Zgomot puternic in mers, Tren de rulare | transmisie ?
![]() ![]() ![]() |
Zgomot puternic in mers, Tren de rulare | transmisie ?
pdanrazvan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio bicorp
2003 1.2 Autentique
- MM 05 ... 1.2 8s
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Wow ... sunt curios si eu ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
deci faca cand apesi ambreiajul? insa eu vad ca atunci cand apesi ambreiaju viteza ramane neschimbata, logic era sa scada, nu?
Cum e ritmu de crestere a vitezei, pare sa se aaccelereze fara sa creasca viteza uneori? Eu ma gadesc la ambreiaj ca si cauza, pare ca patineaza. |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
pdanrazvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 July 06 ![]() |
Se aude foarte tare cand e ambreiajul calcat sau cand scot la liber (pedala de ambreiaj e ridicata).
(asta daca masina are ceva viteza.. hai sa zic minim 40-50 kph). Zgomotul se mai aude si cand las in viteza si iau piciorul de pe pedala de acceleratie (...dar se aude intrerupt si nu asa tare (apare si in clip asta) In momentul in care incep sa calc pedala de acceleratie: zgomotul si vibratia dispar. Masina se comporta normal in tot timpul asta..adica accelereaza..franeaza... doar" zgomotul si vibratia in volan sunt ceva deosebit. |
--------------------
Renault
Clio bicorp
2003 1.2 Autentique
- MM 05 ... 1.2 8s
|
|
catalin_visenoiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 August 07 ![]() |
Salutare,
De vreo 2 zile mi-a aparut un zgomot ciudat in mers, cand motorul ajunge la 2000-2500 ture.Nu prea stiu cum sa va explic zgomotul, e ceva "ciclic" ca si cum s-ar freca niste metale(cel putin asa imi pare mie).Daca las acceleratia si turatia scade acesta dispare sub 2000 (in medie).Zgomotul nu este puternic, dar este sesizabil.Ideea este ca ma duc la service, dar nu stiu pentru ce ma duc ![]() Multumesc PS: Masina are 58 000 km acum. |
--------------------
Renault
Clio 2
1.5 dCi Expression 2003
|
|
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate fi vreo curea slabita, sau poate tachetii. Eu am avut un astfel de zgomot la o alta masina cand mi-au schimbat cureaua de distributie si n-au strans-o bine.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|
catalin_visenoiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 August 07 ![]() |
Ideea este ca am schimbat distributia la 38000 km (4 ani).Sa vad cu tachetii.Am programare la Renault vineri.O sa vad pana atunci ce mai fac.Mersi mult.
![]() 19 Aug 2008, 19:37: Am rezolvat Problema era de la rulmentul spate stanga.In schimb mecanicul mi-a gasit o alta problema un pic mai spinoasa:joc in satelitii din cutia de viteze(treapta a 5-a).Astfel trebuie sa schimb uleiul din cutie si sa introduc Metabond. Si asta cand ma bucuram ca e doar rulmentul.. ![]() This post has been edited by catalin_visenoiu: 19 Aug 2008, 19:37 |
--------------------
Renault
Clio 2
1.5 dCi Expression 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 06:51 |