funny kid
![]() ![]() ![]() |
funny kid
Rafi |
![]() ![]()
|
||
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
|
||
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Se stie ce va ajunge in viitor pustiu...........
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie mi se pare absolut penibil clipul, si comentariile vad ca nu se lasa mai prejos. "Sa facem doua volane" "Sex cu volan" "Ce va ajunge in viitor"
Frumos jucat... Veti fi niste parinti extraordinari ... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(A l e x @ 20 Apr 2008, 14:40) Mie mi se pare absolut penibil clipul, si comentariile vad ca nu se lasa mai prejos. "Sa facem doua volane" "Sex cu volan" "Ce va ajunge in viitor" Frumos jucat... Veti fi niste parinti extraordinari ... ![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 20 Apr 2008, 14:45 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai am zis eu ceva de el ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De acord cu Alex , nu mi se pare chiar asa amuzant, cit despre titlu...
This post has been edited by bobo77: 20 Apr 2008, 20:03 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
A l e x |
![]()
|
Rafi, vad ca ai editat postul pentru a-ti acoperi replicile "Sex cu volanul" si "Sa facem doua volane"... Ce, ti-e rusine de ce ai spus, Michael ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
QUOTE(A l e x @ 20 Apr 2008, 21:05) Rafi, vad ca ai editat postul pentru a-ti acoperi replicile "Sex cu volanul" si "Sa facem doua volane"... Ce, ti-e rusine de ce ai spus, Michael ? deci recunosc aia cu "sa facem doua volane" e a mea dar cea cu "sex cu volanul" nu este a mea,sa pus singur acel subtitlu care a venit de pe trilulilu "Sa facem doua volane" recunosc nu a fost un titlu prea inspirat asta ea m-am grabit ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 15:22 |