Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages « < 34 35 36 37 38 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6

marius_pad
post 27 Apr 2011, 15:14
Post #1051

Membru incepator

Group: Members

@M i h a i Spune-mi si mie te rog ce service ti-a recomandat Semit pentru problema cu aerul conditionat. Eu am fost la dexcar service si nu si-au dat seama pe unde pierde. Acum aveam de gand sa merg la Serus insa m-am razgandit. Merci frumos
P.S: momentan nu pot trimite pm-uri (sunt sub limita de 25 de posturi)

--------------------
Renault Megane 2 - b 12 mvv 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 27 Apr 2011, 22:10
Post #1052

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
marius_pad
post 29 Apr 2011, 09:27
Post #1053

Membru incepator

multumesc!

--------------------
Renault Megane 2 - b 12 mvv 2007
+
cotoi_motorizat
post 11 May 2011, 18:31
Post #1054

fara status...si statut!

Saluatare tuturor.
Aceasta recenzie vine dupa aventura mea de a-mi monta un cui de remorcare(gasiti povestea la topicul "cum sa nu iti montezi un cui de remorcare).Initial ma gandisem sa scriu imediat ce am terminat montarea atelajului,insa pentru a putea fi cat mai impartial am citit toate cele 36 de pagini scrise aici.Concluzia generala care se desprinde este ca ,si aici ,ca si in politica unii te iubesc altii te injura.Nu poti multumi pe toata lumea
Recenzia mea : - aceasta recenzie este argumentata faptic prin petrecerea a 6 ore alaturi de mecanicii de la Serus - bdul. Timisoara.Nu lucrez la Serus,nu sunt mecanic si nici inginer.
Despre Atelierul de mecanica :
1.Posturile de lucru sunt bine organizate si structurate.Atelierul este dotat tehnic corespunzator.Fiecare mecanic are dulapul lui de scule ,iar oamenii nu se plimba de la un post de lucru la altul imprumutand scule.
2.Exista camere (incaperi) unde sunt aranjate si etichetate dispozitivele si sculele speciale pentru lucrul la modelele Renault.Acestea sunt aranjate pe categorii specifice de lucrari.
3.Oamenii (mecanicii) sunt ordonati si organizati.Se lucreaza cu manusi chirurgicale ,iar lucrarile sunt atent verificate de catre inginerul mecanic de pe schimb.Se lucreaza in doua schimburi ,iar schimbul II se incheie la ora 22.
4.Esti lasat sa asisti la reparatie,revizie...langa masina.Oamenii sunt amabili si comunicativi.Daca ai intrebari ti se explica "ca la prosti" operatiile care se desfasoara la masina ta.Ceea ce este un lucru bun...nu toti ne pricepem.
5.Personalul de la receptie este amabil si prompt.Personal ii multumesc d-lui Alexandru Stoian pentru amabilitatea si profesionalismul de care da dovada.
6.Decizia de a se monta numai piese de origine in service-urile de reprezentanta este de inteles.Astfel se evita pierderile de timp inutile,prin nepotrivirea piesei in cazul meu.Din cele 4 ore cat am tinut ocupat postul de lucru mi s-a facturat numai 1.Multumesc Serus pentru intelegere si amabilitate.In acelasi timp numai prin montarea pieselor originale service-ul poate acorda garantia pieselor si lucrarilor executate.
7.Scopul oricarei afaceri este de a face bani ,nu acte de binefacere ,iar asta o spune un roman care s-a mutat in America si prospera acolo.Asadar fiecare este liber sa-si repare masina unde crede de cuviinta si sa-si monteze ce piese vrea.Partea proasta este ca nu circula singur pe strada..iar evenimentele rutiere grave(este dovedit statistic) se produc in mare parte ca urmare pieselor si subansamblelor contrafacute sau de o calitate indoielnica.

