oglinda in oglinda, oglinda acrosata sau nu??
![]() ![]() ![]() |
oglinda in oglinda, oglinda acrosata sau nu??
soferitza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 7 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
logan
preferance
- secret :)
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca azi a fost ziua agatarii oglinzilor (link).
This post has been edited by thecagero: 15 Apr 2008, 15:51 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa fiu eu sanatos de cate ori am dat oglinda-n oglinda.
Orice masina moderna are oglinzi rabatabile, singura problema ar fi ca se ia vopseaua si se zgarie usor. Sincer, eu nu mi-as face probleme. This post has been edited by vis-a-vis: 15 Apr 2008, 16:02 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
soferitza |
![]()
|
thecagero, am citit ce ti s-a intamplat, diferenta e ca voi doi ati recunoscut ca v-ati "frecat"unu de altu. insa eu nu stiu cand sa fi lovit oglinda tipei, desi ea o tinea pe a ei.
ca atare cred ca daca se duce la politie cu numarul meu de la masina si primesc vreo citatie, o sa ma prezint cu dovada cea mai zdrobitoare si anume masina mea care e intacta. ma gandeam la cele 24 de ore in care ar trebui sa declari un eveniment rutier. dar chiar nu vad ce as declara la politie. ce credeti? |
--------------------
logan
preferance
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa te duci la politie
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
eu zic ca o fi dat altcineva peste oglinda tipei si ea la aglomeratia care zici ca era in zona a sarit la primul logan de langa ea desi poate ala care ia luat oglinda plecase de mult. daca se duce tipa la politie nu e problema ca trebuie sa dovedeasca ca tu iai spart oglinda si nu cred ca isi bate capul doar pentru atat. iar oglinda de la logan se zgarie cam greu din cate am observat eu ca sa poti argumenta tu ca nu ai atins-o ca si mie mai de mult mia luat un logan o oglinda (de la berlina 1310) si oglinda mea era pe jos pe cand cea de logan frumos la locul ei parca era noua.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca tipa mai era cu cineva in masina si declara ca el ia atins oglinda iti face dosar penal.Asa ca eu zic sa te duci la politie sa dai o declaratie despre incidentul asta prin care declari ca nu iai atinso tu.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
soferitza |
![]()
|
asta cu dosaru penal e aberanta.
adica poti sa iei cu tine in masina un martor si in baza declaratiilor martorului sa te legi de altii din trafic, iar cuvantul aluia sa cantareasca mai mult decat faptul ca masina mea nu are nimic desi ea sustine ca i-am agatat oglinda?? asta contrazice si legile fizicii. cum se lovesc doua corpuri si pe ele nu raman urme?? acum ne ducem la politie pt fiecare dement din trafic care cine stie ce sustine si are un martor in masina?? |
--------------------
logan
preferance
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mergi la Poliție. Dacă nu te duci acum, o vei face cu siguranță peste câteva zile...
This post has been edited by MAERSK: 15 Apr 2008, 18:14 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
eu zic sa stai linistit ca nu are cum sa se intample nimik ca pun pariu ca daca pui masina ta langa alta aprox identica dar alta versiune de echipare si maschezi numerele nu poate tipa sa spuna care si cum e .... asa ca relax pun pariu cu tine ca nu se duce nicaieri si ca sta cuminte
![]() ![]() 15 Apr 2008, 19:13: desi totusi daca ai drum treci si depui o hartiuta la politie... desi eu personal nu as faceo This post has been edited by tester: 15 Apr 2008, 18:13 |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bobi19xx @ 15 Apr 2008, 18:47) Daca tipa mai era cu cineva in masina si declara ca el ia atins oglinda iti face dosar penal.Asa ca eu zic sa te duci la politie sa dai o declaratie despre incidentul asta prin care declari ca nu iai atinso tu. ![]() Eu zic ca nu-i mai fac eniciun dosar, o condamna si o executa pe scaunul electric. Din clipa-n clipa ar trebui s-o salte mascatii din casa. Hai bai frate, nu mai aberati atata. In cel mai rau caz, iti vine citatie acasa sa te prezinti la politie. Si daca se constata ca tu n-ai nici o urma pe oglinda, pur si simplu n-are ce sa-ti faca, poate sa vina si cu mama martorilor. Poti sa ai ghinionul sa il spaguiasca pe gaboru' cu pricina si sa-ti gaseasca nod in papura. Dar cel mai mult, iti poate lua carnetul pentru neprezentare si amenda de rigoare. Oglinda-n oglinda este un eveniment banal, pentru a fi luat atat de in serios. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Situatiile acestea sunt delicate!
