solutionare flame, Vi se pare corecta sau nu?
![]() ![]() ![]() |
solutionare flame, Vi se pare corecta sau nu?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Stai calm c-ați furat-o amândoi.
![]() Iar în ceea ce te privește, trebuia să stai în banca ta, dădeai "Report" și acum aveam un topic mai puțin pe forum, toată lumea fiind fericită. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lasand la o parte capatul de tara facut pentru un warn, oricum meritat, eu am intrebarea, legata de afirmatia
QUOTE(radian @ 10 Jul 2006, 08:04) Ce te face sa afirmi ca ai fost singurul sanctionat? Niste argumente solide ar fi binevenite. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Jul 2006, 09:44) Pe lista de banari nu a aparut nici un mesaj cu privire la sanctiunile acordate pentru acest flame. Iar, pe topicul "america si americanii" la mesajul #28 moderatorul a completat cu rosu tot ceea ce era de completat cu privire la sanctionarea mea. Nu am gasit vreo completare similara legata de sanctionarea "colegului" de flame. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Te asigur ca a fost sanctionat si Cristianco2002.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
Nu contest ce spui, atata doar ca nu aveam de unde sa stiu.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
prea mare caz pt nimic
sincer asta e parerea romanilor despre functionarii publici...adica omul de la posta ca iti da scrisoarea sau ala care iti ia banii in fiecare luna pe facturi..sunt student la administratie publica si incerc de ceva timp sa demolez aceasta idee preconceputa a romanilor...dar nu ai cum...parca te lovesti de un zid.. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
klaus |
![]()
|
AMW, crede-ma pe cuvant ca nu prea te-ai miscat in medii cu functionari publici si/sau cu lucratori cu publicul (ca aia de la posta si ala de-ti ia banii pe facturi nu-s chiar functionari publici...)
Exista si exceptii, dar sunt rare (extrem de rare chiar in domeniul functionarului public). Eu inteleg ca unii se supara cand se spun lucruri urate despre breasla in care lucreaza, insa din pacate extraordinar de multe lucruri din alea urate sunt adevarate. Eu va propun sa mai aveti si voi niste legaturi cu fiscul, cu primaria, cu centrele de recrutare, cu casele de sanatate, cu camerele de munca, cu ministerele, cu spitalele etc, si dupa ce faceti vreo 30-40 de drumuri pe la institutiile alea, mai veniti pe aici sa ne impartasiti impresiile. Dar vedeti ca exprimarile vulgare se sanctioneaza! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Nu exista animal mai feroce decat o femeie in spatele unui ghiseu"
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu vad in felulul urmator lucrurile:
Stimabilul user Cristianco2002 poarta 70% in vina pentru flame, practic el l-a initiat. Iar domnul Radian 30% pentru raspunsul dat si cenzurat de moderator. In rest sanatate si numai bine! ![]() This post has been edited by St: 11 Jul 2006, 12:53 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
klaus, poate ai dreptate...defapt mai mult ca sigur ai dreptate, dar eu nu ma refeream la asta...eu ma refeream la eticheta pe care o pun romanii celor care lucreaza in administratia publica...si pentru ei sunt cei care lucreaza la posta la ghiseu, si tot asa...eu asta incerc sa explic, cand sunt intrebat la ce fac sunt...si raspund la adm pub, oamenii incep sa zica..."a da...tu esti viitorul functionar public de la ghiseul de la posta de unde imi ridic eu scrisoarea si daca o sa te porti frumos poate iti las si spaga acolo vreo 2-3 mi de lei" total fals...si spre surpinderea mea acest raspuns a venit din partea unui tata care fisu era la stiinte politice cand asteptam sa se afiseze rezultatele..si zicea ca fisu o sa ajunga politician etc...oricum asta este mentalitatea romanilor...ca faci o facultate sa ajungi la ghiseu...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Domnule Radian, ca sa nu existe dubii, va anunt ca atat dvs. cat si cristian v-ati luat BAN. Nu am anuntat acest lucru pentru ca a fost un suspend de scurta durata (relativ de scurta durata caci din cauza unei erori de sistem, domnul cristian a fost banat pana azi cand mi-a atras atentia ca nu poate posta).
