[VAND] Sfat reparatii injectoare Delphi
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Sfat reparatii injectoare Delphi
mirceaD |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 24 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si asta nu e tot reclama? e bine ca perseverezi.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
mirceaD |
![]()
|
Daca voi o considerati reclama - ok.
Cel putin este in sectiunea care trebuie. Succes! |
--------------------
Renault
Clio
2005
|
|
Steffan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 December 08 From: București ![]() |
QUOTE(mirceaD @ 16 Aug 2010, 15:40) 3. Peste toate cele de mai sus mai vine si faptul ca motorina in Romania este de foarte slaba calitate si lucrul acesta afecteaza sistemele de injectie Delphi care sunt foarte pretentioase (spre deosebire de Bosch care nu necesita o granulatie asa de fina a filtrului de motorina si de aici eu trag concluzia ca nu e asa de pretentios si implicit rezista mai mult. Motorina din Romania este de foarte slaba calitate, o propozitie pe care o aud atit de des dar pe care nimeni n-o dovedeste. Nimeni nu e in stare sa demonstreze calitatea indoielnica a motorinei din Romania, si sa dea in judecata firma de la care a cumparat carburantul. Daca persoanele fizice se feresc de procese, cum se face ca firmele producatoare de automobile nu iau nicio masura!? E mai placut ca respectivul cumparator sa dea vina pe automobil, pe calitatea constructiei acestuia decit pe carburant? E mai bine pentru un producator de automobile sa fie ocolit desi vina nu-i apartine? Chiar nimeni nu e in stare sa faca nimic atunci cind e nevoit sa scoata o gramada de bani din buzunar? Sau nimeni nu e in stare sa faca nimic pentru ca nu are dovezi? Printre putinele lucruri cu care Romania se poate mindri e experienta in rafinarea petrolului, daca nici asta nu suntem in stare sa facem, inseamna ca nu suntem in stare sa facem nimic. |
--------------------
Renault
Symbol 1.5 dCI, 85 cp
2008
|
|
mirceaD |
![]()
|
@Steffan
Eu cred ca e greu de dovedit lucrul acesta. Dar hai sa fim seriosi, tie "nu iti miroase" a ceva incorect aici. Traim doar in Romania! In primul rand sunt diferente de pret la pompa de la un peco la peco - nu crezi ca aici aceste diferente de pret pot fi determinate de diferenta in calitate. Hai sa presupunem ca rafinariile produc combustibil la standarde de calitate ca orice alta rafinarie din occident. Ei bine acel combustibil trece prin ceva maini pana ajunge la tine in rezervor. Gandeste-te ca sunt o gramada de statii peco unde se pune cred aproape orice in combustibil ![]() In fine, ca sa nu fiu asa de transant, eu cred ca daca alimentam de la lanturile de statii peco consacrate si de acolo combustibil mai scump, calitatea combustibilului este aceeasi cu cea din occident. De regula eu alimentez de la OMV, PetromV, MOL sau Rompetrol si numai acolo unde statiile arata bine (ca mai gasesti unele de tip partener sau care arata ca un butic daca stam sa le comaram cu o statie OMV cu VIVA de examplu). Daca ne gandim mai mult, nu toata lumea alimenteaza cu cele mai scump/cel mai bun combustibil. Adica nu toata lumea isi permite. Ba chiar am intalnit oameni care alimentau cu combustibil mai prost si mai ieftin pentru ca per total ieseau mai ieftine: adica era mai ieftin sa isi repare injectoarele sau pompele de injectie mai des comparativ cu cat ar fi costat diferente de pret pentru combustibilul mai scump. Bine lucrul acesta il gasesti la utilajele agricole sau masinile vechi pentru ca pentru ca la cele noi nu cred ca se renteaza, sistemele de injectie fiind mult mai fine si pretentioase. Mult spor! |
--------------------
Renault
Clio
2005
|
|
alprazolam_2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 12 February 09 From: galati ![]() |
sorin din 83 care-i problema ? omu vrea sa ajute oamenii...unde-i problema?asa va place sa va bagati in seama...
|
--------------------
dacia
supernova/solenza
clima/rapsodie
- GL-06-YIV/GL-..-...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:56 |