Demontare panouri laterale spate, Megane hatchback coupe
![]() ![]() ![]() |
Demontare panouri laterale spate, Megane hatchback coupe
PuscasMarin |
![]()
|
||
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|||
djthem |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
salut!
si eu am incercat , dar in final am renuntat, in plus mai vroiam sa le demontez ca sa vad ce e pe acolo, fiindca la volum mai ridicat (dupa montare de statie si subwoofer) vibreaza ceva si e exact pe partea mea in urechea mea... |
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Fata (irc: fatza) gaurita se scoate prin tragerea marginii dinspre balamale. Dupa care veti constata ca are un clips (parghie) sub fata textila sau din piele cf echiparii. Boxa este prinsa in doua holsuruburi si pare a avea diametru de 13 cm.
Firele sunt mufate. Montarea se face in operatie inversa. Am si eu un darait de bass in una din usi. |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
da' pe spate? a facut careva?
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
andreiorga |
![]()
|
Omul cu initiativa Group: Members Posts: 172 Joined: 2 October 10 From: Pitesti ![]() |
Nu stiu daca mai are rost sa raspund...dar despre usile spate se discuta. Eu unul inca nu am aflat cum se desfac panourile spate
|
--------------------
Renault
Megane
- AG 08 ALG
2005 Break Beauty 1.5 <> 60kw HoOoOold your horsesSs!!!
|
|
nedelcu.andrey |
![]()
|
![]() :-?? Group: Members Posts: 102 Joined: 4 September 10 From: Giurgiu ![]() |
Sar putea sa mai fie unu jos la centura, in rest nu cred ca mai sunt suruburi de, dasfacut. Restu panoului este prins in "clipsuri" trage da el si iese. Eu nu am reusit sa il scot afara de tot {nu stiu cum sa il scot de pe bara aceea de jos, unde culiseaza centura }, dar am putut sa umblu la difuzur dupa ce l-am scos din clipsuri.
|
--------------------
renault
megane II coupe
- gr-91-stf
2006. 1.5 dci
|
|
SmokinRoger |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 20 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Am facut eu asta si este complicatel si foarte mult de munca. Trebuie scoasa bancheta spate. Ca idee, eu m-am ghidat dupa tutorialul asta : http://megane2.superforum.fr/t2551-changem...-3-portes-coupe Sper sa-ti fie de ajutor. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 3d HB
2007
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
Nu trebuie data bancheta jos.
Bara ce prinde centura se scoate ridicand bara la aprox 45grade, impins in fata la maxim, apoi tras. Cu siguranta dupa o sa aveti nevoie de cleme noi pentru panou, dar se gasesc la 15lei /10 bucati. |
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
am facut-o si eu, cand mi-am schimbat boxele pe spate.
Bancheta se scoate pt mai mult loc. In afara de acel surub (torx) mai trebuie scoasa si bara pe care se plimba centura. Capatul care nu se vede are forma de carlig asa ca te distrezi un pic pana gasesti pozitia de iesire. In rest sunt cleme, care nu se rup chiar usor...oricum eu am gasit la NorAuto. Intr-adevar, nu e precum schimbatul unei roti, insa nici diploma in mecanica de la Renault nu-ti trebuie sa o faci! Succesuri! |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:09 |