Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Demontare Oglinda
Reno.ro - Forum Renault Romania > Renault - Probleme frecvente, utilizare si reparatii > Megane > Megane IV
keos
Salut,

Am cautat dupa manual service in acest path si n-am gasit subiectul de care am nevoie.

M-am lovit cu oglinda laterala de un stalp si s-a rupt toata "chestia", sta intr-un cablu acum.
Spre deosebire de celalte 5 masini pe care le-am condus in ultimii 16 ani aceasta nu s-a pliat sad.gif.


Va rog puteti sa-mi dati un tutorial cum o demontez ca sa vad daca pot s-o repar manual sau trebuie sa o schimb?

Multumesc,
BANDOI
Salut! Pe intriorul usii ai plasticul negru care acopera partea pentru oglinda, tragi de el spre tine are un clips galben pe spate.si de acolo e simplu.ai 2 suruburi si desfaci oglinda.mai trebuie data fata de usa jos ca sa i scoti mufele de la oglinda
keos
FATA DE USA? Tu faci mișto de mine. P.S. Am văzut un filmuleț pe youtube , acolo au scos oglinda cu o surubelnita apoi a apăsat pe niște clipuri și a scos partea don spate.
BANDOI
QUOTE(jbn @ 27 Mar 2019, 15:21)
Fusei la MV sa reclam problema cu chedere usilor (chederele usilor fata ating chedere usilor din spate, in partea de sus). Ajung la receptie caroserie, o tipa si un tip. Le spun de problema, ei spun ca e cunoscuta problema, ca se va constata, se vor inlocui, dar se vor misca din nou. Totul cu un aer asa de superioritate si aroganta. Wtf... Le zic ca exista o solutie data de Renault astfel incat acestea sa fie fixate. Ei ma luau la misto ca de unde stiu eu, ca ei nu au auzit de asa ceva, ca pe ce forumuri sunt eu. Si le-am zis "reno.ro", numai ca tipu a inteles "renault.ro". Foarte mirat ca Renault a dat o asemenea solutie, se duce sa cheme pe cineva de la garantii, un mecanic oricum. Vine tipu, bine intentionat, se uita, solutia lui era sa se schimbe. Apoi tipu de la receptie, care era cu noi, il intreaba asa...ca sa ma faca pe mine prost, daca exista vreo solutie de clipsare/prindere. La care celalalt tip foarte senin, DA, pai e cunoscuta problema, ce e primul Megane cu problema asta???
Duce ala masina la caroserie pentru constatare si dupa vreo 20 minute vine si imi zice ca se vor repozitiona, dar nu au acum clipsurile. Ca le comanda si ma anunta sa ma duc sa le monteze. Dar cu un aer de parca el stia de solutia asta de 1000 de ani, stapan pe el...
Totusi, la receptie caroserie la MV este un al treilea tip, care astazi nu era la serviciu, dar cu care este o placere sa comunici. Un tip de nota 10.
*Acu depinde ce vrei sa dai doar sticla jos si capacul din spate sau tot ansamblu
jbn
BANDOI, ai gresit citatul, baiatul meu laugh.gif

Keos, uite aici: https://www.youtube.com/watch?v=7F3nxHnLEEY
https://www.youtube.com/watch?v=Rk0uOSA150w
keos
Socant sad.gif. Nu-i de mine.... nu o sa-l mai pot monta la loc. smile.gif.
Cred ca trebuie sa ajung la service. sad.gif
BANDOI
mda, scuze... asa i
vladof
Cu ocazia asta s-a dus si visul meu sa pun detectie de unghi mort retrofit. M-am dus la masina sa scot si eu oglinda sa vad daca am 4 fire.

Nu am...

[attachmentid=1628102627]

[attachmentid=1628102628]
Gill_ro
Vlad poti incerca cu niste oglinzi de RS de la polonezi - https://allegro.pl/oferta/lusterko-prawe-le...tent-7932004713
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.