Din cate am citit aici pe forum am vazut ca foarte multi se plang ca oamenii (mecanicii..electricienii...) sunt paraleli cu meseria.Este adevarat ca sunt tineri,dar tinerii invata mai repede si manifesta un interes crescut fata de nou.Pentru a inlatura aceste dubii i-as sugera d-lui Rusea sa-i trimita pe baieti (cu schimbul desigur -in felul asta nu se inchide nici service-ul)o saptamana in Franta la uzinele Renault.Sa vada cu ochii lor cum se fabrica si care sunt problemele cele mai des intalnite la modele Renault comercializate la noi in tara.La sfarsitul perioadei....lucrare scrisa sa vedem ce am invatat.In felul acesta se inlatura orice dubii cu privire la competenta oamenilor.Mie mi-au lasat impresia ca stiu ce fac si mai ales ...au si cu ce.Masina perfecta nu s-a inventat.Desi in cele mai multe cazuri premiza defectului este creata de folosirea incorecta a masinii.Putini sunt cei ce citesc un manual de utilizare al unui autoturism nou atunci cand il cumpara.Si mai putini sunt cei ce stiu sa conduca un diesel,motor mai pretentios decat unul pe benzina ,desi tot ei se plang ca scoate fum si nu trage...motorul......deci este masina proasta.
Daca as crede tot ce se scrie pe forumurile auto....as vinde masinile si mi-as lua o bicicleta.Si mai mult ca sigur ca aia chiar este facuta in China.
Nu am dat spaga ,nu mi s-a sugerat ca ar fi bine sa dau si nici nu mi-a cerut cineva asa ceva.A fost prima data cand am trecut pragul la Serus.Eu am fost placut impresionat
Numai bine tuturor!

This post has been edited by cotoi_motorizat: 11 May 2011, 18:35

--------------------
Renault -- Megane 2 -- - B-xx-XYZ 1.5 dCi/100 de cai si o martoaga privilegiata
SUBARU IMPREZA XV Boxer Diesel/symetrical AWD/150hp-350nM
+
L!nuX
post 12 May 2011, 09:36
Post #1055

Membru decent

Ai scris un intreg elogiu pentru montarea unui amarat de cui , ma intreb daca te duceai cu o problema adevarata si aici ma refer la una in care experienta isi spune cuvantul si nu la o revizie sau ceva ce si tu iti dai seama de la ce este oare mai erai asa multumit ?

E normal sa fie organizati si sa nu alerge dupa scule , nu sunt un service de cartier cu un singur stand si 3 masini parcate pe strada , e totusi o reprezentanta .

Am fost si eu la ei , sunt multumit pentru ca lucrez cu un singur mecanic care stiu ca isi stie treaba , cand am fost cu alta prob ce nu tinea de el si m-a pasat la colegu care chipurile se ocupa de prob de scrisa de mine evident ca am ramas cu problema si in ziua de azi , noroc ca se manifesta doar iarna cand e f frig si am invatat sa o fentez ca altfel cine stie ce ar trebuii sa schimb cand prob e de vina vre-un senzor ..

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
vick
post 3 Jun 2011, 17:14
Post #1056

Membru incepator

From: Romania

Ca sa nu ascult de gura lumii si cu incredere in zicala "repetitia e mama invataturii" am intrat la ei cu probleme la aerul conditionat.

Vizita 1: un plin de freon + 2 ore de manopera la complexitate maxima (adica: tarat aparate prin hala, reparat stut aparat de bagat freon, invatat butoanele de catre un altul, introdus freon, dat seama ca uitat introdus ventil la conducta si dat bis la toata operatiunea, etc) = 250.

Vizita 2 (dupa 3 zile): estimare - idem ca la vizita 1 + 1 piesa circuit ac = 1000.

Nefiind in garantie si recunoscand modul de operare de genul "schimba pana o nimeresti" pe care il mai vazusem la prima vizita pe o alta masina (venita a treia oara deja) m-am hotarat sa-mi iau jucariile si sa plec acasa.

Succes.

--------------------
DACIA 1310L - B01POL
SAU NU ...
+
razZzor
post 3 Jun 2011, 17:20
Post #1057

Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta!

Ai mai sus postat de Semit un service pentru AC.

--------------------
Renault Megane - B 38 GFL RS '07
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
todea
post 4 Jun 2011, 06:40
Post #1058

Membru incepator

Am cumparat Megane-ul din semnatura, in luna a 10-a, a anului 2010 de la Serus. Dupa o saptamana s-a aprins senzorul de poluare. Da-o dracu de treaba, zic. Chiar la 300 km? Am mers la Serus pe Bd. Timisoara unde spre surprinderea mea am fost extrem de bine tratat. De la receptie unde sunt ingineri tineri care chiar se pricep la masini, pana la mecanicii din service, care i-au facut o diagnoza completa. Problema a fost benzina de proasta calitate, nici un defect. Acum ceva ani, am avut la munca o flota de vreo 20 de Megane 1, 1.9 dci. Service-ul il faceam tot la Serus pe Timisoara. Si atunci am fost tratat corect. Deci nimic de reprosat. Cam atat. Pace.

