Pusti minune
![]() ![]() ![]() |
Pusti minune
apollo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Au mai existat astfel de "alienați"...
Vom vedea dacă va mai trăi la 25 ani... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
oare ? nu cred ca mai apuca nici majoratul.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
parinti tampiti..
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce creatura
![]() cica :" i wanted to grow". pai tati, daca o tii tot asa s-ar putea sa stagnezi la 1 metru si-o palma. parinti imbecili... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
bine zis "creatura"
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
o sa ii cada outele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
doame iartama....
![]() ![]() This post has been edited by SebyAvrig: 18 Feb 2008, 19:29 |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
e baiat spune clar la inceput cand precizeaza cati ani are
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Linku catre clipu' asta voiam sa-l pun si eu de dimineata...da' dehh...lenea asta
![]() Unul din comentarii zice: QUOTE "His father has been criticized for focusing all of his son's time on such intensive training, for isolating him from activities enjoyed by children his own age, the strict diet he kept Richard on, and for allegations of giving Richard anabolic steroids. Muscle cannot grow without testosterone, which is determined by age, fueling speculation that Pavlo was either giving Richard steroids in the form of an unknown powder, Richard experienced some sort of early puberty or that Richard's true age was being concealed. Richard himself is reportedly upset by such accusations, asserting that he has passed numerous age and drug tests with clean results." |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am cam ramas socat.
Din pacate pustiul e cam "distrus" pe viata, nu stiu cum o sa fie pe la 20 de ani daca o sa continuie in ritmul asta inca 2-3 ani... Dar din parinti "imigranti rusi" experti in arte martiale nu ma surprinde ce rezultat a avut... Din parinti cu inclinatii majoritar fizice nu prea putea sa rezulte un copil cu inclinatii intelectuale parerea mea. Eu REFUZ sa cred ca acel body-building s-a realizat pur si simplu prin efort fizic. In primul rand corpul la varsta aia nu e facut sa creeze astfel de masa musculara... Sunt sigur ca s-au folosit diverse substante anabolizante. Ca o paranteza avut si eu o perioada in care am fost la sala pentru "body building" (1,5 ani cu instructor personal, 4 ori pe sapt) si erau si baieti acolo care luau substante, eu neluand nimic. Pot afirma ca respectiva crestere a lor in masa musculara era exponentiala comparata cu a mea... Deci de aceea ma indoiesc ca baiatul asta are muschi "naturali". |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE Muscle cannot grow without testosterone, which is determined by age, fueling speculation that Pavlo was either giving Richard steroids in the form of an unknown powder... In cativa ani, o sa aibe niste oasa asa de fragile, incat o sa-ti fie frica sa-l atingi. baiatul la varsta asta are nevoie sa asimileze mult calciu pentru intarirea oaselor. Sa nu mai zic de vitaminele esentiale, care el le ia pe calea aerului, ca la ce parinti are, nu prea cred ca vede el vreo vitamina. ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
da-i fortoasa vietatea....deocamdata. ati vazut ce paleste sacu' de box.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
la 25 de ani o sa aiba pielea mai zbarcita decat o baba de 99 de ani
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie asta mi se pare abuz, avand in vedere ca mai mult ca sigur a fost impins de parinti sau numai de tata catre asa ceva...
Sunt de acord sa iti indemni copilul de mic sa faca sport, dar nu asa... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Arata hidos bietul copil! Iar tasu, merita....
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Vai de copilaria lui...parinti idioti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Ceea ce ma scandalizeaza in toata povestea asta este ipocrizia unei societati care se doreste a fi: "politically correct!".
Asociatii pentru apararea drepturilor animalelor merg pana in panzele albe in a scoate vinovati dresori de circ sa spunem care prin natura muncii lor isi "traumatizeaza psihic" animalele in actul de dresaj. Pe de alta parte nimeni nu se mai gandeste la "stressul" tigrului atunci cand urmareste spectacolul de circ savurat impreuna cu o imensa galeata de popcorn si o cisterna de pop-soda... Ma intreb, in aceste cazuri, legate de fiinte umane, oare de ce nu se sesizeaza nici o asociatie de profil? Ma intreb retoric, pentru ca stiu raspunsul. El este tot din categoria politically correctness-ului si anume ca fiecare e: "entitled to his own private life"... Scuzati-ma, ma duc sa vomit... |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
dya : Pe cei care activeaza impotriva maltratarii animalelor nu se duc nici la circ, nici la corida, nicaieri. Unde e ipocrizia ?
Dar ma rog, sa nu incepem o discutie off-topic. Tipul la 16 ani arata ok dar parca m-as fi asteptat sa fie deja gen Arnold la varsta asta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 21 Feb 2008, 18:07) dya : Pe cei care activeaza impotriva maltratarii animalelor nu se duc nici la circ, nici la corida, nicaieri. Unde e ipocrizia ? Ipocrizia nu e la acele asociatii, don't get me wrong, ci la cei care "simpatizeaza" cu actiunile acelor asociatii ca mai apoi sa mearga la circ... Avea si Caragiale o "pilda" dintr-asta remember (trenu', tigara, Doamne'ajuta)? ![]() Acu' sper ca e mai clar ce am vrut sa spun. |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:27 |