warn, scriere mirc
![]() ![]() ![]() |
warn, scriere mirc
madcos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bun, și problema care-i? Ce înseamnă DC?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Domnule madcos ... va invit sa studiati REGULAMENTUL pe care l-ati acceptat cand v-ati inscris pe forum si apoi sa veniti sa ne mai spuneti ce ati aflat in legatura cu scrierea de tip IRC.
Ca o lectie de viata : niciodata sa nu semnezi ceva fara sa fi citit acel document inainte. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
dc, chiar si in limbaj irc inseamna "de ce", nu daca. Cand ziceai abecedarul cum era? "A" "BE" "CA" "DA" "E" "EF" "GE"
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
asta stiti voi ca folositi limbaj IRC. ptr este tot IRC?
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
dk
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MT, las-o ca sari calu'! "ptr." e abreviere recunoscuta si de DEX.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
BAN lu' Marty ca a prescurtaaaaat
![]() ![]() Bii, am si eu o rugaminte la voi! Nu mai ziceti "limbaj mirc" pt ca e total incorect. Ala e doar un program de IRC(Internet Relay Chat). Deci corect e "limbaj IRC". Asa, ca chestie generala ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
madcos |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 22 Oct 2006, 01:09) chiar imi face placere sa iti arat ![]() ce tare esti ca ai functia de moderator...cata importanta(lipsa),poti sa banezi lumea ca a scris un pret gresit. cati oameni nuli in tara asta de rahat.cica: viata-i de rahat si noi suntem plini de viata.sunt curios ce fel de oameni sunteti in realitate(unii moderatori)... cred ca sunteti niste persoane nule ca importanta, si tare frustrati.cred ca va da si copiii suturi in fund. cand o sa aveti caracterul lui DRIVERX, atunci sa mai purtati discutii.faceti pe politaii, dati dovada de proasta crestere.PAREREA MEA ![]() |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
madcos: aoleu... l-ai ucis... ce mai: precis, fin, intelectual si la obiect. Nu vrei sa candidezi la parlamemt, ceva?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
madcos: Imi pare rau dar tot te trimit in concediu 5 zile pentru :
"chiar imi face placere sa iti arat showfinger.gif , din totdeauna mi s-a parut ca esti cam idiot." |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Madcos >> Liviu a fost MULT prea blind. Asa ca urmatoarele 100 de zile ne vei lasa in pace!
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:26 |