o cazare ieftina si buna, in sighisoara sau imprejurimi
![]() ![]() ![]() |
o cazare ieftina si buna, in sighisoara sau imprejurimi
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am stat sus, in cetate, la teo
super curat, super pret si super baiat proprietarul (teo ![]() eu cand mai merg la sighisoara la el stau |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
crsitib.... casuta din poveste...fiecare camera are o tematica mai deosebita.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am revenit. am stat la hotel claudiu
foarte mijto. 1 mil camera cu mic dejun inclus. hotel situat la cateva minute de turnul cu ceas. in cetate mai erau cateva moteluri (printre care si cel pomenit de claus). preturi cam la fel: intre 86 lei si 130. daca mergeti, cautati terasa Jo (langa parculetul din centru). se mananca bine si eftin. au neste paste si pizza belea. frumos la sighisoara. pacat ca nu e valorificata cum trebuie zona. drumul pana acolo e beton (E 60). conduci de placere. am fost si in tg-mures. foarte mijto si acolo. oameni mai linistiti, mai politicosi, mai deschisi....decat pa la noi p-acilisea prin sud. duminica, la intoarcere, super mijto (pa drum am oprit si la ceteatea rupea - lasata in paragina si asta din pacate). toate bune si frumoase pana in predeal unde a inceput nebunia. predeal - busteni = o ora si jumate. apoi paduchiosu cu nelipsitele gropi... se poate muta topicul asta la calatorii. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bre, frumos hotelul si superb pretul
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:56 |