Domnului manelist, cu infinita scarba
![]() ![]() ![]() |
Domnului manelist, cu infinita scarba
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca multi asculta aceasta galagie.
|
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.302 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Manelele vechi :X Oldies but goldies .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
reportajul e cam fasait,
la cate dume si clipuri erau pe youtube cu tema asta ... reportajul de la protivi, e cenzurat pe bat. ps: daca era acu vreo 1-2 ani era o treaba dar asa.. sa mil-l arate pe boschetaru ala care canta singur in fata pc-ului.. cam trist ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
jaleee nu trist...ce sa ii faci asta e ..
|
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Hai frate ca unii dintre voi sunt chiar penibili
![]() Acuzati manelele sa fiti bagati in seama si ascultati manele non-stop ! Si vorba aceea : dupa a 2-a sticla de vin , toti sunt manelisti ! gata Alex ... am corectat ! mersi ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 22 Apr 2008, 18:54 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
mai exact dupa a doua
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cosmin, iti dai seama ca atacul tau e penibil si jignitor in acelasi timp?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Sã fii patriot în România înseamnã sã puți a iesle în timp ce constați cã toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Cu ce e penibil si cu ce e jignitor ? Si ce atac ? Sunt o gramada intre noi care spun ca nu asculta manele . Bun ... nu asculta , nu te obliga nimeni ! Eu ascult manele f rar ... dar asta nu inseamna ca trebuie sa spunem despre manelisti ca sunt nespalati , prosti , etc .
De ex initiatorul topicului a scris " cu infinita scarba " . Scarba pentru ce sau pentru cine ? Fiecare asculta ce vrea si ce-i place ... cine suntem noi sa-i judecam pe altii ? This post has been edited by cosmin_2300: 22 Apr 2008, 18:54 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Da, eu am scris "cu infinita scarba". Pentru ca m-am saturat de cretinii astia care fac apologia banului nemuncit, a unui stil de viata dubios din punct de vedere moral, care polueaza fonic cu muzica lor agramata si multe altele.
EDIT: sau poate e un act de cultura sa asculti mp3-uri trase prost la speaker-ul telefonului mobil, caz in care imi cer scuze. This post has been edited by BlaueCorsa: 22 Apr 2008, 19:00 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Alexu7 |
![]()
|
Buei moldovene, ce esti asa ofuscat?
te-a calcat vreun meloman d-asta pe bataturi? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
De ce, credeai ca esti singurul (apropo de oarecare muzica de botez)?
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu vad partea buna a paharului:cota de piata a manelelor e in scadere!
p.s.sper sa nu ma insel.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(BlaueCorsa @ 22 Apr 2008, 19:59) Da, eu am scris "cu infinita scarba". Pentru ca m-am saturat de cretinii astia care fac apologia banului nemuncit, a unui stil de viata dubios din punct de vedere moral, care polueaza fonic cu muzica lor agramata si multe altele. EDIT: sau poate e un act de cultura sa asculti mp3-uri trase prost la speaker-ul telefonului mobil, caz in care imi cer scuze. Stai ca noi vorbim de lucruri diferite ! NU GENERALIZA ! Si eu sunt satul pana peste cap de frustatii / frustratele care asculta manele la telefonul mobil sau au muzica la maxim ! NU sunt de acord cu lucrurile astea pt ca fiecare asculta ce-i place ! Dar sa spui ca TOTI sunt asa ... e deplasat ... serios ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Alexu7 |
![]()
|
@BlaueCorsa,
muzica de parastas ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Pai am scris eu undeva "toti"? Nu. Dar marea majoritate, DA!
EDIT: si manelist devii dupa a n-spea sticla de vin pentru ca in stare sobra neuronii ar lua-o la fuga care-ncotro... ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 22 Apr 2008, 19:26 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Alexu7 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
noua ne trebuie bautura sa ascultam manele, ei ce scuza au????
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Intr-adevar, majoriatea imaginilor erau de cand avea Teo emisiune la ProTV. Ma gandesc ca poate si-au reconsiderat atitudinea dupa plecarea ei la Prima.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.646 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu cred ca nu mai sponsorizeaza aia pro-tv`ul
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ati uitat ca ProTV-ul a facut anul trecut, de 1 Decembrie, Imnul National pe ritm de manele ...
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
NU stiu ce e cu romanul in general, uita mai ceva ca aia din Man in Black. Oricine ar fi facut reportajul asta ar fi fost credibil dar nu ProTV-ul.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
n'o mai da la intoarsa, ti se potriveste perfect reportajul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
BlaueCorsa, daca prietenul tau cel mai bun ar fi manelist sau cel putin ar asculta manele tot scarba ti-ar mai fi de el?
![]() This post has been edited by ionut.tanase: 24 Apr 2008, 08:56 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
raspund si eu la intrebarea asta: daca ar asculta de fata cu mine, da, in rest poate sa asculte pana nu mai poate in intimitatea lui.
In mod clar nu va fi niciodata prieten cu mine unul care se si comporta / imbraca ca un manelist, nu ca-i refuz eu, Doamne fereste, dar 2 oameni diferiti cu interese si precupari diferite nu devin prieteni. Vorba aia..cine se aseamana se aduna. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
protv a promovat si promoveaza maneaua si meneleala.
limba romaneasca nu prea are cuvinte suficient de dure sa defineasca maneaua. din punctul meu de vedere. apoi manelistul se imparte in multe categorii, ala care o canta, ala care o asculta non stop, ala care asculta doar cand e crita. cu ala care o asculta cand e crita, poti sa fi prieten si chiar bun, fiecare are un defect, totul e sa nu fie crita tot timpul. da primele doua categorii...praf si pulbere. cand incepe vreunu cu nu te las nu te las nu te las, moare lumea moare lumea .... asta iti vine sa faci, mitraliera si jos cu toti. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
argon |
![]()
|
deci singura speranta a lui big2003 e sa fie tot timpul crita?!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 15:47 |