Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Contestatie admisa

mateimatei
post 11 Apr 2008, 11:02
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Contestatie admisa partial. Ceea ce mai este de adaugat este ca incidentul a fost la nr 107-109 si nu la 85, asa cum scrie nenea politistul in PV. Nu mi-a explicat nimeni aceasta eroare pe care eu am pus-o pe seama obisnuntei echipajului de a pandi in acea zona, la nr 85.

This post has been edited by mateimatei: 11 Apr 2008, 16:46

Attached File(s)
Attached File  doc.pdf ( 2.71mb ) Number of downloads: 137

--------------------
Renault Megane Estate dCi-1.5-80 CP/2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ramm
post 11 Apr 2008, 14:29
Post #2

Membru autentic

Sa inteleg ca tipa a oprit pe banda a doua si a avut tupeul sa faca contestatie?

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
klaus
post 11 Apr 2008, 16:14
Post #3

步步

Group: Moderatori

Observ cateva lucruri acolo:
1. PV-ul a fost intocmit in urma constatarilor cu prorpiile simturi (ex propriis sensibus) de catre politisit, motiv pentru care instanta considera ca actul administrativ se bucura de prezumtia de legalitate, prezumtia de autenticitate si prezumtia de veridicitate. Deci amendatul trebuie sa demonstreze contrar.
2. Petenta este considerata "contravenienta primara" - probabil insemnand fara "cazier" contraventional, dar lucru nedemonstrat de nimeni ci fiind constatat in mod ciudat de instanta pe motivul ca polita nu a demonstrat altfel (cand de fapt petenta trebuia sa aduca dovezi in acest sens, o adresa de la circa financiara etc).
3. Instanta da o solutie neceruta de petenta. Petenta a cerut nu transformarea amenzii in avertisment, ci anularea procesului verbal si exonerarea de la plata amenzii.

4. Acoperirea cu layer separat e oarecum ineficienta pentru ascunderea informatiei de sub layer in fisierele pdf. Se vede acolo si nume (I.L.), si adresa (P.27.P3.1 etc) si nr inmatriculare etc. Trebuia facuta acoperirea fara layer, gen jpg si sters pur si simplu.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
mateimatei
post 11 Apr 2008, 16:16
Post #4

Membru autentic

Tipa a oprit pe banda 1, pe care era stransa zapada, dar latimea zapezii impreuna cu cea a masinii nu depasea latimea primei benzi.
I-a explicat asta primului politist dar acesta a insistat ca ea sa plece pentru a nu primi amenda. Cand era in masina si isi pregatea plecarea, a venit colegul care i-a cerut actele pentru a o amenda.
Contestatia a fost facuta fara consultarea unui avocat dar concluzia a fost retinuta: tot ce afirmi trebuie sustinut cu documente.

Cat despre ascunderea datelor cam ai dreptate. Oricum nu conteaza identitatea ci rezultatul contestatiei.
O sa revin cu documentul in cauza.

This post has been edited by mateimatei: 11 Apr 2008, 16:24

--------------------
+
klaus
post 11 Apr 2008, 16:32
Post #5

步步

Group: Moderatori

QUOTE(mateimatei @ 11 Apr 2008, 17:16)
Tipa a oprit pe banda 1, pe care era stransa zapada, dar latimea zapezii impreuna cu cea a masinii nu depasea latimea primei benzi.
*

Hmmm, eu as avea ceva indoieli. Pe 13 septembrie nu e interzisa stationarea, iar daca era pe banda 1 puteau politistii sa faca si clabuci la buci ca nu aveau ce face.

PS: as observa ca instanta nu face diferentierea intre "parcare" (stationare in loc special amenajat in acest scop) si "stationare".

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
mateimatei
post 11 Apr 2008, 16:50
Post #6

Membru autentic

Nici eu nu stiu cum au interpretat politistii acea stationare. Probabil ca nu se vedea demarcajul benzilor. Probabil ca aveau in cam numai blocajele mijloacelor de transport din Cartierul Militari si aplicau pe 13 Septembrie aceleasi sanctiuni.
Ceea ce am mai retinut este faptul ca instanta nu mai anuleaza asa usor PV-uri completate gresit sau incomplete. Conteaza fapta si nu ca din PV lipseste instiintarea de plata sau ca locul faptei nu este cel real (martorii sunt importanti)

This post has been edited by mateimatei: 11 Apr 2008, 17:27

--------------------
+
Smiley
post 14 Apr 2008, 19:37
Post #7

Membru autentic

QUOTE(mateimatei @ 11 Apr 2008, 17:16)
............................
*

ce intelegi prin "banda 1"? prima banda incepand de la trotuar, sau prima banda incepand de la sirul de masini parcate intotdeauna langa trotuar, pe 13 septembrie, in zona sucursalei ING?

--------------------
+
Alexu7
post 14 Apr 2008, 19:50
Post #8

zân

From: Europa

scrie in legislatie,
prima banda e cea mai apropiata de trotuar,
in sensul de mers.

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
mateimatei
post 15 Apr 2008, 07:52
Post #9

Membru autentic

Exact, prima banda conform legislatiei.

--------------------
+
Smiley
post 15 Apr 2008, 18:43
Post #10

Membru autentic

aha....atunci chiar e ciudat. nici eu nu tin minte sa fie interzisa oprirea in zona aia. am parcat de multe ori pe acolo, avand treaba la ING.

eu intrebam pentru ca in zona aia sunt mai multe banci si alte puncte de interes, asa ca aproape intotdeauna prima banda "legala" e ocupata de masini parcate si multi parcheaza pe banda a 2-a.

--------------------
+
mateimatei
post 15 Apr 2008, 19:11
Post #11

Membru autentic

In acea perioada era zapada stransa pe marginea primei benzi. Matizul, fiind destul de ingust, nu a depasit totusi prima banda. Agentul a vazut altfel.

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 20:55
Dacia