planetara solenza pe megane, se potriveste?
![]() ![]() ![]() |
planetara solenza pe megane, se potriveste?
ionutt daniel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Cred ca mai degraba la Clio. Megane-ul 1 e compatibil cu Loganul.
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Atunci e posibil sa mearga capetele. Multumesc de raspuns.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Cu placere.
![]() |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
La Megane 1, 1.9 dCi, din 2002 se potriveste planetara de LGN sau SLZ?
|
--------------------
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Cel mai bine este sa cauti una stricate si sa o compari, apoi sa cumperi. Cred ca merge, dar daca e cu abs trebuie sa fie si aia cu abs.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
Georginho |
![]()
|
La 1.9 dCi, M1, NU se potriveste planetara din gama Dacia!
|
--------------------
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Mda, deci nu o mai tin. Multumesc.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Nu m-am lamurit....dCi-ul e mai greu presupun, alta cutie, etc.
E vreo sansa sa se potriveasca la 1.6/8v planetara de la Solenza? Sau de la Logan? Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Georginho |
![]()
|
Iti spun 200% ca pe Megane-ul din semnatura nu s-a potrivit planetara de pe LGN sau SLZ. Comparate fizic, nu din poze sau alte metode!
|
--------------------
|
|
Dodone |
![]()
|
Din cate am vorbit recent cu mecanicul, cand mi-am schimbat planetara, pe Megane 1 s-au montat vreo 5 tipuri de planetare: cu ax subtire sau mai gros (empiric vorbind...), cu numar diferit de caneluri, cu/fara coroana de ABS.
Asa ca numai unele sunt compatibile cu planetarele de la Solenza, Logan. Deci, atentie ! |
--------------------
Renault
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Mda...pe elitecz, imi da la Megane tipul cu 21 de dinti exteriori, spre roata, iar la Logan imi da 23. O sa-i numar cand ajung acasa.
Intre timp, cine are Autodata sau Dialogys...poate ma ajuta cu "exploded view" pentru planetara asta. Eventual, ce detalii mai apar pe acolo, ca o sa o schimb singur, daca gasesc piesa...cred ca e part number 77 01 352 563. Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Madriann |
![]()
|
Va rog...cine are Dialogys cu MR/NT eventual...imi trebuie deocamdata macar exploded view pentru planetare.
Megane I 01/96 - 03/99, K7M 720, 55 kw. CV: JB 1120 Planetara stanga/fara ABS. |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:48 |