Filantropica - Femeia in Negru, Arta de a cersi
![]() ![]() ![]() |
Filantropica - Femeia in Negru, Arta de a cersi
panavision |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 18 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
E-Golf
2018 / 136CP
- B-30-SXT
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE Mâna întinsă, care nu spune o poveste, nu primește pomană QUOTE Pe lume sunt 3 meserii: bogăția, sărăcia, și sexul. Din oricare poți face un ban. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eh, considera si tu ca aia 30 de lei au fost rasplata pentru talentul actoricesc.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
e bine de stiut..
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu nu i-as fi dat
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nici eu. Nici nu m-as fi complicat s-o bag in seama...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
panavision>>Prietena ta este din Romania sau este in vizita pe aici?? Imi pare rau sa aud ca a fost pacalit cineva in felul asta...
|
--------------------
------
------
------
|
|
panavision |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 18 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci ideea este ca nu ti se cer banii direct. Dar scenariul, regia, recuzita si jocul actoricesc te fac sa-i oferi tu. Si la cat de meseriasi sunt, stiu sa-si aleaga victimele. Ca bag mana in foc ca nu se duc aiurea la oricine pe strada.
Oricum am facut publica intamplarea nu ca sa plang dupa 30 RON, ci pentru a face cunoscuta o noua metoda a cersetorilor. Acum ceva timp stiu ca era la moda faza cu oamenii de la tara care au ramas fara benzina in drum si iti cereau bani de benzina urmand sa-ti aduca drept multumire niste branza din masina aflata "dupa colt". Dar acea "reprezentatie" nu se ridica la nivelul doamnei in Negru. |
--------------------
Volkswagen
E-Golf
2018 / 136CP
- B-30-SXT
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
"orice cersetor are povestea lui" este una din replicile din filantropica - eu am inceput sa vad ca exact asa este- cum este baiatul in pijama de la razoare, femeia in doliu si multi altii - ei sunt doar la suprafata- poate aveti norocul sa vedeti cum vin adeveratii mahari si culeg banii de la ei - niste baieti ciocolatii ca s anu zic tigani, in pantaloni de trening si pantofi de lac , care coboara din mertan si apoi numara toti banii pana si maruntul- nu lasa nimic si pleaca la urmatorul cersetor -
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
panavision : Pai tocmai, nu e de bani, e de ideea in sine ca in loc sa munceasca stau si profita de mila altora... Nu pot sa zic ca m-ar deranja sa dau 30 RON cuiva care chiar are nevoie de ei, dar in nici un caz nu ma impresioneaza actorii astia de pe strada...
De banii astia mai repede cumperi ceva de mancare si dai la cainii maidanezi, ei iti vor fi mult mai recunoscatori decat majoritatea oamenilor pe care ii ajuti... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu am renuntat sa le mai dau bani - daca chiar inspira mila prefer sa ii iau ceva de mancare - cred ca e mai just asa
11 Feb 2008, 21:48: problema cea mai mare nu o reprezinta numarul cersetorilor tot mai mare cat agresivitatea lor crescuta- daca pana nu demult stateau intr-un colt si daca primeau era bine daca nu iar bine- acum te trezesti ca trag de tine, ca se tin scai d etine 2-3 strazi- eu asta o consider o problema- o sa ajungem sa fim scuipati, ba chiar loviti daca nu le dam nimic ![]() This post has been edited by aleksanders: 11 Feb 2008, 21:48 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eu m-am trezit abordat cu tupeu in Brasov, chiar in buricul targului, in fata primariei... De catre un dubios care imi cerea 5 lei ca sa ajunga acasa...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
te-a vazut mai cu stare stimabile
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
sa nu uitam de cei care cer 1 leu sa-si ia cartela de metrou..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
panavision |
![]()
|
Pentru a nu fi inteles gresit:
- nici eu nici prietena mea nu obisnuim sa dam bani cersetorilor - sunt un mare iubitor de animale, dar in loc sa dau banii pe mancare pentru cainii maidanezi (consider ca sunt suficient de multi oameni care ii hranesc), de craciun de exemplu, am dus pachete cu dulciuri si fructe si hainute (stranse de la prieteni) Asociatiei "Sfanta Ana", mai exact la Centru de zi din Bucuresti. This post has been edited by panavision: 12 Feb 2008, 20:29 |
--------------------
Volkswagen
E-Golf
2018 / 136CP
- B-30-SXT
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
omul a lansat un avertisment public ,si il felicit pentru asta
nu e vorba de banii pierduti... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
mda...
