Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: intalnire R 19 cabrio
Reno.ro - Forum Renault Romania > Renault - Probleme frecvente, utilizare si reparatii > Renault 4, 5, 8, 10, 11, 12, 18, 19, 21, 25 > Renault 19
bercenaru
Este ceva timp de cand nu mai aud de adunari/intalniri fani Renault. Zilelel trecute ma gandeam sa verific cate R19 mai circula prin Bucuresti si mai ales cate din ele sunt cabrio ?
Pai daca mai sunt fericit posesori de cabrio nu credeti ca ar trebuie sa ne vedem la o bere fara alcool si sa mai povestim din cele intamplate.
Pe scurt ma refer la cei ce nu au ales sa tradeze spiritul R19 si sa le inlocuieasca cu noile tinichele Renault pline de brizbrizuri.
Deci,cine se baga la o bere rece ? Singura conditie este : sa vine cu 19-le !
R19/16v
Optimist smile.gif
bercenaru
Dap.Asa este,eram optimist. Au trecut tot mai multi la Renaulturi plasticoase si Volksvagine canceroase. Cum zicea un mare industrias corean : De gustibus et culturibus non disputandum ! Adicatelea, gusturile si cultura (auto) nu se discuta. E trist sa descoperi ca au mai ramas 2-3 mohicani cu 19 cabrio.Intrebarea care se pune : unde-s ceilalti 1-2 ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.