi se pare total off-topic, dar destul de importanta de luat in seama. Eu unul astept cu interes cum rezolvi, dar nu e o discutie adecvata pentru celalalt topic.

Bafta.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
A l e x
post 29 Apr 2008, 15:54
Post #10

La cererea lui clubneroazzurro, se inchide acest topic.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 21:56
Dacia