Usa Spate Infundata, Caut un service
![]() ![]() ![]() |
Usa Spate Infundata, Caut un service
Marius_SNC |
![]()
|
||
![]() The World Is Mine ! Group: Members Posts: 67 Joined: 8 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 "Manager" 1.5 dCi 85 CP
2007
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vrei fara asigurare?
O sa te coste bine de tot! Si, in functie de ce apreciaza cei de la service, s-ar putea sa fie nevoie si de revopsire! E prea costisitoare calea pe care vrei sa o alegi! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
krystyb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 13 May 07 ![]() |
Trebuia sa desfaci repede fata de usa, si sa-i tragi tu una, sa sara inapoi indoitura, daca sta mult timp, si apuca sa faca cutele, nu cred ca iese cine stie ce cu ventuza.
This post has been edited by krystyb: 20 Mar 2008, 10:31 |
--------------------
renault
megane 1.9 dci
1 2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica sa desfaca repede usa? Ce, tabla e material elastic sa faca, cute abia dupa o perioada de timp dupa ce sta sub presiune?
Tabla se indoaie si gata! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Marius_SNC |
![]()
|
Vreau sa o trag cu ceva daca se poate fara sa desfac usa. NU face nici o cuta stai calm. Ideea era daca stie cineva un service care sa aiba un astfel de mecanism, nu e deloc zgariata , suprafata este perfecta decat sa fie impinsa putin dar nu vreau sa dau usa jos si de aceea am nevoie de ceva care sa traga. deci ori o ventuza ori un magnet.
|
--------------------
Renault
2007
|
|
Solon |
![]()
|
Orice service Renault are astfel de dispozitiv!
Incearca la sectiunea Service Autorizat Renault si vezi care iti convine ca distanta! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
la timisoara exista firma care se ocupa cu asa ceva dar sunt costuri desul de mari zic eu.
pentru o infundatura de 50 cmp si gel special care sa corecteze si zgarietura am dat 4 milioane si inca cand o spal se mai vede locul. daca spui ca nu ai cute si zgarieturi in vopsea iti recomand o ventuza puternica ce se foloseste la prins aranjamente florale pe capota ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
Marius_SNC |
![]()
|
Si unde gasesc asta in Bucuresti? ms oricum
|
--------------------
Renault
2007
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Poti incerca la soferii de taxi sau la instructorii de scoala auto, daca cunoasti pe vreunul dintre ei, care au firmele (de 'taxi' sau 'scoala') prinse de caroserie cu astfel de ventuze. Sunt destul de puternice.
|
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
- HH / HH
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
interesanta idee edv_ro, am si eu o mica indoitura asa ca o sa incerc metoda asta , sa vedem ce iese
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 14:33 |