MAi trece dacia 1300 de rar?, o mica intrebare
![]() ![]() ![]() |
MAi trece dacia 1300 de rar?, o mica intrebare
Sorin_18 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|||
h8uall |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 12 May 07 From: brasov ![]() |
il iei stai linistit o sa ti te respinga si o sa ti faca revenire si pe urma o sa il ai [bine si cu o mica atentie]
![]() ![]() |
--------------------
renault
19 tse/megane
1990 tse/1998 rn
- bv 08 NMA/----------
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Este vorba aici de transcriere / identificare RAR sau de ITP ?
La ce se refera acel "sa-i fac actele" ? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca masina respecta specificatiile cu care a fost omologata, trece foarte bine de RAR sau ITP.
This post has been edited by Laurentziu83: 2 Feb 2008, 22:00 |
--------------------
.
.
.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
initial asa am auzit si io legat de pompa de frana la fosta mea masina...am fost la 2 statii itp si m-au respins pe motiv ca am pompa cu circuit simplu....dupa care am fost la statia de la diham...acolo tipul mi-a zis ca nu e adevarat si mi-a dat itp-ul...in fine nu mai zic de problemele de pe masina aia....cat m-au frecat pana mi l-au dat!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Creative |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 January 08 ![]() |
eu am auzit ca nu se mai poate, cel putin pe zona asta S-M???,nu stiu sigur pe la voi
|
--------------------
dacia
1310
1997
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
DPDV ITP nu se accepta modificare fata de omologarea de fabricatie.
De ex: la daciile vechi nu aveai servo si nici pompa dublu circuit. Nu va trece de ITP o dacie pe care s-au montat optional aceste repere. Daca dacia ta nu are asa ceva....totul este ok proba de frana se face cu senzor de forta la pedala (toate standurile de frana au asa ceva) si asta se face numai la masinile care nu sunt dotate cu servofrana Cat despre noxe...masinile mai vechi indiferent de marca se incadreaza de regula la noxe, caci valoarea indicelui CO estemult mai mare ( 4X) decat la cele cu euro X Daca aspectul exterior nu este chiar jalnic, se trece. Calea de rulare sa fie in regula fara jocuri si uzuri sau corodari excesive. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Sorin_18 |
![]()
|
QUOTE(RADU__ @ 3 Feb 2008, 11:19) DPDV ITP nu se accepta modificare fata de omologarea de fabricatie. De ex: la daciile vechi nu aveai servo si nici pompa dublu circuit. Nu va trece de ITP o dacie pe care s-au montat optional aceste repere. Daca dacia ta nu are asa ceva....totul este ok proba de frana se face cu senzor de forta la pedala (toate standurile de frana au asa ceva) si asta se face numai la masinile care nu sunt dotate cu servofrana Cat despre noxe...masinile mai vechi indiferent de marca se incadreaza de regula la noxe, caci valoarea indicelui CO estemult mai mare ( 4X) decat la cele cu euro X Daca aspectul exterior nu este chiar jalnic, se trece. Calea de rulare sa fie in regula fara jocuri si uzuri sau corodari excesive. Esti sigur de asta ??adica sti din surse sigure?....asa ma gandeam si eu daca nu a avut din fabrica de ce sa ceara acum modificare:( |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Printe altele sunt si inspector ITP la locul de munca
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
|
Sorin_18 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
RADU__ |
![]()
|
oricand, dar este bine sa ai o marja de siguranta, in caz ca vei fi respins din prima incercare. Vei avea la dispozitie 30 de zile sa-ti remediezi problemele, timp in care nu poti sa circuli (legal) cu masina daca ai revizia expirata. Este bine sa verifici pachetul legal de accesorii sa aiba elemente expirate. Este primul lucru pentru care un inspector carcotas o sa te cheme la revenire daca in rest totul este in regula.
Poti sa te adresezi unei statii ITP si sa ceri o preverificare atenta inaite de a intra oficial in procedura de obtinere a bulinei mult ravnite. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(RADU__ @ 3 Feb 2008, 11:19) De ex: la daciile vechi nu aveai servo si nici pompa dublu circuit. Nu va trece de ITP o dacie pe care s-au montat optional aceste repere. Da, si reciproca este valabila, nu ai voie pe daciile mai noi sa montezi pompe de frana simplu circuit, desi sunt mai bune decat cele moderne (la care cu garniturile schimbate tot te opresti la a tspea pedala), deoarece inspectorul trebuie sa faca o poza la motor. Ca tot suntem aici, la un Passat cu o "floare" in parbriz (de vreo 5 centimetri diametrul crapaturilor cu totul) fix deasupra stergatorului dreapta, se poate trece ITP-ul sau sa incep procedurile de casco de pe acum? This post has been edited by Laurentziu83: 3 Feb 2008, 18:51 |
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
casco!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Fransiza e 100 de euro la orice dauna, preferam sa mai astept sa se adune altceva.
Sa inteleg ca nu se poate, nu? |
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
itp ul nu poti sa l treci pe bune cu vreo defectiune(crapatura,lovitura...etc) la parbriz....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
O intrebare legata de ITP , cu amabilitatea domnului inspector :
![]() Pentru o masina inmatriculata in alta tara si careia trebuie sa i fac revizia in februarie nu exista posibilitatea sa o fac si in Ro? Asta ma scuteste de un drum si sunt sigur ca masina este absolut ok dpdv tehnic. Merci d'avance monsieur ! |
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
RADU__ |
![]()
|
@mdd
RAR se ocupa de autovehiculele inmatriculate in Ro. Deci nu poate fi abilitat pentru vehicule inmatriculate in alta tara. @laurentiu 83 RNTR din 2005 spune ca: "cod 225 spune parbriz fisurat sau cu opacitati care diminueaza vizibilitatea cond auto" dar cred ca a fost modificat in 2006 Oricum cu crapaturi mai greu, cu ciobituri de pietre ne mai facem si noi ca nu le vedem. Chiar si crapaturile daca nu sunt in zona de lucru a stergatoarelor, ne facem ca nu le vedem ![]() ![]() This post has been edited by RADU__: 3 Feb 2008, 21:41 |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
|
Sorin_18 |
![]()
|
apropo itp-ul se poate face numai in orasul in care isi are domiciliu detinatorul de vehicul??
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Se poate face in orice oras. Am facut eu.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Multumesc tuturor de informatii...acu sa incep drumurile pe la asigurari...
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:41 |