Trapa Blocata, Nu se mai deschide trapa
![]() ![]() ![]() |
Trapa Blocata, Nu se mai deschide trapa
rommax2 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 23 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|||
rommax2 |
![]()
|
ma ajuta cineva?
|
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu am schimbat papuceii pe care culiseaza trapa si am primit in acelasi kit si o cutie de vaselina alba, speciala pt trapa.Mie mi se pare o vaselina de mecanisme fine, foarte fina.
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
rommax2 |
![]()
|
Pai da, da mie nu mie se deschide deloc, se aude un tacanit inspate si dupa "n" incercari se deschide, e posibil sa fie blocata dintr-un senzor sau ceva?
|
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De ce nu te duci la service ? Cam greu sa te ajute cineva doar cu sfaturi pe aici...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rommax2 |
![]()
|
Am fost la service la reprezentanta si nu numai, toti mi-au spus ca e motorasul ars dar imi vine greu sa cred din moment ce mi se mia deschide din cand in cand. Culmea ca la sevice nu a vrut nicicum, ba pe deasupra mi-au zis ca nu se prea bag la trape (reprezentanta mamilor lor)
|
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca la service ti-au spus ca e motorasul ars si se deschide din cand in cand, probabil e aceeasi problema ca si cu motorasul de la stergatoare (periile motorasului), stii despre ce topic e vorba. Bineinteles ca la service nu-ti repara motorasul, iti inlocuiesc ansamblul cu totul.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
rommax2 |
![]()
|
Absolut corect dar,
Ca sa ajung la motoras trebuie sa dau tot plafonul interior jos ![]() Se pare ca nu-mi ramane decat varianta schimbat ansamblu care costa vreo cateva mii din cate m-am interesat. |
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De unde esti ? Nu ai alte alternative la service-ul la care ai fost ? Nu de alta dar poate totusi gasesti unul unde "se baga" la trapa.
Vad ca deja te-ai resemnat si esti dispus ori sa platesti "mii" sa repari ori s-o lasi balta, eu zic sa perseverezi. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rommax2 |
![]()
|
am sa mia incerc si alte service-uri "de cartier", ma gandesc sa nu fie dusi carbunii de la motoras, dar ca sa ajung la el trebuie demontat plafonul.
|
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Sincer, nu cred ca e motorasulAsa patesc si eu din cand in cand, imi ramane trapa blocata intr-o pozitie oarecare de obicei maxim deschis) si la orice comanda ii dau se aude acel tacanit in spate...si atat.Apoi brusc incepe sa functioneze normal!Inclin sa cred ca e ceva dus in modulul de comanda...mai cauta!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
rommax2 |
![]()
|
Modulul de comanda este legat la sistem printr-o panglica foarte subtire care intra intr-un conector la baza de sus a stalpului din stanga, posibil sa fie aceasta panglica de vina, am cautat sa cumpar dar nu se gaseste pe piata.
|
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|
slim6630 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 28 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut, putin ajutor, nu mai pot deschide trapa ,invart de buton si nu se intampla nimik initial am crezut ca este de la buton ,l-am desfacut si iam dat cu wd40 si tot degeaba , inainte se mai auzea motorasul ca dadea sa se deschida acum nici pe ala nu il mai aud, siguranta am verificat-o este buna, mai este vreo siguranta pe undeva ??plz help
|
--------------------
Renault
Megane II
- B 24 FHM
2003/1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 17:33 |