SCHIMB, "Manere exterior NEGRE cu ARGINTII"
![]() ![]() ![]() |
SCHIMB, "Manere exterior NEGRE cu ARGINTII"
Byþu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 26 March 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) Lag_maner_negru.jpg ( Size: 7.25k ) Number of downloads: 367 Lag_maner_negru_2.jpg ( Size: 9.16k ) Number of downloads: 395 Lag_manerARGINTIU.jpg ( Size: 16.93k ) Number of downloads: 420 Lag_manerARGINTIU_2.jpg ( Size: 21.69k ) Number of downloads: 434 |
||
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
2002/1.9/dci Laguna II Tunning !!!
|
|||
leonardg |
![]()
|
Member Group: Members Posts: 111 Joined: 20 April 07 From: Sibiu ![]() |
Cele din "aliaj" sunt tot de plastic. Cei drept sunt atat de bine vopsite ca dau impresia ca sunt metalice. Daca tot le demontezi ia-ti un spray cu vopsea argintie si un spray cu lac protector auto. Am vazut manere vopsite "in casa" care aratau mai bine decat originalele. Si eu am culoare inchisa si vreau sa vopsesc manerele in argintiu. Va tin la curent cu poze.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- SB
2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW I'm not driving fast... I'm just flying low !
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
@leonardg:manerele nu sunt din plastic,sunt dintrun material neferos aluminiu sau mai degraba din spiatru(zamac). @Byþu:daca te decizi sa le vopsesti te sfatuiesc sa cauti o vopsitorie in camp electro static,si sa le vopseti acolo,este mult mai rezistent si mai frumos vopsitul. |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
cauta la sectiunea bursa
exista membru al forumului care vinde set de manere din aluminiu noi |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
leonardg |
![]()
|
Member Group: Members Posts: 111 Joined: 20 April 07 From: Sibiu ![]() |
Este un plastic foarte dur intarit cu 10% fibra de sticla. Cel putin asa sunt ale mele. Este posibil ca in functie de echipare acele manere sa fie si metalice nu neg asta insa ale mele sunt din plastic. Nu e asa important oricum, accept si varianta manerelor metalice, la urma urmei tema post-ului e alta.
Bitu zici ca manerele se demonteaza usor . Da te rog mai multe detalii. |
--------------------
Renault
Laguna II
- SB
2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW I'm not driving fast... I'm just flying low !
|
|
Byþu |
![]()
|
Pe cantul portierei are un "dop", sau ceva asemanator, nu stiu cum sa-i spun,de cauciuc care se scoate cu ajutorul unei surubelnite,iar dupa ce s-a scos chestia respectiva se vede un surb cu cap de stea de 20".Se desface ala la maxim(fra grija nu-l veti scapa in portiera)dupa care se scoate usurel butucul(partea aia mai mica din capatul manerului) si apoi se trage de maner catre inapoi, spre locul gol care s-a facut dupa scoaterea butucului, si totodata spre exterior.
Sper ca m-am facut inteles. Poate-mi fac timp sa scot unul rapid si sa fac niste poze insa acum ploua afara. |
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
@ leonardg: da ai dreptate manerele sunt din plastic,nu stiu ce ma facut sa cred ca nu sunt din plastic,scuze am gresit! |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
esti hotarat pana la urma sa schimbi manerele?
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
Byþu |
![]()
|
Sigur ca da. Ai vreo propunere?
Astept. |
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
|
|
antifizic2 |
![]()
|
nu, eram curios daca te-ai hotarat sa cumperi unele noi sau sa ramai cu cele vechi si sa le revopsesti cum am citit mai sus
ai gasit anuntul pe bursa de care vorbeam mai devreme ?? acela cu setul de manere noi? |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
Byþu |
![]()
|
am gasit un anunt dar sunt de Megan II si nu se potrivesc. La exterior sunt perfect la fel dar difera sistemul din interior.
