benzina in 1,5 dci, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
benzina in 1,5 dci, sfaturi
cristiV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Raportul de benzina/motorina e mare si drumul din Afumati la Obor e mult. Daca are si o mica bataie, probabil e pompa de injectie.
http://www.reno.ro/Benzina-in-loc-de-motor...ave-t73833.html http://www.reno.ro/benzina-in-loc-de-motorina-t93166.html This post has been edited by 19vik: 28 Mar 2008, 18:15 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
mersi
|
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
cristiV |
![]()
|
am scapat, am bagat 20litri in rezervor, si am lasat-o sa mearga la relanti 30 min, bataia a disparut, am facut cam 100 km cu ea azi fara probleme. am avut noroc de data asta. partea buna e ca acum nu mai indrazneste nimeni sa mai imi ceara masina
![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
VirgilAndrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 21 March 08 ![]() |
si la mine s-a intamplat sa-mi bage un "destept" benzina. noroc ca a bagat doar 10l benzina peste 9l de motorina. si-a dat repede seama, a facut plinul cu motorina si merge ca noua
![]() parca mergea mai silentios si cu un pic de bezina ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006/1.5dCI/Confort Expression
- DB-89-UFO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:21 |