intrebare piesa megane II
![]() ![]() ![]() |
intrebare piesa megane II
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu stie nimeni nimic despre chestia asta?observ ca se infinge undeva in furtunul care duce la filtrul de aer
zgomotul este ca un bazait de transformator This post has been edited by aqua: 3 Apr 2008, 07:22 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
Este solenoidul de crestere a presiunii turbinei sau solenoidul de suprapresiune. Face parte din sistemul de alimentare.
|
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
aqua |
![]()
|
sal, merci, nu stiu exact daca e solenoid, mai degraba acum am descoperit un post mai vechi al domnului catsclaw, dar care este exact situatia mea
" Salut. Dupa cercetari intense, mers la service, testata de un mecanic motorist care detine tot un megane 1.5 dci, m-am lamurit. Zgomotul provine de la o pompa de vacuum care se afla deasupra rezervorului cu lichid de frana. Aceasta pompa asigura aspiratia pentru turbina si atunci cand turbina este in sarcina, normal ca si debitul de aer creste. E un zgomot normal, in ciclul "asa face toate" . " in cazul de mai sus, zgomotul se auzea in timpul functionarii motorului, la mine nu se aude nimic decat dupa ce opresc motorul, deci ar fi ceva cu pompa aia de vacuum dupa oprire 3 Apr 2008, 11:30: am tot cautat pe net si am gasit, este intr-adevar TRS, turbocharger regulator solenoid, are legatura cu turatia turbinei, tot nu am gasit explicatia de ce bazaie dupa oprire This post has been edited by aqua: 3 Apr 2008, 11:30 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
driv8r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 5 January 08 ![]() |
Si la mine face la fel si cel mai probabil "asa face toate".
|
--------------------
renault
megane
2007 2.2 1,5 dci expression
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
intreb si eu asa ca proasta.. de ce va scarpinati fara sa va doara?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
aqua |
![]()
|
QUOTE(semit @ 6 Apr 2008, 16:00) "pentru ca dupa oprirea motorului am observat ca scoate un bazait destul de intens, cam vreo 10 15 sec, apoi se aude un pocnet, mai exact ca o rabufnire, si scade foarte tare intensitatea zgomotului, pana ce intr-un final dispare total " inteleg ca dupa pocnetul si zgomotul de sus, plus situatia concreta a colegului care avea problema cu trs respectiv, e ceva cat se poate de normal ?! adica asa ar trebui sa functioneze? daca da, tocmai de asta intreb sa aflu alte pareri, ca sa nu ma mai scarpin si sa merg relaxat fara sa ma gandesc ca cine stie poate imi sare aia de la locul ei, merci |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:16 |