Euro4, data/anul aparitiei
![]() ![]() ![]() |
Euro4, data/anul aparitiei
cridaia |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|||
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
100% NU !
daca te ajuta .. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=99202&hl= This post has been edited by Bas|cX: 5 Apr 2008, 12:04 |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
baron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 28 June 04 From: Iasi ![]() |
Paradoxal...laguna mea din 2001 cu motor 1.6 este EURO IV...conform RAR. Ultimele 2 caractere din nr de omologare sunt E4. Oricum din tot ce am citit pana acum pe net ar trebui sa fie EURO III fara dubii...
|
--------------------
Laguna II,
1.6l, 16v - motor K4MD-710,
- IS 33 BAR
2001, Expression Sfatul este ceea ce cerem atunci cand stim deja raspunsul, dar ne-am fi dorit sa nu-l fi stiut.
|
|
adi_saba |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 12 April 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
Si eu am aceeasi problema !sunt fericitul posesor al unui Renault Laguna II 1.6 16v expression , an 2002,luna iunie! ma macina o problema...si anume vreau sa stiu dak e euro 3 sau euro 4 ! Din cate am citit pe forum am inteles k poate fi sau 3 sau 4 .... asa ca va rog sa ma ajutati cu sfaturi ! Seria motorului incepe cu k4m 71062117..nu se observa prea clar! problema e ca am cumparat-o din Franta si daca e euro 3 ,o sa o vand si mi-ar parea foarte rau pentru ca sunt super incantat de ea. VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI ! cred k am deschis si un topic nou..imi cer scuze!
|
--------------------
Saab
9-3 ss
2004/ vector/ 2.0t Nordic 235hp
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
imi cer scuze daca s-a mai discutat intre timp................sa elucidat acest mister ?
cand a aparut Euro4 pe motorizarile benzinare si diesel. Pe mine ma intereseaza in special la diesel................ |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu stiu ca din 2004 de pe la jumatatea anului...
Euro 4 1.9 dCi trebuie sa aiba FAP din cate stiu si este de 130 cai... care are nevoie de o atentie mai deosebita si este foarte scump daca trebuie inlocuit. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cridaia |
![]()
|
dar nimic concret.................
nu de alta, dar am gasit anunturi ( in tara ) de masini cu motoare 1.9 dci din 2005 ca fiind si cu euro3 si euro4 ![]() in cazul asta sunt total in ceata ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
1.9 dCi de 120 cai nu este euro 4, doar cel 1.9 dCi de 130 cai cu FAP.. eu stiu Laguna din 2004 euro 4... si stiu ca Renault a inceput sa puna motorul asta din 2004... ca se poate sa le gasesti in paralel este alta poveste..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
E o prostie cu normele astea EURO 2-3-4 ... ,stiu pe cineva cu un A6 din 2000 care e EURO 2 adus din Germania ,iar altcineva cu acelasi model ,acelasi an ,aceeasi motorizare ,respectiv 2.5 -180 cp adus din Italia care in urma unui test la RAR a iesit EURO 3 .Asa ca te sfatuiesc sa te duci la RAR sati stabileasca ce norma de poluare are (EURO) ,operatia costa 50 lei si se face fara programare .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
corect. degeaba zice ala ca vinde o masina e4 daca la rar ii pune stampila de e3.
la noi RAR-ul conteaza ce zice. la benzina iti pot zice ca io am 1.8 16v din 2001 si a iesit E4. bafta |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
depinde si cand ai inmatriculat-o... inainte sau dupa ce a aparut "taxa de inmatriculare" ... Inainte nu-i durea mana sa puna E4 pe certificat ...
|
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
cobretti3x |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 21 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Brabus are masina verificata pentru inmatriculare deodata cu mine adica 28.10.2008 diferenta e ca el are pe benzina si eu disel 1,9 dCi din 2002 eu am E3 iar el are E4
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Expresion
- MM-07-FCL
140Hp 2002 Laguna 2
1.9 dCi 140Hp 2002 |
|
rero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 20 May 07 From: Calarasi ![]() |
Eu am inmatriculat-o in iulie 2007 si este E3.
|
--------------------
Renault
Captur II
2022/Intens
|
|
erazy_e |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 1 September 08 ![]() |
Motoarele Laguna 2 1.6 benzina K4M 1A este euro 3 iar motoarele K4M 1B sunt euro 4 .CE pot sa va spun ca motoare K4M 1B s-au fabricat in numar foarte mic si sunt rare .
|
--------------------
renault
Laguna 2
2001 berlina
|
|
cridaia |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
La mine a iesit E3 la masina din semnatura. Tot ce stiu e ca RAR-ul are niste tabele cu motorizarile din care reiese norma de poluare, iar cum mai spunea cineva aici se poate face o verificare la RAR. Dar probabil ca initiatorul topicului asteapta sa pice taxa de tot ca sa-si achizitioneze L II
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
cridaia |
![]()
|
fiind initiatorul topicului ma simt obligat sa raspund...........nu am reusit nici in momentul de fata sa imi achizitionez o Laguna cu Euro4 si nu astept sa cada de tot ( cu toate ca nu sunt singurul care mi-as dori asta ).........tocmai din cauza asta, ca nu stim cu exactitate cand a aparut si cum se poate verifica ( inainte de a cumpara masina ) daca se incadreaza in categoria Euro4.
Stiu ca se poate face verificare la RAR.................dar atunci poate fi prea tarziu |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai se poate mai simplu...
Inainte de a merge dupa masina ca banuiesc ca vrei sa o aduci de dincolo... ceri proprietarului pe fax brieful masinii (dau un ex. pt.masina din Germania) Acolo ai cod motor, serie sasiu, etc... cu ala te duci frumos la RAR si ii rogi sa-ti spuna exact in ce norma de poluare se incadreaza masina ta.... Dar repet pt. ca spuneai ca te intereseaza in special diesel... daca iei motorul 1.9 dCi de 130 de cai si FAP este 100% euro 4... 1.9 dCi 120 de cai este euro 3 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 22 Jan 2009, 09:44) Pai se poate mai simplu... Inainte de a merge dupa masina ca banuiesc ca vrei sa o aduci de dincolo... ceri proprietarului pe fax brieful masinii (dau un ex. pt.masina din Germania) Acolo ai cod motor, serie sasiu, etc... cu ala te duci frumos la RAR si ii rogi sa-ti spuna exact in ce norma de poluare se incadreaza masina ta.... Dar repet pt. ca spuneai ca te intereseaza in special diesel... daca iei motorul 1.9 dCi de 130 de cai si FAP este 100% euro 4... 1.9 dCi 120 de cai este euro 3 .............si daca este adusa din Franta ? stiind faptul ca la ei sunt foarte putine informatii trecute, doar pe baza seriei de caroserie. Asa este cel mai sigur, problema este ca pana primesti raspunsul de la RAR, masina poate fi vanduta. Ma gandeam la o modalitate de verificare" instant". De exemplu la Euro3 cu "codurile motor", lista care este disponibila pe site-ul RAR. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
cj98czh |
![]()
|
Daca este adusa din Franta...seria de sasiu tot exista trecuta... si atunci cu asta te duci la Renault si cu un pic de "atentie" iti rogi sa-ti dea informatiile de care ai nevoie + un istoric al masinii ca sa stii cum stai...dupa care la RAR ....gasesti tu un amic, al un amic care sa te ajute si acolo...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
au am laguna 2 expression si am euro 3
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 12:30 |