Piese RENAULT Safrane 1, MECANICI buni?
![]() ![]() ![]() |
Piese RENAULT Safrane 1, MECANICI buni?
SaPhRrAx |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 February 08 From: Romania, Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1995
|
|||
dsr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Un mecanic bun ar fi cel din Magurele si are cam tot ce vrei de safrane (are cimitir in spatele serviceului si stiu eu personal vreo 2 bucati pe care le-a dezmembrat).E destul de piperat la preturi avand in vedere ca de regula iti pune o piesa la mana a 2 a dar stie ce face si da garantie la lucrare.Am uitat sa mentionez, omul se ocupa NUMAI DE RENAULT si puteti gasi piese si pentru alte modele.
This post has been edited by dsr: 27 Feb 2008, 21:22 |
--------------------
Renault
Laguna I
1997 RTE 2.2 dT
- CT-08-CNY
|
|
SaPhRrAx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 February 08 From: Romania, Bucuresti ![]() |
![]() Si in contact cu el cum se ajunge???Este important sa stim si acest lucru... MULTUMIM ''dsr'' This post has been edited by SaPhRrAx: 28 Feb 2008, 14:11 |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1995
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am apelat la el si sunt multumit dar cu anumite rezerve, pentru ca nu poti negocia atunci cind iti "arde buza" ...
Este pe sos Magurele dupa ce treci de unitatile militare dar un telefon e mai util: Parvulescu - tel 0722 343 042 This post has been edited by FlorinG: 29 Feb 2008, 14:32 |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
claudiu20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 October 09 ![]() |
mai am eu ceva piese de pe un safrane din 1995 2.0 benzina
|
--------------------
Renault
Safrane
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:09 |