Cu dosarul penal ... sa fim seriosi ! Hai sa facem un scenariu: se duce la politie si da o declaratie cum ca nu este autoarea unui incident !!! ![]() Cum suna sa mergi la un politist si sa-i spui: pe strada mea a fost sparta si jefuita o locuinta da' n-am fost eu, am venit numai sa va spun ! In conditiile in care masina nu prezinta nici o urma (!!! Ai grija sa ti-o vada cat mai multi eventuali martori, asa, pentru orice eventualitate) astepti sa te acuze cineva de ceva. La o adica ... dai explicatii ! Daca n-ai avut cunostinta de nimic si nu sunt urme, de ce ai face declaratii de accidente ?!? De ce nu folositi telefonul pentru anuntarea evenimentelor din trafic sau mail la BPR Bucuresti, cum se face apel pe site-ul lor? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Asta cu folosirea telefonului pentru anuntarea evenimentelor e fas. Nu te baga nimeni in seama. Eu personal am avut un accident, am fost acrosat lateral de un anume tip. El venind pe linia de tramvai, in curba cu viteza mare, m'a luat in plin. Dupa ce l'am dat jos din masina (pt. ca dormea pe airbag) am observat ca nu e in stare sa articuleze 2 cuvinte. Era beat muci. A tras masina pe dreapta si in timp ce eu incercam sa scot masina de pe drum (pentru ca aveam directia rupta etc) el a abandonat masina si a fugit.
1. A oprit un echipaj de sectie, mi'a luat datele si atat. 2. Am sunat la 112 unde respectiva operatoare, dupa ce mi'a auzit povestea a inchis. 3. Am sunat la rutiera. Mi'au raspuns simplu. Daca nu au fost victime prezinta'te la accidente usoare. Deci, sa suni pe cine ca sa ce ? |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Mie mi-a spart odata unu' oglinda cu adevarat. A intrat in depasire, desi a vazut ca ma apropiu. Nu am stiut ce sa fac, sa ma bucur ca e numai oglinda crapata sau sa il injur. Am ales pe rand ambele variante
![]() Morala este ca trebuie sa fie nebuna rau femeia aia ca sa mearga la politie pentru o oglinda cu nu stiu ce zgomote prin interior. Asa ca, stai linistit ! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bobi19xx @ 15 Apr 2008, 18:47) Daca tipa mai era cu cineva in masina si declara ca el ia atins oglinda iti face dosar penal.Asa ca eu zic sa te duci la politie sa dai o declaratie despre incidentul asta prin care declari ca nu iai atinso tu. Bobitule, de ce nu astepti tu sa mai cresti sa implinesti 18 ani , sa mai intelegi cum merge treaba prin lumea reala, si dupa aia sa te apuci sa dai sfaturi? Ca asa si la aia cu limitatorul de viteza dadusi sfaturi dar cand sa si justifici, hâc, mâlc precum un peste. soferitza, stai linistita, daca nu ai urme pe oglinda nu are ce sa-ti faca. Pur si simplu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
vezi-ti de treaba ta ca nu sta nici un politist sa iti declanseze tie o procedura de urmarire generala
![]() eu am fost cu dovezi si au zis ca n-au ce face... daca vreau sa dau in judecata pe cale civila altfel nu au ce sa faca! nu au ei timp de mici chestii d-astea! deci poti sa dormi fara grija ![]() si dosar penal o sa iti faca atunci cand mi-oi vedea ceafa fara oglinzi si alte proceduri! This post has been edited by sorin1983: 20 Apr 2008, 16:17 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:54 |