distributie autocolante daciaclub !, o idee
![]() ![]() ![]() |
distributie autocolante daciaclub !, o idee
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Ideaa e buna, dar poti trimite autocolantele in toata tara cu numai 60.000?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pentru cei carora pretul li se pare mic , pot depune 100 000 lei sau 10 de lei usori de la anul . asta ca sa multumim pe toata lumea.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai e 50.000 autocolantul propriu-zis si 10.000 trimisul la plic, ca banuiesc ca nu vrea nimeni curier rapid
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
asteptam contul...desi de Raiffeisen ma feresc ca dracu...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
djonexx |
![]()
|
Dupa 4.5 ani de DSN Group: Members Posts: 86 Joined: 21 November 02 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma bag si eu in discutie dar cred c-o varianta avantajoasa este sa centralizati comenzile, vedeti cate ies, sa faceti un numar mai mare de autocolante si pe urma sa le distribuiti in orase, unde sa va gasiti pe cineva care sa le livreze local (la intalnirile membrilor, etc). |
--------------------
Ford Focus
Trend CL Wagon
2006
- CJ-11-NEC Ford Focus Trend CL 1.6 tdci 110 cp
Dacia Supernova Clima 2002 |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
O sa iti dea Alex dimensiunile insa sa stii ca noi avem deja facute si cam atat a venit pretul 50.000. Cu atata le-am dat si pana acum, atat a costat si cel de pe masina mea. Nu vrem sa ne imbogatim din autocolante
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Datii drumul la contul ala!!!!!!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=3744
asa arata autocolantul pentru luneta, pentru tabla o sa-l rog pe Liviu sa faca o poza la haionul lui ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Dragutel autocolantul!mi-ar placea unul mai maricel , cam in genul celor care se lipesc ca un mic parasolar(stiti voi mai bine) sau unul cu nick-ul fiecaruia afisat langa daciaclub.ro!ce ziceti?ar fi interesant!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu inteleg ca AlexV a facut o oferta concreta. Deci nu vad ce atatea discutii. Dati contul respectiv si cine vrea cumpara cine nu nu si cu asta basta. Eu astept contul.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
se mai poate conta pe varianta cu contul si expediere prin posta?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
QUOTE(AlexV @ 14 Dec 2004, 03:16) pentru ca in ultima vreme tot mai multi useri vor autocolante dar nu au cum sa le procure ne-am gandit sa deschidem un cont la o banca si cine doreste depune 60 de mii si la sfarsitul saptamanii se trimit toate comenzile achitate. ce parere aveti de idee??? banca ne gandeam sa fie Raiffeisen deoarece are acoperire destul de mare si e destul de umana. Salut , Eu sunt de acord .Vreau si eu un autocolant .De unde iau datele pentru depunere ? Stiu ca la banca cer ceva gen proforma .Cred ca modalitatea prin cont e greoaie .Dar asta e. Cred ca era de preferal plata ramburs .Clientul sa plateasca transportul si toate taxele aferente . Multumesc . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Alex, mai ai autocolante (pentru Buc.)? Vreau si eu unul, si as incerca sa vin joi la intalnire sa-l iau (ca vad ca merge greu cu contul).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Salut ,
Si eu vreau un autocolant . Chiar ca se misca greu cu , contul . Ne impiedicam in discutii de cost ,etc . Pentru mine pretul e ok. Multumesc |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(B31AYZ @ 24 Jan 2005, 16:45) Salut , Si eu vreau un autocolant . Chiar ca se misca greu cu , contul . Ne impiedicam in discutii de cost ,etc . Pentru mine pretul e ok. Multumesc Daca vrei, iti iau eu autocolant si il iei de la mine, abia ai invatat drumul ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
B31AYZ |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Si eu vreau autocolant.
Cum facem ? |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Parerea mea e ca ar trebui facut un standard, postat pe forum si fiecare, in orasul lui poate sa-si comande. Aproape peste tot sunt firme specializate in reclame pe autocolante. Dar ar fi frumos sa fie toate la fel, sau, ma rog in aceeasi nota. Si de ce nu si niste tricouri? Ce bine ar arata la intalniri
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
romic, cunosti vreo firma unde am putea face autocolantele astea prin Tg Mures?
This post has been edited by Devils: 25 Jan 2005, 14:03 |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(Devils @ 25 Jan 2005, 15:02) Trebuie incercat la Multidecor, la semaforul de la gara. Incerc saptamana asta sa trec pe acolo sa ma interesez cat costa. Am sa duc si discheta ca sa vada exact despre ce e vorba. Azi nu am timp ca lucrez pana deseara, probabil trec pe acolo in 27.01. O sa va tin la curent (10-20 A ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau dar nu reusesc sa vin joia. E prea tirziu.
Este cineva din Cringasi/Giulesti care vine acolo si poate sa ia un autocolant si pt mine ? Dupa aia ne descurcam noi. Ofer comision ![]() MP |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BogdanBMB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 25 Jan 2005, 14:41) Imi pare rau dar nu reusesc sa vin joia. E prea tirziu. Este cineva din Cringasi/Giulesti care vine acolo si poate sa ia un autocolant si pt mine ? Dupa aia ne descurcam noi. Eu sunt din Crangasi dar nici eu nu o sa ajung joi la intalnire ca sunt la munca in seara aia. ![]() |
--------------------
Dacia logan
preference 1.6
- B- 82 -BMB
|
|
romulus |
![]()
|
Intrebare: autocolantele pentru parbriz, e clar, sunt transparente. Dar cele pentru tabla, pe ce fond le-ati facut?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Devils |
![]()
|
QUOTE(romic @ 26 Jan 2005, 00:53) Intrebare: autocolantele pentru parbriz, e clar, sunt transparente. Dar cele pentru tabla, pe ce fond le-ati facut? astea poti ca le faci pe culoarea masinii daca vrei, eu cred ca asta e cel mai potrivit PS: Am fost la Multidecor, dar erau prea ocupati ca sa se ocupe de mine. Ma duc maine dimineata (asa au zis ei). |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
|
|
romulus |
![]()
|
QUOTE(Devils @ 25 Jan 2005, 23:57) PS: Am fost la Multidecor, dar erau prea ocupati ca sa se ocupe de mine. Ma duc maine dimineata (asa au zis ei). Sunt tare curios ce rezolvi. Eu vreau unul pt parbriz si unul pentru tabla, ambele transparente ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am sa va rog ca in acest topic sa scrieti doar cereri, respectiv locuri unde ati reusit sa va faceti autocolante.
Comentarii de genul "eu vroiam albastru" sau "eu nu mai reusesc sa ajung la intalnire" nu isi au rostul (tinand cont de directia clara a acestui fir de discutii). Va multumesc! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
eu unul de exterior doresc! daca se poate pentru maine .
|
--------------------
.
.
.
|
|
romulus |
![]()
|
Devils, am vorbit cu cineva care lucreaza la Multidecor si azi imi da raspuns referitor la un pret. Cica ar mai fi o firma, care lucreaza mai ieftin, pe undeva pe langa Triumf, in 7 Noiembrie...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 18:45 |