se practica des aia cu: "sunt din satul X si nu am bani sa ajung acasa, nu-mi poti da si mie 2-3 RON"?. In fata la Billa, de fiecare data e unu care zice ca e bolnav, si ca nu are bani, si trebe sa-si ia medicamete... prima data i-am dat... a 2-a oara i-am dat... da' sa nu fortam nota... In general le dau daca se vede pe ei ca au nevoie de bani pt mancare, dar ma enerveaza cand se tin dupa tine si te roaga 10 minute si "sa-ti ajute dumnezeu" jumate de ora... oricum, frumos regizata povestea cu tanti in negru... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
De la un vecin de la tara am auzit prima data ca "prostia si domnia se plateste". Si eu am luat țeapă cu niste adidasi "originali", care-i problema? Sunt intamplari din viata, mai tarziu o sa avem ce povesti
![]() This post has been edited by adip: 11 Feb 2008, 22:54 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La fel cum apas pe butonul SPAM cand vad vreun mail cu expeditor strain de care n-am auzit in viata mea (alea cu marit sanii, penisul, etc), fara sa ma obosesc macar sa deschid respectivul mesaj, la fel bag placa aia cu "lasa-ma dreaku in pace".
Daca n-are bani sa-l scoata din spital, sa-l incinereze si sa si-l ia acasa in cutie de ness, costa muult mai putin. Ce pot sa-i fac eu? Si, in al doilea rand, stiu ca exista faza cu "ajutorul de inmormantare", de ce nu apeleaza la faza asta? |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
Off topic oarecum... Incineratul costa aproape la fel de mult, daca nu chiar mai mult...
|
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Atunci procedam ca in bancul cu bula:
Deoarece inmormantarea era foarte scumpa, se duce Bula la Crematoriu sa se intereseze cum sa-l incinereze pe bunicu'. -Cat ma costa incinerarea? -1000 de lei. -Hmm, n-am decat 250 de lei, va rog doar sa-l parjoliti. |
--------------------
.
.
.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
asta e una din formele de cersetorie la care se poate apela...
sa nu uitam ca si dorinta de imbogatire rapida te poate lasa fara niste banuti Escrocheria cu masini de cusut Singer http://www.phg.ro/stire.php?id=14806&cat_id=41 sau faptul ca in fata ta , mergand pe strada, la 2 metri vezi pe jos in ultima clipa un inel de aur, aparut ca din senin... cu ochii sclipind te apropii sa il iei dar un barbat e mai iute ca tine, il ia de jos, se uita la el si te intreaba daca o fi din aur... chiar ti-l da in mana sa il studiezi... te indeamna sa il iei tu ca el este din... sibiu sa zicem... nu are ce face cu inelul, ca il poti vinde sa iei bani frumosi pe el... insa , in schimb iti cere 50 lei, sa aiba si el ce manca... mi s-a intamplat faza asta, stiam metoda si cand mi-a dat sa vad mai bine inelul, zicandu-mi ca l-a gasit, l-am luat, l-am bagat in buzunar si i-am zis sa mearga cu mine la politie sa il predam ca asa trebuie procedat cu un obiect gasit ![]() s-a schimbat la fata si a inceput sa rada, spunand ca face si el un ban... afaceristi, domn'e... |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca te lasi pacalit de "tanti in negru" mi se pare usor de inteles... iti aminteste de bunica, de mama... asta e, ii dai niste bani de care te poti lipsi... dar faza aia cu masinile de cusut mi se pare incredibila... cum sa te duci sa cumperi ceva de care nu ai nevoie, sa dai o suma enorma pe care nici nu o ai ci o impromuti, numai pentru ca te-a trimis unul cu care ai vorbit la telefon... Daca tot stie cine are perechea sa se duca singur sa o cumpere...! Ma rog, adevarul e ca mirajul banilor este f puternic si din pacate ii influienteaza cel mai mult pe cei ce n-au....
