[CUMPAR] Scaune fata masini straine, Vreau sa le adaptez la LOGAN
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Scaune fata masini straine, Vreau sa le adaptez la LOGAN
cookie |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 14 February 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
dacia
LOGAN
2005 AMBITION
- B CC LLL
|
|||
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
interior de Laguna am daca te intereseaza, iti dau si omul care a mai adaptat scaunele de Laguna pe un Logan, insa se vinde cu totul fata-spate. Detalii in PM daca esti interesat.
1 Dec 2013, 19:35: poza007.JPG ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 343 008.JPG ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 373 009.JPG ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 350 This post has been edited by adrian_74: 1 Dec 2013, 19:35 |
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
cookie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 14 February 06 From: BUCURESTI ![]() |
up
|
--------------------
dacia
LOGAN
2005 AMBITION
- B CC LLL
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Arunca un ochi si aici poate iti plac astea.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
rss25 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 October 12 From: bucuresti-tg-jiu ![]() |
eu am prin garaj 2 scaune de sant fe, daca poti sa le adaptezi,si iti plac vb, stau degeaba pe acolo
|
--------------------
dacia
supernova
2002 colectionez placute inmatriculare si brelocuri cumpar-schimb.
|
|
CiprianM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 06 ![]() |
Cred ca mai am scaune de Alfa 147, material textil "Tessuto Sportivo"
Atasez niste poze generice, de pe net, cu modelul si materialul. Scaunul soferului are reglaj pe inaltime si lombar. This post has been edited by CiprianM: 4 Dec 2013, 23:33 Attached thumbnail(s) _T2eC16dHJFwFFZtLYJHwBSRe7yzw____60_12.JPG ( Size: 30.61k ) Number of downloads: 277 118nl9s.jpg ( Size: 112.39k ) Number of downloads: 293 aovn60.jpg ( Size: 100.84k ) Number of downloads: 123 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008, 1.5 dci
|
|
cookie |
![]()
|
Daca ma poate ajuta cineva cu un mester care sa faca adaptarea, as dori sa iau legatura cu el mai intai sa imi spuna ce caracteristici ar trebui sa aiba scaunele ca sa poata fi adaptate pe Logan.
Daca cunoasteti pe cineva care sa imi faca adaptarea scaunelor, anuntati-ma, va rog! Multumesc frumos, |
--------------------
dacia
LOGAN
2005 AMBITION
- B CC LLL
|
|
cookie |
![]()
|
Inca interesat!
|
--------------------
dacia
LOGAN
2005 AMBITION
- B CC LLL
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(cookie @ 18 Dec 2013, 20:53) Daca ma poate ajuta cineva cu un mester care sa faca adaptarea, as dori sa iau legatura cu el mai intai sa imi spuna ce caracteristici ar trebui sa aiba scaunele ca sa poata fi adaptate pe Logan. Daca cunoasteti pe cineva care sa imi faca adaptarea scaunelor, anuntati-ma, va rog! Multumesc frumos, Ceea ce vrei tu se numeste improvizatie. Am facut-o si eu pe super nova. Am pus scaune de renault megane 2. Nu exista mester specializat in asa ceva. Daca crezi ca o sa gasesti pe cineva specializat care sa te ajute si indrume, o sa ai de asteptat. Mai bine pune mana si apuca-te de masurat. Vezi ce inaltime maxima poate sa aiba scaunul ca sa nu dai cu capul in tavan si masoara distanta dintre usa si consola centrala ca sa nu te trezesti ca nu iti incape. Eu asa am facut. Dar a trebuit sa tai suportii care erau din fabrica pentru ca altfel sezutul era la nivel cu... volanul. Cel mai bine este sa iei ruleta cu tine si sa masori scaunele peste tot sa vezi daca incap bine. Improvizatii tot trebuie sa faci. Eu le-am fixat direct in podea cu suruburi groase si lungi. bafta This post has been edited by Maskatu: 27 Dec 2013, 20:15 Attached thumbnail(s) 20130331_175724.jpg ( Size: 221.66k ) Number of downloads: 97 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 12:34 |