La revedere !, adio Megane, adio Renault
![]() ![]() ![]() |
La revedere !, adio Megane, adio Renault
nacht |
![]()
|
||
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Sa fii sanatos, sa iti conduci cu placere noua achizitie si... sa mai treci pe la noi
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu vad rostul acestui topic, mai ales in sectiunea Megane...
Macar daca anuntai ca pleci de tot (tot era aiurea, dar oricum), dar doar sa ne anunti ca nu mai esti posesor de Megane ? Who cares ? Iti urez drumuri drepte cu noua masina totusi, sa nu zici ca-s rau. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Înțeleaptă alegere! Felicitări!
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
nacht |
![]()
|
@daniel4ro: Multumesc asemenea !
@A l e x: Am fost membru al acestui forum aproape 3 ani, perioada in care am incercat sa nu intru in nici un fel de polemici rautacioase (remarca ta este rautacioasa). In tot timpul cat am fost membru posesor de Megane al acestui forum am avut impresia ca oamenii membrii ai acestui forum scriu aici, isi impartasesc bucuriile si necazurile tocmai pentru ca "they care". Am crezut ca ratiunea pentru care a fost infiintat acest forum a fost ca "somebody cared". Tu ai fost acceptat ca moderator, printre altele, si pentru ca "you care" (cel putin asa vreau sa cred). In conditiile astea este cam neprofesional din partea ta (ca sa nu spun altfel), cand un membru (cu ceva vechime chiar) anunta ca va parasi comunitatea "Reno", sa spui ca nu iti pasa. Sunt de acord ca topicul ar trebui mutat la alta sectiune si esti liber sa faci asta. Eu am postat la sectiunea Megane pentru ca aici am activat cel mai des, aici mi-am facut cele mai multe cunostinte si pentru ca fiind ultimul meu post nu am crezut ca va deraja atat de tare. Iti multumesc pentru urare. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Miii si milioane de kilometrii fara evenimente!
mai intra pe acest forum si da-ne detalii despre nouat ta masina, eventual si o comparatie cu "vechiul"Megane! |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
bafta nacht.....felicitari pentru noua achizitie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
nacht |
![]()
|
Va multumesc tuturor!
Cat despre comparatie Accord vs.Megane, nu cred ca e tocmai potrivita avand in vedere ca cele doua masini sunt in clase diferite. Am sa incerc ceva totusi dar dupa cateva mii de km cu Accord-ul. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Succes cu noua jucarie.. e foarte tare
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Felicitari pentru masina
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
te asteptam la jurnal de bord cu ea
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai pa si drumuri netede!
![]() Ma tot intreb: asa e evolutia? Intai Renault si apoi Honda? Ca vad ca o gramada cand renunta la Renault se orienteaza spre Honda. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Felicitari pentru noua ta achizitie! iti doresc mii si mii de km fara nici o problema de orice natura.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
felicitari! in cateva saptamani voi da si eu comanda pt acelasi exemplar
![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Solon @ 2 Feb 2008, 16:53) Intai Renault si apoi Honda? Ca vad ca o gramada cand renunta la Renault se orienteaza spre Honda. Se mai accepta eventual Subaru sau Mazda ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Iti urez drumuri drepte cu noua masina totusi, sa nu zici ca-s rau.
[/quote] Banuiesc ca urarea e la figurat,ca la propriu nu doresc nimanui asa ceva.Am mers pe autobahn intre Dienslaken si Gronau (paralela cu granita olandeza),iar in aprox. 100 km. a fost doar o curba dubla ,destul de larga (dupa rigorile germane de proiectare a autostrazilor).Cu toate ca am redus progresiv viteza, aveam impresia ca tin directia tot mai greu. Asa ca eu iti doresc numai noroc,ca sanatate au avut si cei de pe TITANIC ! S a y o n a r a a a ! L.E. Daca se poate ,ce username ai pe noul forum ![]() This post has been edited by Dodone: 2 Feb 2008, 22:50 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
nacht : Nu am inteles motivatia topicului la sectiunea Megane, acum ca e in "Diverse" parca e altceva. Nu ma intelege gresit, Accordul 2.0 e superb si te felicit pentru achizitie, doar ca mi s-a parut cam in plus topicul la o sectiune tehnica.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos, ''nacht'' !
Chiar asa,de ce nu un jurnal de bord pe forumul acesta ? |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
|
--------------------
renault
megane
2007 expression
- 58-TRZ It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 10:40 |