Martor airbag+service aprins, dupa accident
![]() ![]() ![]() |
Martor airbag+service aprins, dupa accident
radupas |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2002 1,9dCI
- mh01cat
|
|||
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
Pt a debloca centurile de pe spate se da bancheta jos, se scot plasticele de la praguri si sub ele se desface surubul de la centurile de siguranta. se ridica in sus de centura si ar trebui sa-si dea drumul.
|
--------------------
renault
Latitude
2011/150cp/diesel
- dj11byl
|
|
marinero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 February 08 ![]() |
QUOTE(radupas @ 20 Feb 2008, 14:23) in urma unui accident au sarit airbagurile din fata, pana la inlocuirea lor (sunt ieftine rau ![]() am gasit undeva ca ai putea pacali calc. cu niste rezistente in locul airbagurilor. daca se poate face ceva, aveti idee si cat ar costa? mai revin cu o intrebare: a incercat cineva sa detensioneze centurile de pe spate(pe unde se poate ajunge la ele?) si sa le faca cat de cat functionale? in momentul de fata sunt intinse la maximum si nu pot fi folosite deloc. se poate anula semnalizarea dar cred ca centrala de airbag are inregistrat in ea "accident! si ar trebui inlocuita cu alta noua.... sau se poate repara si programa inapoi pe masina . Ptr airbag-urile care au fost explodate si ptr centurile tensionate nu trebuie sa montezi nimic , se pot dezactiva din soft-ul masinii ..... dar numai dupa ce este bun modulul de airbag . |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2002 - 150CP /XENON/
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(radupas @ 20 Feb 2008, 14:23) a incercat cineva sa detensioneze centurile de pe spate(pe unde se poate ajunge la ele?) si sa le faca cat de cat functionale? in momentul de fata sunt intinse la maximum si nu pot fi folosite deloc. Prin portbagaj poți ajunge la mosorul de la fiecare centură, după ce demontezi cei 2 umeri laterali, care țin etajera. (sper că îmi aduc bine aminte). Calculatorul de airbag nu se repară, se înlocuiește. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
popa_cip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 March 08 ![]() |
Si la mine sta martorul de la airbag aprins si scrie mesajul SERVICE,dar nu am avut nici un accident.....cum as putea rezolva problema?
|
--------------------
renault
laguna
2001/1,9dci privilege
- sv-08-jsd
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
se poate si repara dar nu mai ai nicio garantie ca va functiona in caz de impact. si i locul airbagurilor se pot pune rezistente.o rezistenta o poti lua dintrun aparat radio,tv,casetofon sau de la un atelier unde repara electronice si costa citeva mii lei vechi
|
-------------------- |
|
marinero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 February 08 ![]() |
QUOTE(calin.c @ 1 Mar 2008, 21:30) se poate si repara dar nu mai ai nicio garantie ca va functiona in caz de impact. si i locul airbagurilor se pot pune rezistente.o rezistenta o poti lua dintrun aparat radio,tv,casetofon sau de la un atelier unde repara electronice si costa citeva mii lei vechi Nici cu cel nou nu ai nici o garantie ca va functiona "sistemul" , centrala de airbag sigur functioneaza atita timp cit este alimentata si martorul din bord este stins. In caz de accident trebuie sa sa intruneasca mai multe conditii , care sint analizate de calculatorul de airbag , pentru ca acesta sa dea "comenzi" pt declansarea airbag-urilor si a capselor pirotehnice de la centuri |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2002 - 150CP /XENON/
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
aveti idee cat costa o centrala de airbag? in cazul unui accident, cand aceasta consola ar trebui schimbata, cam cat costa? atat sh cat si noua. are careva idee? |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
am eu centrala de airbag la 200 lei, senzori de detentie la 50 lei bucata, airbag lateral ( cortina) 300 lei bucata, airbag volan, 400 lei si airbag lateral fata tot 400 lei! Airbag scaun, 200 lei bucata! Stima
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
e super oferta ta. problema mea e ca esti din hunedoara, iar eu am nevoie de cineva aici, care sa monteze apoi sa puna pe tester si sa faca si verificarea prezentei fizice a airbagurilor....
|
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
Dragunov |
![]()
|
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
Salutare! Am si eu acesta problema cu martorii airbag si service! A aparut din senin in urma cu o saptamana, fara sa se intample nimic ( accident lovire etc) Pur si simplu in mers sau aprins cei 2 martori ! A mai patit cineva chestia asta? Sper sa pot sa rezolv problema
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
2003
- BH-85-ARC
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Ai umblat cumva pe la scaune , le-ai demontat ? Verifica mufele de sub scaune .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
- MS 07 NAT
|
|
Dragunov |
![]()
|
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
hmmm da am umblat la scaunul din dreapta pentru ca imi e blocat intro poziti putin ciudata ! si am incercat sa ii modific pozitia ! nu stiam ca sunt mufe sub scaune, o sa arunc o privire sa vad
25 Oct 2010, 17:22: Mersi mult pentru raspuns ! Asta ii picatura care a umplut paharu la mine cu mecanicii astia, cred ca ma apuc sa invat eu mai degraba, decat sa merg la un bou de asta care poate sa ma omoare! Omul meu a scos mufa respectiva si nu a mai bagat-o inapoi ! Mersi inca o data de ajutor This post has been edited by Dragunov: 25 Oct 2010, 17:22 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
2003
- BH-85-ARC
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Va salut
Poate sa imi spune cineva TOATE piesele ce trebuie schimbate la capitolul AIRBAG cand masina e lovita fata si sar airbag-urile? Vreau sa stiu daca mai trebuie schimbat ceva in plus fata de ceea ce stiu eu Volan , plansa bord + airbag pasager, computer airbag, pretensionatoarele scaune, centurile spate! Oare trebuie schimbati si senzori aceea de impact lateral din stalpul usilor ( portocalii) ? Sau orice altceva fata de ceea ce am prezentat eu ? Si poate sa imi explice si mie unde e senzorul care declanseaza airbag-urile la un impact frontal ? Au vre-un senzor de soc pe undeva ? sau ? Va salut |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
RaduR2014 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 October 14 From: Targu Jiu ![]() |
Eu am schimbat scaunele si am luat unele de pe o englezoaica. La fel am SERVICE + airbag aprinse in bord, pentru ca acum scaunul soferului nu mai are 2 pretensionari la centura. Unde se pune rezistenta si de ce capacitate, va rog sa-mi spuneti daca aveti idee.
Multumesc mult ! This post has been edited by RaduR2014: 2 Nov 2017, 21:02 |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dci 107 CP
- AAA
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(RaduR2014 @ 2 Nov 2017, 20:59) La fel am SERVICE + airbag aprinse in bord, pentru ca acum scaunul soferului nu mai are 2 pretensionari la centura. Unde se pune rezistenta si de ce capacitate Uita de rezistente....si fa sistemul functional daca i-ti place VIATA! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:17 |