vibreaza volanul, vibreaza volanul la viteza
![]() ![]() ![]() |
vibreaza volanul, vibreaza volanul la viteza
daniLaguna2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|||
RuNNeRp |
![]()
|
![]() Why not Zoidberg ? Group: Members Posts: 217 Joined: 1 October 09 ![]() |
echilibrare ...
|
--------------------
BMW
318i
1999 Ex : Laguna 2 ph 1 1.9 dCi 120 cp - Hatchback - Dynamique - 2001
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
sigur ....? ca au fost echilibrate inainte sa pun cauciucurile
![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
luciang |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 22 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am aceeasi problema de vreo saptamina, desi le-am echilibrat la inceputul iernii. Cu siguranta am pierdut vreo greutate.
|
--------------------
renault
Grand Scrnic 3 ph2
2013 Privilege
|
|
RuNNeRp |
![]()
|
mai poate fi ceva .... daca sunt jantele murdare ( noroi pe interior ). In general daca nu sunt bine echilibrate rotile apar vibratiile in volan la viteza mare.
|
--------------------
BMW
318i
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Daca cauciucurile de iarna sunt noi si le-ai echilibrat cand au fost puse pe masina ,dupa aproximativ 1000-2000 km acestea trebuiesc echilibrate iar. Aceasta regula se aplica in cazul tuturor cauciucurilor (vara sau iarna). Interesativa la orice vulcanizare.
Cat in cazul tau incearca sa-ti cureti de mizerie jentile (int +ext) , si daca problema nu sa rezolvat atunci trebuie sa-ti echilibrezi rotile. Succes. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
deci e doar de echilibarat nu de alat ceva alta problema etc
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Daca era de alta problema nu iti vibra volanul doar cand ajungeai la 120 km/h si iti vibra sau batea mai mereu. Asa ca sfatul meu este sa-le echilibrezi deoarece sintomele care le-ai spus in primul tau post asta da de inteles.
Mult succes. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
bold.cristian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 February 10 ![]() |
Si ultima, si cea mai dureroasa problema e o janta indoita. Iarasi, verificare la o vulcanizare mai respectabila. Cateva gropi bine tintite si se cam duc...
|
--------------------
Renault
(pr) Koleos 2.0DCi BVA
2008
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Vibratiile la viteze mari mai pot aparea si din cauza eventualei uzuri a bieletelor de directie si a capetilor de bara,am patit o eu,le am schimbat plus unghi de fuga reglat si acum merge ,,ata,,!La viteze mari in timp ce pui frana daca simti vibratii sunt gata discurile de frana...vibratii se mai simt in volan si de la o eventuala uzura in caseta de directie!Asta bineinteles daca ai fost cu gumele la echilibrat si nu o avut nici un efect.Numa bine!
|
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
- De ...TM.
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
cat . mar costa sa fac discurile de fata la strungar ca am inpresia ca s au deformat pt ca au fost incinse si am intrat intr o balta si sau ovalizat ms... ele sunt bune aproape noi si nu as vrea sa le schimb
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
QUOTE(daniLaguna2 @ 2 Mar 2012, 00:10) cat . mar costa sa fac discurile de fata la strungar ca am inpresia ca s au deformat pt ca au fost incinse si am intrat intr o balta si sau ovalizat ms... ele sunt bune aproape noi si nu as vrea sa le schimb ![]() ![]() ![]() Altele noi...faza cu strungul e ca frectia la picior de lemn...la o masina ca L2 sa faci asa ceva...hmmmm ....eu zic ca ,cu franele si drectia nu e de joaca!Numa bine! |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
- De ...TM.
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Nu incercati sa rectificati sau sa refaceti discurile pe un strung. Rezultatul va fi dezamagitor. Discuri noi este optiunea recomandata, mai ales ca nu este de joaca cu sistemul de franare.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
k
|
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
eu am roti de 17 ..daca mi as lua 225/40 sau 35 r17 cauciucuri ar fii vreo problema
|
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
RuNNeRp |
![]()
|
pai e cel putin problema legala... ( trebuie trecute in cartea tehnica ), dar nu ti-e mila ? si eu am jante de 17 si ma duc la vulcanizare atat de des incat imi vine sa-mi iau campii.... oricum, daca vrei sa treci pe cauciucuri cu talon mai mic, iti recomand sa-ti iei runflat, altfel la drumurile noastre o sa ai mari neplaceri si drumuri dese la vulcanizare (janta indoita/cauciuc taiat) .
|
--------------------
BMW
318i
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
tu le ai trecute in carte ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
RuNNeRp |
![]()
|
eu am 225/45/r17 si 205/55/r16 parca in carte
|
--------------------
BMW
318i
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
...
![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 03:53 |