Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Baicanur, u nas est problem, de toata jena

Vanzatorul de Iluzii
post 16 Mar 2008, 09:30
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Mai, mai sa imi cada touch-pad-ul din mana cand am vazut (cu coada ochiului) o reclama a lui Orange (cea in care se lauda ca are 10 milioane de clienti in Ro si 110 in toata lumea). Faza este cu niste cosmonauti rusi care vad nu stiu ce pe hublou si comunica cu baza: Baikonur, Baikonur... (adica Houston-ul lor din Kazahstan).
La faza asta socanta este subtitrarea: Baicanur, Baicanur... ca de, cam asa se auzea. Nu ma mai mira lipsa de cultura a traducatorilor care stalcesc la greu nume de persoane si de locuri desi ce simplu ar fi sa dea un "sarci" pe "gugal"... Dar sa mai si dai bani grei sa difuzezi asa ceva ma face sa cred ca la Orange cineva ia salariu degeaba.
Daca ii cunoaste cineva pe cei de la marketing-ul Orange Romania sa faca un pustiu de bine sa le spuna pana cand nu invata si copii de la gradinita sa citeasca.

--------------------
Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex0507
post 16 Mar 2008, 10:05
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: BV

radmasa.gif Eu cred ca nu au avut licenta sa foloseasca numele adevarat ca in unele jocuri ieftine LolLolLo.gif

pacat ca nu gasesc reclama pe net sa mai rad un pic.

This post has been edited by alex0507: 16 Mar 2008, 10:06

--------------------
Renault Megane 2002 Classic Expression, 1.9 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 01:17
Dacia