--------------------
- - - ----------- -
Mitsubishi Lancer-2008
Mitsubishi Colt-2008
Renault Megane 3 1.6 110 Authentique-2010
Renault Twingo Trend 2.2 1.2 16v-2011
+
Solon
post 4 Jun 2011, 16:29
Post #1059

Membru autentic

Deci neinteresant.Reclama gratuita.Pace si la mine. smile.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
skorpio_bog
post 4 Jun 2011, 16:30
Post #1060

Sports cars are difficult to justify, but easy to love

From: UK/RO

laugh.gif

--------------------
Renault Megane 4 RS Trophy 300 EDC 2019
VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012
Renault Megane 2 1.5dci 2007
+
petre 1
post 4 Jun 2011, 23:37
Post #1061

Membru autentic

Ce sa zic,todea poate esti tu mai norocos din fire,iar pe noi astia mai pretentiosi ne-a luat Rusea de urechi si afara cu noi din service-ul lui. radmasa.gif
Pace

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dci 2007
+
M i h a i
post 4 Jun 2011, 23:45
Post #1062

QUOTE(vick @ 3 Jun 2011, 17:14)
Ca sa nu ascult de gura lumii si cu incredere in zicala "repetitia e mama invataturii" am intrat la ei cu probleme la aerul conditionat.
*

daca nu citesti topicul.Nu ai vazut ce am scris eu? credeai ma mint aiurea?La Ac si partea electrica sunt PRAF ! La mecanica sunt ok . Este si un mecanic acolo , Mihai il cheama, lucreaza superb.Mai rar vezi oameni care isi dau silninta ca sa fie clientii multumiti 100 %.Daca erau si cei de la electrica precum este el , clar serus era cel mai bun service din buc.Din pacate la electrica sunt inexistenti.
QUOTE(todea @ 4 Jun 2011, 06:40)
1.Dupa o saptamana s-a aprins senzorul de poluare.
2.Am mers la Serus pe Bd. Timisoara unde spre surprinderea mea am fost extrem de bine tratat.
3.De la receptie unde sunt ingineri tineri care chiar se pricep la masini,
4.pana la mecanicii din service, care i-au facut o diagnoza completa.
*

1.renault, ceva normal
2.da, de catre cei de la recptie
3.se pricep inginerii de la receptie numai ca nu ei se uita la masina , la masina se uita un electrician care nu stie ce este ala plus si minus
4.mai sa fie, au facut mecancii diagnoza? nu cei de la electrica?

This post has been edited by M i h a i: 4 Jun 2011, 23:48

--------------------
------ ------ ------
+
todea
post 5 Jun 2011, 06:05
Post #1063

Membru incepator

Neinteresant, poate. Asa putem spune despre 90% dintre posturi. Reclama. In nici un caz. Nici macar nu cunosc personal pe cineva de acolo. Povesti de groaza? Daca vreti sa jucati in propriul film de groaza, luati-va un Mitsubishi si mergeti la Mcar Expozitiei. Colt-ul din semnatura, pentru ca nu au vopsitorie, a fost vopsit la samsari in Bucurestii Noi. Plin de nisip sub vopsea. Nu a mai iesit la lumina. 150 km in plus la ridicarea masinii. Cred ca au facut piata cu ea. Trager-ul lipit cu Bison. Piese trecute in factura si neschimbate. Prima revizie: vine omul cu uleiul in stropitoare de plastic. Eu am ajuns cu ei pana la Mitsubishi Japonia. De acolo la Mitsubishi Europe. Dar asa cum pe nimeni nu intereseaza de Africa, asa nu intereseaza de Romania. Ca sa rezolv ceva, am putut numai via Detroit. Directorul pe Romania de la customer satisfaction este un romanas neaos, care are o vuvuzela pe post de adjunct si nici macar nu poti vorbi cu el la telefon. Toate reviziile le-am facut in Austria, sa nu mai aud de ei. Probleme? Crede-ma ca am vrut sa trec la extrem cu ei. In speta sa intru cu masina in showroom si sa o fac praf. Am exprimat o opinie vis-a-vis de contactul meu cu Serus. Asta nu inseamna ca altii nu au avut probleme. ''Ghinion de nesansa''. Am spus doar ca eu nu am avut. Va doresc o zi insorita.
P.S. Cine este Rusea? Eu stiam un sef de service karatist. Domnul Nicu la Mcar.
Solon, nu mai pune frate etichete. Sa stii ca daca ne vom cunoaste o sa constati ca sunt un tip haios. Nicidecum neinteresant. Zambeste mai des. Viata e oricum scurta si plina de........O sa constati asta pe la 44 de ani. Pana atunci, zi buna.

