[Slobozia] International Service, reprezentata Renault
![]() ![]() ![]() |
[Slobozia] International Service, reprezentata Renault
j.d |
![]()
|
||
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|||
RS/STI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
Maaaa.....tu ne pacalesti . Te astept sa iti recuperezi talonul si cred ca o sa am o rugaminte la tine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Talonul l-am recuperat insa nu am auzit nimic
![]() ![]() ![]() This post has been edited by j.d: 12 Dec 2008, 17:24 |
--------------------
powered
by
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Pot sa merg la revizie cu piesele aduse de mine si pot sa stau langa masina cand se efectueaza operatiunile?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
j.d |
![]()
|
Inca o vizita la International Service de care sunt foarte foarte multumit. De asta data a fost randul ITP-ului. Am ramas foarte placut impresionat de cat de multa grija au avut de masina si cum s-au purtat cu ea (si cu mine
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
catalinz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 5 November 08 ![]() |
Cat m-ar costa o revizie generala(filtre, ulei, distributie) la un Scenic 1,6 benzina din 2002?
This post has been edited by catalinz: 11 Feb 2009, 16:42 |
--------------------
renault
scenic
2002
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Am avut nefericita dorinta sa verific starea de fapt la acest service.
Revizia a 2-a, motor 1.4 16v: n-a schimbat nenea mecanicul decat filtrele si uleiul. Si a resetat contorul ptr. urmatoarea revizie. Pret bun: 604 ron=3 filtre, 5l ulei Elf 5x40, si manopera aferenta. STRICT atat. Nu igienizare compartiment climatizare, spray nimic-nimic-nimic. Cred ca nici garnitura la baia de ulei n-a schimbat-o (nu e pe factura). Si absolut nimic ca verificare a starii tehnice. INADMISIBIL. NU RECOMAND, in aceste conditii. Doar ca pret minim pe o prestatie minima. Las la o parte ca n-a stiut sa-mi scoata supapa din capatul drenajului climatizarii. M-a convins ca-i imposibil fara demontarea catalizatorului. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
buca_daniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 September 09 ![]() |
Sos. Bucuresti-Constanta km110, Slobozia, jud. Ialomita
Tel.: 0243. 230.428 Service de toata jena.... Anul trecut familia mea a achizitionat un Sandero ... Intr-un an au facut si ei cu masina vreo 5000km.... La revizia de 1 an, mecanicul ne spune : "Pai stiti ... nu avem ulei, asa ca va trebui sa va duce-ti aici, vizavi de service-ul nostru si sa cumparati ulei...." Oaaauuuuu.... service profesional..... Tot la revizie s-a constatat ca undeva de la cutie picura ulei... "Pai stiti... este problema de garantie ... asa ca va trebui sa reveniti ...." OK... am revenit la o asa zisa constatare : 1. Vopseaua de pe bara fata se exfoliaza... 2. Mecanism de reglare oglinda stanga stricat... 3. Cutia de viteze pierdea ulei... "Va rugam sa reveniti in doua saptamani... pana atunci noi o sa avem toate produsele in stoc..., si totodata o sa avem si un raspuns de la fabrica" Dupa doua saptamani .... Problema 1. : Bara a fost revopsita... Trebuie sa facem cercetari... Problema 2. : Am uitat sa schimbam oglinda... O sa revenim cu un telefon la dumneavoastra sa va facem inca o programare... Problema 3. : Se va inchide gaurica singura de la praf si nu o sa mai fie nici o problema... Azi 01.09.2009, au trecut 3 saptamani de la ultima vizita la ei ... si nici macar un telefon... Concluzia? |
--------------------
Dacia
Sandero
2008
- IL01PNS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:32 |