Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Fum la radiator

donax
post 21 Mar 2008, 21:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Constanta

salut toti membrii acestui forum, n-am mai intrat de multe vreme pe acest forum....si imi cer scuze catre moderatori daca acest topic a mai fost deshis,dar problema e cam nasoala(zic eu).
Azi, am inlocuit siguranta( de la radio,ceas bricheta), si am pus ca tembelu una pic mai mare (20A)....ea fiind de 10A sau de 15 A,nu mai stiu exact.....am schimbat-o deoace am vrut sa bag un compresor( mi-as baga ceva in el dar din lipsa de respect nu zic ).....toate bune si frumoase....pana in momentul cand am bagat compresorul la bricheta.....dupa cateva sec, a inceput sa iasa fum in interior de la radiator, de peste tot de unde circula aerul (din fata,dezaburire fatza) m-am speriat,era un fum f intens de incins,am crezut k ia foc,multumesc Lui Dumnezeu k nu s-a intamplat nimic grav,am scos cheia din contact moment in care s-a potolit fumul......dupa 5 min am bagat din nou cheia in contact sa vad dak mai merge ceva, culmea k mergeau toate (radion,ceas,chiar si climatronicul)....dar spre nefericirea mea fumul incepuse iar.....masina fiind in garantie,i-am sunat pe cei de la renault,dar fiind ora 6 jum nu mai era nimeni la service sau cineva kre sa vina sa vada problema....a mai avut cineva o problema de asta ?....sau are cineva idee ce se intampla si cat de grav este,astept raspunsul vostru...multumesc frumos

ATENTIE: limbajul irc ... k sh tz ... este interzis prin regulament

--------------------
dacia 1310 papuc - Ct-xx-xxx 2006, 1.5 dci 65cp,Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 22 Mar 2008, 13:24
Post #2

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Din pacate electrica/firele/curentul si eu nu prea ne impacam ... dar clar trebuie sa mergi la un service/electrician auto ... si sa nu uiti sa ne spui si noua "ce ai reusit" {presupun ca fumul ala "mirosea" a ars}

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
cj98czh
post 22 Mar 2008, 14:05
Post #3

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Eu te sfatuiesc sa iei bateria jos sau macar + ca sa nu ai surprize neferericite si sa pui siguranta exact de care a fost ca sa nu dai motiv de pierdere a garantiei...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 23:52
Dacia