Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Megane 4 - intarziere livrare
Reno.ro - Forum Renault Romania > Renault - Probleme frecvente, utilizare si reparatii > Megane > Megane IV
andr01d21
Am comandat si achitat integral un megane sedan, iar termenul de livrare comunicat de ei era saptamana trecuta (zic comunicat pentru ca au facut-o oral, nu am nimic scris la mana). As avea ceva de castigat daca sun la Vocea Clientului si fac putin tam-tam?
myreno4me
Eu am scos prima revizie gratis ! Trimis mail la juridic cum ca am platit un bun si nu beneficiez de el plus necomunicarea in scris a termenului de livrare conform stelutei de pe bonul de comanda ! Masina statea de 10 zile la Ciorogarla, brusc in doua zile a ajuns in provincie...cu scuzele de rigoare, adica revizia mok !
CrissT
Nu ai bon de comanda cu seria de șasiu acolo parca scria termenul de livrare. Eu asa imi aduc aminte ca a fost la mine.

myreno4me
Pe bonul comanda scria ca se va transmite in scris in 20 de zile de la plata avansului , lucru pe care nu l-au facut in cazul meu !
aba81
nici eu cand am dat nu mi-au transmis....mi-au spus asa verbal....in luni smile.gif dar s-a respectat termenul asta verbal.
andr01d21
eu nu am bonul de comanda! am o foaie cu "detalii masina" si factura + chitanta de la avans. Doamna de la reprezentanta mi-a dat de inteles ca nici saptamana asta nu vine, a plecat chiar in concediu.
cj98czh
Toate astea sunt deja discutate, se poate continua acolo ... nu mai are rost inca un topic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.