This post has been edited by todea: 5 Jun 2011, 06:30

--------------------
- - - ----------- -
Mitsubishi Lancer-2008
Mitsubishi Colt-2008
Renault Megane 3 1.6 110 Authentique-2010
Renault Twingo Trend 2.2 1.2 16v-2011
+
vick
post 5 Jun 2011, 19:18
Post #1064

Membru incepator

From: Romania

Intr-adevar inginerii de la receptie par foarte capabili si binevoitori; pacat ca dupa ce le-ai dat cheia nu mai are nici o importanta. smile.gif)

Cum s-a ajuns frate sa-ti repari aerul conditionat la atelierul electric? Agentul frigorific, cum nu respecta legea lui Ohm, si normal ca-i da batai de cap bietului electrician. Cand ti se strica frigiderul sau aerul conditionat de apartament nu cred ca dai telefon la electrician sa vina sa ti-l repare...
De fiecare data cand ma suna tipa care ia "pulsul calitatii" de la Serus si imi spunea ca am fost cu masina la departamentul electric mi se ridica singele la cap.

--------------------
DACIA 1310L - B01POL
SAU NU ...
+
manolekris
post 18 Jun 2011, 20:14
Post #1065

Membru incepator

Masina intreaga dusa la Serus, intoarsa fara capac vizitare bec.
Dar, poate sunt eu nebun .. mad.gif se pare exista si la ei uscaturi din astea de 2 lei care se preteaza la aceste lucruri..

--------------------
Renault Megane 2008 Expression
+
clr
post 20 Jun 2011, 08:35
Post #1066

Membru autentic

De ce crezi ca n-ar fi? De aia nu las niciodata masina in service nesupravegheata decat daca dureaza mai multe zile (sper sa nu prea am ocazia asta smile.gif )

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
manolekris
post 20 Jun 2011, 08:52
Post #1067

Membru incepator

QUOTE(clr @ 20 Jun 2011, 08:35)
De ce crezi ca n-ar fi? De aia nu las niciodata masina in service nesupravegheata decat daca dureaza mai multe zile (sper sa nu prea am ocazia asta smile.gif )
*

Ce bine ar fi sa pot pleca de la birou sa supraveghez 2 cracanati care imi schimba uleiul ...

--------------------
+
M i h a i
post 20 Jun 2011, 08:54
Post #1068

doar nu muncesti toata ziua, fii serios.Poti sa te duci si la 20.00 acolo si sa stai langa masina.Este treaba de chef aici.

(hint -nu mai da quote la postul de deasupra )

This post has been edited by M i h a i: 20 Jun 2011, 09:01

--------------------
------ ------ ------
+
manolekris
post 20 Jun 2011, 09:04
Post #1069

Membru incepator

QUOTE(M i h a i @ 20 Jun 2011, 08:54)
doar nu muncesti toata ziua, fii serios.Poti sa te duci si la 20.00 acolo si sa stai langa masina.Este treaba de chef aici.

(hint -nu mai da quote la postul de deasupra )
*

Sefu', Serus Chiajna inchide la 16.30

--------------------
+
M i h a i
post 20 Jun 2011, 09:18
Post #1070

Cine te pune sa te duci pana acolo?Vezi pe Timisoara .La ora 20.00 te duci lejer pt schimb ulei ori placute.Iar Serus-ul ala de pe centura avea program si sambata (ultima data cand am fost aveau program)

--------------------
------ ------ ------
+
manolekris
post 20 Jun 2011, 09:45
Post #1071

Membru incepator

Mihai,

Ia in calcul si varianta ca poate e masina de firma, poate esti obligat sa o duci in Chiajna.. Iar daca se putea duce masina pe Timisoara nu stiu cat de mult e dispus colegul de la auto sa o duca la ora 20 in service sau sambata, si ca poate ii este imposibil sa stea langa masina la fiecare operatie de reparare - dar conteaza prea putin aceste aspecte.

Am semnalat ptr colegii de forum ca masina a fost bagata in service cu capac si s-a intors fara - Serus e ok ca si service dar mai sunt dobitoci care se preteaza la asemenea gesturi..