Daca tot ati inceput cu excrocherii pe strada va spun si eu una... se practica acum multi ani dar nu e rau de stiut: Vin doi tipi la tine pe strada, unul dintre ei fiind strain. Au de facut o afacere (intre ei) dar strainul nu e sigur care sunt banii romanesti adevarati (are la el mai multe bancnote dintre care unele sunt scoase din uz) si te roaga sa ii arati banii tai ca sa se convinga. Daca faci greseala sa ii dai banii nu-i mai primesti inapoi si nu ai ce face. "Afaceristii" sunt f solizi iar victima pe care o aleg este evident mult mai slaba decat ei. Oricum, din principiu nu fac "afaceri" pe strada, iar doua semnale puternice de alarma sunt culoarea pieli "pertenerului de afaceri" precum si faptul ca te abordeaza... Si inca ceva: cand vreti sa vindeti sau sa cumparati ceva pe strada (anunt din ziar sau internet) nu va duceti singuri. Un fost coleg de facultate a vandut acum ceva ani un telefon mobil pe 100 $ falsi. El a zis ca nu a observat decat acasa ca sunt falsi dar hartia era ordinara si se observa doar ce puneai mana pe ea. N-a vrut sa recunoasca dar i-a fost frica sa le mai spuna ceva pentru ca probabil daduse telefonul din mana iar aia erau doi el fiind singur. This post has been edited by zax: 12 Feb 2008, 09:21 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
voi inca mai dati bani la cersetori ?
eu unul dupa ce am vazut filantropica nu am mai dat ![]() faza penibila , o tipa la metrou imbracata destul de binisor la 17-18 anisori ma roaga sa ii dau bani sa isi ia o cartele sa ajunga la gara sa mearga acasa aveam o calatorie pe o cartele si zic sa i-o dau , ca dupa 5 min sa trec pe acolo si sa o vad ca cerea la toata lumea nu mai zic pe la metrou ce e , daca pe m2 nu sunt din cauza celor de la securitate , pe restul e jale |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
semit |
![]()
|
De ce nu i-ai cerut cartela inapoi?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eh , de ce sa ma complic si sa imi faca aia panarama la metrou , nu ma face pe mine o cartela
oricum trucul l-am mai vazut de macar 4 ori in ultimul an facut de persoane diferite |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
mai oameni buni nu mai dati bani la cersetori. mi-e sila sa ii vad in fiecare zi pe strada, sa ma lovesc de ei in toata europa si sa imi fie rusine ca sunt roman. ar trebui bagati in puscarie si gata. sau sa puna mana sa munceasca ce mama draq. si sa nu imi spuneti ca sunt cinic si ca sunt oameni saraci si nu au cu ce trai. LA MUNCA NU LA INTINS MANA!!!!!!
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() hai sa va zic eu faza patita de mine in paris ma plimbam si eu ca omul prin gradinile tuleries, si mergand asa vad ceva stralucitor jos, si chiar atunci o tanti care venea din sens opus, in fata mea se apleaca mi-l ia din fata..ce sa vezi....gaseste un inel stralucitor....de aur..se uita la el, apoi intrebatoare si mirata ma intreaba daca e al meu...eu zic ca nu, si ma tot uitam in mana ei ca nu-mi venea sa cred ca mi-l suflase din fata cand sa dau sa plec, se intoarce si imi zice, ca ea nu are ce face cu el, ca este adventista ? si ca ei nu poarta aur...... si daca nu il vreau eu, care eram deja capsat ca mi-l luase din fata, ma uit...nu eram nici hotarat sa-l iau dar nici sa o las.....si incep sa ma uit, sa-l studiez....avea chiar si o marca pe spate....ce sa zic, eu personal am zis ca e aur, arata ca un ghiul adevarat.....si zice, ia-l tu si da-mi si mie 2 3 euro sa-mi iau o cafea....bineinteles ca pana la urma, am scos 2 euro si i-am dat....chiar mai vroia inca 5 euro da i-am zis hai mergi si vezi-ti de treaba, deja incepuse sa-si dea arama pe fata apoi plec eu curios nevoie mare, si incep sa caut o bijuterie sa intreb acolo care e treaba cu inelul gasesc, intru si ma duc la o doamna si o intreb direct, daca este aur respectivul....cred ca nu s-a uitat 3 secunde la inel si intreaba de unde il am , ii zic toata povestea si se uita compatimitor la mine...si fraza de incheiere ![]() "ooooo.....romanian trick", deci era deja cunoscuta faza pe acolo mi-a fost rusine sa zic ca si eu sunt tot romanian si mi-am luat inelul si am plecat asta e...2 euro nu e mare pierdere, chiar ma mir cum de n-am luat teapa mai mare da mergeam si radeam singur pe drum si ma gandeam..cat teatru, cata regie, si cat de bine pus la punct, chiar credeai ca totul se intampla atunci si era absolut intamplator This post has been edited by aqua: 12 Feb 2008, 14:56 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca arata bine inelul merita 7 ron.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th July 2025 - 18:34 |