probleme trapa, laguna 2 kombi 2002
![]() ![]() ![]() |
probleme trapa, laguna 2 kombi 2002
aseldmi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|||
aseldmi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
nimeni nu are trapa la masina
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
salut,
Am eu trapa si am avut o singura problema cu ea. Nu se deschidea in nici un fel cand actionam butonul. Am reinitializat butonul si acum functioneaza ok. La tine pare sa fi sarit de pe una din sine. Ti-am anexat o fisa tehnica poate te ajuta ! This post has been edited by PuscasMarin: 24 Jan 2012, 15:44 Attached File(s) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
mihnic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 16 February 06 ![]() |
salutare, eu am avut probleme cu insonorizantul de la plafon. in momentul in care imbatraneste si de la soare puternic incepe sa se dezlipeasca si incepand de la colturi se indoaie in jos blocand trapa.
la mine a mers cu desfacut plafonul si rupt colturile care blocau deschiderea. |
--------------------
renault
laguna
2005 2.0T Laguna 2.0T 170cp
Clio 3 1.5dci 85cp |
|
sergyuro01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 January 15 ![]() |
salut colegi.
am si eu o problema cu trapa, mai exact nu mai primeste comenzile normale de la butonul din plafon mai exact nu se mai rabateaza si nu se mai inchide la mijloc.nu stiu de ce.. am scos sticla de pe sine si am gasit o sina sarita am puso la locul ei dar tot degeaba .. colegul PuscasMarin am vazut ca ai postat niste chestii in limba romana..ai cumva tot manualul...? |
--------------------
renault
laguna 2
2002 1,9dci dynamiq
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
salut,
ca documentatie, e tot ce am in legatura cu trapa L.E. Am mai gasit un pdf ! Numai bine ! This post has been edited by PuscasMarin: 23 Jul 2015, 14:55 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:30 |