Numai bine,

--------------------
+
M i h a i
post 20 Jun 2011, 09:53
Post #1072

Pe partea mecanica sunt foarte ok.Iar daca este masina de firma chiar nu mai intereseaza cand o duc si cat o las. tongue.gif

This post has been edited by M i h a i: 20 Jun 2011, 09:53

--------------------
------ ------ ------
+
skorpio_bog
post 20 Jun 2011, 09:56
Post #1073

Esti asa sigur ca nu ti-a cazut pe drum sau ca nu s-a intamplat altceva? Nu le iau apararea, dar eu de cate ori am dus masina la ei si a stat si o saptamana acolo, nu mi-au furat nimic de pe ea. Si la chestii din astea sunt rechin, nu semnez nimic pana nu inspectez ca totul sa fie ok.

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
manolekris
post 20 Jun 2011, 10:07
Post #1074

Membru incepator

Inainte de a fi dusa in service, masina a fost dusa de mine la spalatorie si acel capac era. Sunt constient de faptul ca e o posibilitate de 0.1% sa fi cazut pe drum in cei cativa km pana la service.

Am la fel de multa grija de masina de firma cat si de cea personala.

Ideea e ca aceste mizerii care iti fura un capac (nu conteaza de pe ce masina) poate maine iti vor fura o piesa mult mai valoroasa si care iti poate pune viata in pericol; de aceea am anuntat acest fapt, poate ca cineva va sesiza acest lucru si va reclama pe loc la Serus si astfel scapam de un gunoi de angajat dintr-un service in care ti-ai putea lasa masina fara grija .

--------------------
+
florinl67
post 21 Jun 2011, 11:46
Post #1075

Membru incepator

Caut si eu un mecanic bun de la Serus pentru schimbat distributie la Clio.

La ultima revizie facuta la ei si mi-au pus mai mult ulei decat ar fi trebuit (cam juma de litru). Nu stiam de ce motorul se aude altfel, dar dupa ce am verificat personal nivelul de pe joja si am vorbit cu un amic cunoscator am avut explicatia. Ca atare nu vreau sa ma mai bag orbeste la cine nimeresc.

Va rog, astept raspuns urgent.... (rog precizati nume/prenume sau macar numele de familie)

Multumesc anticipat!

21 Jun 2011, 14:07:
Revin cu precizarea ca este vorba de Serus Bd. Timisoara (Bucuresti sect.6). La o adica, ma pot duce si la Serus Soseaua de Centura nr. 17 daca este cazul...

Trebuie sa ma programez urgent ca sa mai am timp sa testez cat de cat masina pina Vineri seara cand va pleca la drum lung, asa ca ajutorul vostru este vital!

This post has been edited by florinl67: 21 Jun 2011, 13:07

--------------------
Renault Clio 2007
+
skorpio_bog
post 5 Jul 2011, 11:57
Post #1076

Ce nemancati sunt astia de la Serus, de ieri au inceput sa ma spameze cu SMS-uri ca imi expira ITP-ul, sa il fac la ei si am nu stiu ce cupon de reducere de 50 ron radmasa.gif In dimineata asta iar am primit acelasi SMS.

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
UXE
post 6 Jul 2011, 22:25
Post #1077

Modelator

pai ce mai astepti smile.gif .. oamenii te invita si tu.. nimic?

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
skorpio_bog
post 6 Jul 2011, 22:42
Post #1078

pai cred ca o sa ma duc sa imi fac itp-ul la ei cand expira si voucherul il folosesc cand imi schimb si lichidul de frana.

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
UltraDrive
post 10 Jul 2011, 23:37
Post #1079

Membru cu kilometri

bine ca am citit aici, voiam sa-mi duc maine masina la serus pe parte electrica.
e bine de stiut ca sunt zero pe partea asta dar, apare nedumerirea : eu cu cine votez ? Mai exact care dintre autorizatii reno se pricep bine la electrica ?
L.E - s-a terminat happy hour la Renault, mai e doar la Dacia si Nissan ( sau poate nu am mai vazut eu)

<span class='edit'>11 Jul 2011, 11:25:</span>
L.E. 2 - pana fac astia o programare te uita sfintii. A trebuit sa sun de 2 ori ca apoi sa ma caute cineva.... dupa 2 ore. 022.gif
Prea tarziu pentru ei, altii sunt mult mai prompti.

This post has been edited by UltraDrive: 11 Jul 2011, 11:26

--------------------
Renault Megane 2000 HB 1.6 16V
De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
+
skorpio_bog
post 11 Jul 2011, 11:34
Post #1080

laugh.gif Asta pt ca sunt foarte ocupati. La Serus Centura cel putin, e parcarea full, nu ai unde sa iti lasi masina daca te duci la ei. Chiar erau cativa colegi de pe forum azi acolo (nu dau nume, se stiu ei).

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
42 Pages « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 01:30
Dacia