Caut/Cumpar Macarale Electrice R Super 5 - 2 usi, (poate se potrivesc si de la alt model)
![]() ![]() ![]() |
Caut/Cumpar Macarale Electrice R Super 5 - 2 usi, (poate se potrivesc si de la alt model)
Extremero |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Renault Super5 | 1.4i | 1988 | C407
Jeep Cherokee KJ | 2.8 CRD | 2004 Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 |
|||
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
nu le vinzi si asa macaralele astea?mi-ar placea foarte mult.
e un depozit mare de dezmembrari care am vazut ca au multe tipuri de macarale pentru renault,evident nu si pentru mine,poate ai noroc. depozitul este in spatele meridianului de pe luica,pe o strada de pamant.sper ca e destul de ok explicatia.bafta |
--------------------
renault
super5
1987
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
se gasesc motorase universale care se monteaza pe orice fel de macarale manuale. Se scoate manerul macaralei manuale si se fixeaza motorasul respectiv care este intr-o carcasa discreta si suficient de plata sa nu deranjeze nici privirii si nici spatiului necesar.
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Extremero |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca nu mai am macaralele manuale, le-am pus pe masina de pe care le-am luat pe cele electrice.
Momentan geamurile sunt tinute inchise de macaralele din poza de mai sus, doar ca nu ajung motoarele in lacasele lor lui, pt ca fiind pt R5 in 5 usi au bucata marcata prea scurta => la 3 usi trebuie sa fie mai lunga bucata respectiva. Dupa ce gasesc macarale electrice pt R5 in 3 usi astea din poza devin disponibile. |
-------------------- Renault Super5 | 1.4i | 1988 | C407
Jeep Cherokee KJ | 2.8 CRD | 2004 Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 09:34 |