Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Probleme pornire
Reno.ro - Forum Renault Romania > Renault - Probleme frecvente, utilizare si reparatii > Renault Kangoo & Renault Vehicule Utilitare
Avram172
Buna ziua. Dețin un kangoo de 1200 CC, benzină din anul 1998. Acum o luna de zile am schimbat discui de ambreiaj, rulment, etc. La aproximativ două săptămâni după această operațiune, o început să se bâlbâie in mers, se oprea după care nu mai vroia sa pornească. Acum câteva zile am pornit și plecat după loc, insa la scurt timp a început din nou să se bâlbâie, să de-a rateuri iar benzina mirosea foarte urât. Am schimbat bujiile in speranța că aștept sunt de vină, insa tot așa face. Ieri am pornit, o pornit bine, o mers un minut două bine după care a început să se bâlbâie din nou și s.a oprit. Dacă dau sa o pornesc din nou, nu mai vrea. Chestia interesantă este, că dacă o las o oră două, pornește din nou bine merge doua minute bine, după care iar nu mai vrea. Ce poate fi după aceste simptome?
Mulțumesc
xmisterx
Filtru de benzina infundat, pompa cu probleme, presiune scazuta in rampa.
espacern
Daca problema a intervenit dupa ce s-a umblat la cutie.....e bine sa verifici senzorul de pe volanta/mufa/cablajul lui.
Avram172
Senzorul de pe volantă, are denumirea de senzor management motor?


8 Mar 2018, 17:43:
Încă o problema de luat in seama: când am schimbat bujiile, erau adunate rău de tot....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.