Romania pitoreasca, zone adiacente drumurilor cunoscute si nu numai
Romania pitoreasca, zone adiacente drumurilor cunoscute si nu numai
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Scopul deschiderii acestui topic este "descoperirea" zonelor interesante necunoscute multora, si pe langa sigur am trecut in calatoriile noastre. Este vorba de locurile situate in apropierea drumurilor importante. Am urmarit topicul despre Moeciu, localitate cunoscuta, si nu am auzit mai nimic de Dambovicioara, nu mai vorbesc de superbele chei ale acesteia...Tot in zona Rucar exista barajul de acumulare Pecineagu, unul din cele mai mari baraje naturale, (aici, din pacate, drumul este cam prost, vara este ok).
Si nu in cele din urma, exista Dragoslavele, drumul spre unitatea militara fiind realmente de vis... Asa ca, cine stie astfel de locuri sa spuna, inca promovarea lor se lasa asteptata ( poate e mai bine?!), stim cu totii ce se intampla cu mediul invadat de tot felul de lume, pacat! This post has been edited by BZN: 7 Mar 2008, 18:08 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 22:56 |