"Luminite" bord, Beculete butoane
![]() ![]() ![]() |
"Luminite" bord, Beculete butoane
zeu_4u_sweety |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|||
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Acele beculete de care pomenesti tu sunt beculete pentru iluminat bordul masinilor in mare parte si le poti gasi la orce magazin d epiese auto . Uite eu de exemplu le-am cumparat din Orhideea cu numai 1,2 RON bucata !
Referitor la becuri Xenon , faruri cu lupa etse mult mai complicata treaba precum pare " visual " ..deci nu cre dca renteaza investitia ![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Becurile din butoanele de geamuri electrice sunt gen becuri de instalatie de brad!!!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
marius.arges |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 April 08 ![]() |
poti gasi becuri mici de 12 v, gen instalație de brad, pentru intrerupatoarele de la geamuri, la magazinele de piese electronice. eu acolo am gasit (asta în Pitești).
|
--------------------
renault
19
1993 hatchback
- ag-02-elw
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Dap s epare ca aveti dreptate acum mi-am adus si eu aminte si ..piciorusele sunt infasurate ...Perfecta devarat ..dar si pe acelea le gasiti la piese auto !
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Becul din butonul de avarie este lipit intr-un mare fel... si eu as vrea sa-l schimb, dar inca nu am gasit o varianta de a lipi in interior. Oare se poate scoate partea interioara (mecanismul) butonului?
|
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
este complicat sa schimbi becul la butonul de avarie.
de fapt sunt mai multe tipuri de butoane. eu sa stii ca la tipul meu de buton am reusit. la mine becul este prins de doua lamele ale butonului...cam ciudat dar am reusit pana la urma. cred ca cel mai simplu este sa cauti un buton la care se poate schima becul. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
da... ce prostie la restu butoanelor becul este prins de 2 lamele, adica si la bricheta e la fel, numai la avarie e o asa complicatie de nu il poti schimba...App are cineva un buton de avarie cu beculet functional si cu macar 2 din cele 4 picioruse de prindere existente:))?
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
ce viata duci ti se aprind toate traznaile de la bord
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Boierie, nu?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
asa si trebuie sa fie.
100% functional. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Am si eu o problema... si am sa scriu aici pt ca e vorba tot de beculete. Mai multe beculete din bord nu mi se aprind... si as vrea sa dau bordul jos si sa le inlocuiesc... Masina mea este Renault 19 '93 1721 ph2. A umblat cineva pe sub bord? Merita efortul? Cum e prins bordul? ms mult..
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu e mare inginerie. Nu trebuie sa dai jos bordul, doar ceasurile.
Cauta pe forum. Cred ca am postat chiar procedura "oficiala" de demontare a ceasurilor ![]() |
--------------------
DS
5H
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Am cautat pe site si am gasit doar scoaterea bordului cu cele doua metode. Daca poti sa-mi spui cum sa fac sa scot doar ceasurile incat sa am acces la beculetele pe care trebuie sa le schimb, as ramane indatorat. (poate ai si ceva poze.. ca al copii!!)
![]() |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
pelycan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 08 ![]() |
la demontarea bordului , trebuie sa desfaci capacele din spatele volanului , ai acolo 2 surube care tin ceasurile, mai ai deasupra ceasuriilor un capac prins tot in 2 surube , la mine am scos mai usor ceasurile daca am luat volanul jos, dupa ce desfaci toate cele 3 capace mai ai 2 surube la ceasuri in partea de sus.. si atentie la cablul de kilometraj
|
--------------------
mazda
xedos 6 2.0 v6
95
- sha-rn 112
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:59 |