Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Modulator MP3, a incercat cineva?

dannypapai
post 11 Apr 2008, 11:01
Post #1

Membru

Group: Members

Avand in vedere ca radio-CD-ul din dotarea masinii nu accepta mp3, mi-am cumparat un modulator in care se introduce stick-ul incarcat cu mp3 si se conecteaza la bricheta masinii. Apoi se potriveste frecventa radio a masnii cu cea de pe modulator si, teoretic, ar fi trebuir sa inceapa sa se auda muzica mp3 de pe stick. OK, toate bune si frumoase, am procedat ca la carte si cateva secunde mi-a cantat, dupa care nu a mai vrut deloc. Ledu-urile modulatorului palpaiau de parca incerca si el ceva, dar nimic. Cand scoteam stick-ul, nu mai palpaia nimic, ramanea aprins, in stand-by, cu alte cuvinte. Stie cineva cum sa fac sa-mi cante mp3-urile? Daca conectez mp3 player-ul la modulator prin cablu jack din dotare, o sa mearga? Orice sfat e binevenit. Multumesc tututor anticipat.

--------------------
Renault Fluence - B 173 PDA 2016, Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Batrânul
post 11 Apr 2008, 11:59
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Si eu am modulator MP3 dar pana acum nu mi-a facut figuri din astea.
Incearca sa pui atat modulatorul cat si radio pe alta frecventa (modulatorul meu are 5 frecvente programabile), poate merge.
Atentie, atat modulatorul cat si radio trebuie sa fie pe ACCEASI frecventa.

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
gruita2005
post 13 Apr 2008, 09:51
Post #3

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Stick-ul de cat este? 1GB sau 2 GB? Daca este mai mare de 1GB s-ar putea sa nu ti-l recunoasca modulatorul. Eu asa am patit cand mi-am luat modulatorul FM. Mi-am luat modulator + 1 stick de 2 GB si nu mi-a mers. Un prieten mi-a zis ca e memoria prea mare si nu toate pot citi o memorie de 2 GB. Acum folosesc unul de 1 GB si merge, dar in orasele mari cam pe toate frecventele interfereaza cu alte posturi de radio mai puternice. Modulatorul este bun eventual la drum lung, in afara oraselor mari.

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 00:01
Dacia