Avem masini, suntem uniti, sa ne ajutam reciproc, prestari servicii rapide gen curierat
Avem masini, suntem uniti, sa ne ajutam reciproc, prestari servicii rapide gen curierat
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Inspirat fiind de pe alt forum auto, m-am gandit ca nu ar strica sa ne ajutam si noi.. mai ales ca multi dintre noi au gasit ajutor pe acest forum mai mult decat se asteptau.
Concret, treaba sta in felul urmator: dat fiind faptul ca majoritatea dintre noi au drumuri prin tara si trec prin anumite orase iar masina lor nu este plina, pot indica ruta pe unde se deplaseaza in cadrul acestui topic iar alti colegi care au nevoie de dus/adus ceva din respectivele orase sa apeleze la serviciul oferit. Exemplu de anunt: Maine plec pe ruta Bucuresti, Buzau, Focsani, Bacau, Suceava. Poimaine fac returul. Pot lua bagaj cu mine la dus maxim de 10kg iar la intors maxim 1kg. Sau exista si situatia inversa, cand ai nevoie sa ti se aduca ceva de la Sibiu la Pitesti de exemplu si ceri un serviciu. Bineinteles totul trebuie sa se faca gratuit. Dau eu startul: in seara asta sau maine dimineata plec din Bucuresti la Ploiesti iar maine ajung pana in Campina. Ma intorc duminica. Pot transporta si tur si retur doar bagaj nu f voluminos. edit: vad ca isi da lumea cu parerea numai in dreptul reputatiei mele zicandu-mi ca e o idee f buna dar aici in vazul lumii nu scrie nimeni nimic deci, dupa cum stiti se poate comenta direct in topic ca sa prinda lumea curaj ![]() ![]() This post has been edited by Meghitzanul: 21 Mar 2008, 20:53 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 07:47 |