problema afisaj bord help!
![]() ![]() ![]() |
problema afisaj bord help!
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
pizzaroo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 24 March 09 ![]() |
Sal baieti!!!
15 May 2009, 09:52: Sal baieti !!! puteti sa-mi dati un indiciu referitor la schimbatul beculetelor de la bord !?cam juma din ele au mierlito...se face greu operatia ms anticipat!!! This post has been edited by pizzaroo: 15 May 2009, 09:52 |
--------------------
Renault
Laguna 1
96 1800cc
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Pentru a schimba becurile din bord se face destul de usor.Ai 3 suruburi care tin partea de plastic(acestea sunt pozitionate in partea de sus a ceasurilor-usor de gasit).Se scoate fata de plastic.Apoi mai ai 3 suruburi care tine bordul.Ai 3 mufe(model dupa 98) sau 2 mufe(model 94-98) care le deconectezi si ramai cu piesa in brate.Ai apoi inca 7 suruburi de defacut si ai ajuns la leduri(becuri de 1.2w si cateva de 2w).
Cam asta ar fi toata operatiunea.Daca te bate gandul sa schimbi culoarea ledurilor problema se complica destul de mult deoarece disiparea culorii portocalii din bord se face printr-un plastic care presupune inlocuirea.(mai multe intr-un forum francez postat in alt topic) ps:suruburile sunt in hexagon sau stea nu mai retin exact. |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
QUOTE(zet105 @ 15 May 2009, 10:42) Pentru a schimba becurile din bord se face destul de usor.Ai 3 suruburi care tin partea de plastic(acestea sunt pozitionate in partea de sus a ceasurilor-usor de gasit).Se scoate fata de plastic.Apoi mai ai 3 suruburi care tine bordul.Ai 3 mufe(model dupa 98) sau 2 mufe(model 94-98) care le deconectezi si ramai cu piesa in brate.Ai apoi inca 7 suruburi de defacut si ai ajuns la leduri(becuri de 1.2w si cateva de 2w). Cam asta ar fi toata operatiunea.Daca te bate gandul sa schimbi culoarea ledurilor problema se complica destul de mult deoarece disiparea culorii portocalii din bord se face printr-un plastic care presupune inlocuirea.(mai multe intr-un forum francez postat in alt topic) ps:suruburile sunt in hexagon sau stea nu mai retin exact. da-mi te rog linkul cu topicul respectiv |
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Nu sunt 3 suruburi sunt 4. Al 4-lea e sub compartimentul din stanga
Bordul in sine e tinut in 3 suruburi. Bordul mai are 2 suruburi cu cap philips pe verso si ai acces la becuri. Suruburile sunt de tip torx (inbus stea) cu metricul de 20 Vei avea nevoie de cel putin 30 de becuri de 1,2 W si 4 becuri mai mari, de 2W. in functie de dotari vei avea sau nu cablu de kilometraj. cine are nevoie de asistenta ma poate suna sau vizita... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
zeusrazvy de forumul acesta e vorba:
http://translate.google.ro/translate?hl=ro...l%3Dro%26sa%3DG sursa: http://www.renault-laguna.com/forum/eclair...eu-t269-15.html This post has been edited by zet105: 15 May 2009, 13:47 |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:20 |