Asa ca data viitoare cand mai aveti intrebari va rog sa mi le adresati in privat si va voi raspunde. Cred ca am fost "fair-play" cu toata lumea cand mi s-au cerut explicatii. Stiu ca nu pot sa ii impac pe toti cei cu care interactionez si m-am obisnuit cu ideea de a mi se critica judecata uneori dar am o ruigaminte: haideti sa spalam rufele in privat. Daca dupa o discutie in privat sunteti tot nelamurit, puteti din punctul meu de vedere sa deschideti dezbateri publice. Oricum, revenind on-topic, injuraturile directe la adresa unui user al acestui forum le voi sanctiona TOT TIMPUL cu BAN. Fara exceptii. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(AMW @ 11 Jul 2006, 14:07) klaus, poate ai dreptate...defapt mai mult ca sigur ai dreptate, dar eu nu ma refeream la asta...eu ma refeream la eticheta pe care o pun romanii celor care lucreaza in administratia publica...si pentru ei sunt cei care lucreaza la posta la ghiseu, si tot asa...eu asta incerc sa explic, cand sunt intrebat la ce fac sunt...si raspund la adm pub, oamenii incep sa zica..."a da...tu esti viitorul functionar public de la ghiseul de la posta de unde imi ridic eu scrisoarea si daca o sa te porti frumos poate iti las si spaga acolo vreo 2-3 mi de lei" total fals...si spre surpinderea mea acest raspuns a venit din partea unui tata care fisu era la stiinte politice cand asteptam sa se afiseze rezultatele..si zicea ca fisu o sa ajunga politician etc...oricum asta este mentalitatea romanilor...ca faci o facultate sa ajungi la ghiseu... Da...cam asa e. Dar nu cred ca e o atitudine specifica doar romanilor, ci speciei umane in general. In momentul in care, in majoritatea cazurilor in care interactionezi cu un anumit sistem, esti tratat intr-un fel (bun sau rau, nu conteaza) ai tendinta sa generalizezi comportamentul oamenilor cu care interactionezi in cadrul sistemului, uitand practic si de exceptii. Partea proasta, cand e vorba de functionarii publici de la noi, este ca, comportamentul general este unul....nu foarte bun, spre deplorabil. As avea o gramada de exemple, dar dau doar unul care mi-a ramas foarte bine intiparit in minte: Sotia mea se duce la ea la Tg Jiu, sa rezolve ceva la primarie. Programul incepea....sa zicem la 8:00 dimineata (nu mai stiu exact). Sotia mea ajunge la 8:10. Intra si zice: Buna dimineata, am de rezolvat cutare lucru. Sictirita, una din ocupantele biroului zice: Auziti doamna? Nu credeti ca trebuie sa ne bem si noi cafeaua? Reveniti dupa ora 9:00. Ce mai poti zice intr-un astfel de caz? Am si exemplu contrar, cu o doamna, in adevaratul sens al cuvantului de la cadastru de la mine de la Medias. Am ajuns intr-o vineri acolo si a trebuit sa-mi scot un extras CF. Ma duc acolo cu cerere...etc etc iar doamna imi zice: Pai dragul meu...astazi e vineri, nu avem program cu publicul. Trebuie sa vii luni intre 8 si 12. II explic ca nu locuiesc in Medias si ca nu am cum sa stau pana luni si ca o rog sa faca un pustiu de bine, sa-i las actele ei si sa le bage in sistem luni, in timpul programului. A fost amabila si m-a ajutat. Mai mult....cand m-am intors cu o cutie de ciocolata si-o cafea sa-i rasplatesc amabilitatea, a refuzat categoric. ASA ar trebui sa fie TOTI sau MAJORITATEA functionarilor publici. Si cand se va intampla asta, va asigur ca acceptiunile romanilor se vor schimba. Nu imediat, in cativa ani. Dar se vor schimba. Pana atunci, radian, sa nu te miri (stiu ca e greu sa accepti) ca vei fi bagat in aceeasi oala cu toti functionarii publici. Dar...ma rog, deja e offtopic clar. Si cum topicul asta are o grava tendinta de offtopic, propun inchiderea lui, sau mutarea la cafenea.... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:38 |