Daca nu gasesc sa fac schimb, o sa le vopsesc pana la urma.Daca nu or sa iasa le voi face negre inapoi. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Salutari. Prin cautarile mele pe net am gasit un site francez pe care se vand toate "vechiturile"
![]() ![]() Va urez o zi placuta. http://www.leboncoin.fr http://www.leboncoin.fr/li?ca=8_s&q=+laguna&c=6&th=1&w=3&o=1 Revin cu linkul catre...manere ![]() ![]() http://www.leboncoin.fr/vi/10674782.htm?ca=8_s Pretul este de 50 euro ![]() This post has been edited by naighba: 19 Apr 2008, 10:03 |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
pai ala care le vinde sigur are acum cromate ,noi noute:)
|
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
Byþu |
![]()
|
Multumesc tuturor care au bagat in seama topicul asta
![]() In final am vopsit manerele cu mana mea , au iesit f f bine insa nu sunt ca cele originale, adica cand ma uit la unele originale si le compar cu ale mele, este o diferenta, si parca tot mai mult i-mi plac alea originale, dar oricum sunt multumit si asa. voi pune niste poze dar sa se incalzeasca un pic ca nu se mai termina cu ploile astea.... ![]() This post has been edited by Byþu: 2 May 2008, 18:29 |
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
|
|
MVM69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 August 07 ![]() |
Pune te rog poze cu minerele vopsite
|
--------------------
renault
renault 11,laguna II 1,6 16V
1987
|
|
antifizic2 |
![]()
|
baga poze
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
Byþu |
![]()
|
ok , o spal in seara asta si pun niste poze.Abea am ajuns de pe drumuri si sunt f f obosit, dar fac un efort.
Momentan numai pozele astea 2 le am. Attached thumbnail(s) jante2.jpg ( Size: 58.6k ) Number of downloads: 386 lag_manere.jpg ( Size: 65.34k ) Number of downloads: 170 |
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu reusesc sa scot manerele de pe fata stanga - dreapta. Pe spate am reusit. Poate cineva sa imi detalieze si mie operatiunile? Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Operatiunile sunt aceleasi.Practic ce nu poti sa desfaci ?
|
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
super98 |
![]()
|
![]() Super membru :d Group: Members Posts: 454 Joined: 25 September 09 From: Ialomita ![]() |
Poate te ajuta ASTA - vezi unde am postat eu.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI 120CP KG0G0 motor F9QC750
-
2002
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mariusa10 @ 22 Nov 2010, 19:01) QUOTE(super98 @ 22 Nov 2010, 19:22) Pai am desfacut pana la capat surubelul ala, dupa care am incercat sa scot partea din maner care ar trebui sa iasa prima...spun ar trebui ca nu iese nici de frica, parca e sudata acolo - asta pe dreapta fata. Pe stanga fata am scos si capacul din plastic , care acopera butucul, am desfacut surubul, iar butucul a capatat un pic de joc, dar mi-a fost frica sa ma las greu pe el gandindu-ma ca ar trebui sa fie legat de o parghie..ceva. In concluzie, principiul l-am prins, detaliile ma ucid. Oricum, va multumesc pentru amabilitate. |
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
super98 |
![]()
|
![]() Super membru :d Group: Members Posts: 454 Joined: 25 September 09 From: Ialomita ![]() |
Atentie la prima si la ultima poza de la mine...acolo e chichita. Nu tragi doar de maner, ci misti si din spatele manerului.... Citeste cu atentie si la fata locului iti vei da seama.
Si eu am gadilat-o pana m-am prins cum sta treaba. ![]() |
--------------------
Renault
-
2002
|
|
ickx |
![]()
|
Da, e vorba de piesa nr. 3 din poza 6. Pe unde am acces la ea? Trebuie dat capitonajul jos?
|
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
super98 |
![]()
|
Din pacate da...
Primele 4 puncte de la mine pt a scoate manerul. Piesa nr.3 din poza 7 si gadili un pic acel surubel (nr.2 la poza 6) si altcineva sa tina un pic tras de maner. Cam asa am reusit din ce imi aduc aminte. Vad ca esti din Bucuresti....poate gasesti pe cineva care se ofera sa te ajute personal. This post has been edited by super98: 22 Nov 2010, 22:59 |
--------------------
Renault
-
2002
|
|
ickx |
![]()
|
Multumesc pentru informatii. Cand am ceva timp liber ma "dau" la treaba. Daca mai descopar ceva nou referitor la demontat-montat manerele, am sa postez aici.
|
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 14:11 |