Probleme directie
![]() ![]() ![]() |
Probleme directie
Florian_2.2TDI |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Din ceea ce inteleg eu e geometria. Nu trebuie sa fie uzate rotile daca unghiurile sa nu fie bune (pentru ca nu se uzeaza pe loc) ... {e ceva de genul ... virezi puterni sa zicem in parcare cu viteza mica si cand revine sau chiar in viraj e parca sacat ? ala e unghiul
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
si eu patesc la fel cu al lu' taica-miu,are joc stanga dreapta dar pana pe la 50 km/h,apoi dispare..are revizie intr-o mie de km si poate aflam ce are..
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Bogdanica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am patit si eu aceeasi belea la Nova. Mers intins la geometrie(la sugestia unui amic), rezolvat unghiuri si ce mai era pe acolo, platit vreo 6-700mii, plecat cu masina si......SURPRIZA. Uite ca din pacate facea la fel. Am oprit la prima vulcanizare si i-am rugat pe baieti sa-mi verifice anvelopele fata. Rezultatul a fost ca anvelopa stanga fata se ovalizase(habar nu am cum, baietii ziceau ca sunt proaste cauciucurile). Iti sugerez sa faci mai intai o verificare sumara la vulcanizare(oricum costa mult mai putin), pt ca nu are rost sa platesti degeaba o geometrie. Bafta! |
--------------------
Renault
Clio
2008 Symbol Music dci 85CP
|
|
criss1313 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 November 07 ![]() |
Din pacate aceeasi problema am si eu. La revenirea volanului stanga - grapta revine sacadat. Am schimbat Caseta de directie, coloana si tot la fel face. au fost facuute si unghiurile dar la fel . Din pacate nu mai stiu ce sa schimb. Problema o am cam de 4 luni. Masina este un Clio din 2004 - 40.000KM. Poate ati mai intalnit aceasta problema si ati gasit o solutie. Pe la directie am schimbat cam tot in afara de pompa de servo. Acum am senzatia ca merge si mai greu volanul.
|
--------------------
renault
clio
2004
|
|
Florian_2.2TDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
am fost la revizia de 20k km si jentile erau ovalizate in ultimu hal , puse pe spate momentan pana cumpar altele si problama a disparut
ps rev 8 mil la cobalcescu ca de obicei deosebit de amabili |
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:00 |