sectiune noua
![]() ![]() ![]() |
sectiune noua
patratel |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De ce mi se pare mie ca scrie pe sus pe undeva
www.daciaclub.ro? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pt ca se cheama daciaclub.ro :? nu?
asa puteam sa facem o sectiune si renault pt cei care au renault deoarece sunt mai multi. alexv a avut initiativa si a facut un forum separat : forum.reno.ro . mi se pare cel mai corect. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
lucman72 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 9 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu e mai bine ptr Daewoo, ca io am Tico si ar mai fi cativa. Sau ma rog, Matiz Tico, tot o sfaraiala iaste
|
-------------------- Lucman
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MI se pare mie sau s-a zbarlit spiritul posesorilor de Dacia si se lasa cu o mica rascoala + repudierea Matizarilor ? :|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
am spus: cel mai corect sa se faca de catre posesorii de matiz un forum separat.
alexv putea foarte bine sa adauge aici o sectiune renault, dar a fost un domn si si-a facut un al site separat. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
pai si ce sa facem, sa-i dam afara pe saracii oamenii astia cu matiz ?
|
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nu a zis nimeni sa plece, dar forumul este pentru dacii. este frecventat in continuare de fostii posesori de dacia dar nu a solicitat nimeni o sectiune pentru masina proprie.
cum ar fi sa se mai faca o sectiune skoda pt asarban si una ford pt bzip? sau cel mai bine inca una renault pt alexv & co ce au renaulturi? nu mi se pare fair. nu a zis nimeni sa nu posteze despre problemele masinilor si chiar au fost ajutati, dar nu sunt de acord cu o sectiune daewoo. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
patratel |
![]()
|
ar fi, nu zic
dar cand am facut propunerea am luat in considerare faptul ca sunt o gramada de posturi cu si despre matiz, si le-ar fi si lor mai usor sa nu mai dea search la greu ca sa gaseasca o treaba. mai ales ca in ultima vreme sunt destule... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
lucman72 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 9 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar, nu puutem gasi pe nimeni care se pricepe sa faca asa ceva?
|
|
|
GeorgeB |
![]()
|
va configureaza cei de la myx totul. dati telefon la *222 (CONNEX) si intrebati acolo.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
patratel |
![]()
|
de configurat n-ar fi o problema, numa' spatiul care se umple (relativ) repede ar fi...
|
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
lucman72 |
![]()
|
myx suporta php?
|
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Problema nu este de a fi sau nu domn, problema este de a putea ... trebuie sa stii CUM se face, sa poti dedica TIMP trebusoarei asteia, etc.
Eu am propus si aici http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=3588 o formula de reorganizare a sectiunii Diverse, pentru o eficienta mai mare a schimbului de informatii pe subiecte specifice, dar se pare ca aceasta nu intruneste sufragiile publicului ... asta este! Poate putina deschidere nu ar strica ... zic si eu! pe forumul de Oltcit exista sectiuni Dacia si Aro, de exemplu ... QUOTE se lasa cu o mica rascoala + repudierea Matizarilor ? Sper sa nu, Marty, dar mai sti? ... n-am nici un chef sa-mi "supraveghez retrovizorul" cind postez ceva, despre Matiz sau despre potcoave de cai morti ... La urma urmelor, decizia pentru reconfigurarea sectiunilor apartine PROPRIETARILOR forumului, rolul nostru este pur consultativ, asa ca ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
GeorgeB |
![]()
|
forumul forum.reno.ro a fost postat / instalat de cei de la myx. nu-ti trebuie cunostinte sau abilitai speciale.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
patratel |
![]()
|
teoretic myx nu suporta, daca e vorba de aplicatii de sine statatoare, dar iti pune la dispozitie exact motorul de forum din care este facut si asta. necazul este ca nu stiu cat de repede se umplu cei zece mega (parca) pe care-i primesti in trei dolari pe luna... si daca mai vrei spatiu tre' sa marci banu'. basca faptul ca tre' sa ai domeniul.
as a side note, Flex tata, daca dai tu domeniul ma ocup eu de forum ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
GeorgeB |
![]()
|
puneti un call la alexv si cred ca va va spune tot ce trebuie sa stiti.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Hihihihihihi! ce de cunostinte pe reno.ro!
Acum , daca tot sint forumuri infratite, n-ar fi interesant sa aiba link-uri reciproce? |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
FLEX |
![]()
|
QUOTE daca dai tu domeniul ma ocup eu de forum Esti bun la afaceri, patratel, nu gluma! care domeniu il vrei? de la Zarnesti sau de la Tecuci? acu` fara gluma, eu sint mai bou si nu stiu ce-i ala domeniu ... dar sint dornic sa invat, cit sint inca tinar. |
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE as a side note, Flex tata, daca dai tu domeniul ma ocup eu de forum :D Orice, numai sa scapi de el de aici....... ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
patratel |
![]()
|
marty, si de trotineta cui mai facem noi misto daca scapam de el ?
![]() nenea flex, vorbeam de domeniul de internet, cum e daciaclub.ro |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 16:29 |