problema cu apa
![]() ![]() ![]() |
problema cu apa
intudose |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
chederul a esit cumva de la locul lui??\
daca chiar ai apa acolo nu intarzia si desfa fata usii scoate apa si lasa sa se usuce acolo sunt o multime de electronice care se strica plus ca rugineste sa nu spun de mirosul care va urma |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
adrian64 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 January 08 From: timisoara ![]() |
Trebuie sa desfaci usa. In interior la partea de jos este un orificiu pentru scurgerea apei care ar putea intra in usa. Probabil ca este infundat. De asemenea trebuie sa schimbi garnitura de la geam (cea de pe usa).
|
--------------------
Renault
Laguna 2.2 luxury
2007/2.0 dci 150cp
- TM 17 TMW
|
|
doru07 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 15 November 06 ![]() |
Din cauza vremii pacatoase si a lacurilor care se formeaza pe minunatele noastre sosele, am de 2 zile apa in pragare. Stie careva cum se poate scoate de acolo? Nu imi este frica de rugina, ca se evapora destul de repede apa, insa ma gandesc numai la miros...
Multumesc anticipat. This post has been edited by doru07: 7 Jun 2008, 11:26 |
--------------------
renault
laguna II
2003 privilege, 1,9DCI, 120CP
- MH 04 GZA
|
|
doru07 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 15 November 06 ![]() |
Revin la post-ul de mai sus.
Apa, pana la urma, era in usi. Am scapat aproape ee toata prin scoaterea capacelelor din partea de jos a usii. ![]() |
--------------------
renault
laguna II
2003 privilege, 1,9DCI, 120CP
- MH 04 GZA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:38 |